600 Indy (SP) 2013 -->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Teromarkus, 22/4/12.

  1. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Jos gripperit "ei ole ihmeelliset" niin en jaksa uskoa, että tulet bladeista sen tyytyväisemmäksi. Molemmat kuitenkin vielä maltillisia vakiosuksia, toki parempia kuin ne halvimmat, mutta kuitenkin..
    Eli ei muutakun CA:ta XTX / XCS tai rajuimpana XT alle.
     
  2. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Itse Bladeilla ajaneena voin sanoa, että toimi erittäin hyvin pehmeällä ja kovalla. Taitaa Bladesta tulla kiinnityksen takia hieman Gripperiä korkeampi profiililtaan, enemmän suksipainetta? Bladeihin vielä Totaltekin raudat, niin itse luotti ainakin ohjautuvuuteen kuin pässi sarviinsa. Toki tuo ohjautuvuus on monen tekijän summa, vaikuttaa alustan säädöt myös.

    BRP:n kiinnikkeen saa käymään Polarikseen, kun ottaa kiinnityspisteen sisäpinnasta 1-2 mm pois. BRP:n satula on tuon verran kapeampi. Jotkut on laittanut ulkosyrjälle vahviketta, mutta itse en laittanut ja kesti hyvin.

    Edit. Niin ja onhan niissä Bladeissa ja Grippereissä jonkin verran eroa suksessa. SVH:lla oli ainakin punaisia Bladeja täydellisenä pakettina aika edullisesti vähän aika sitten verkkokaupassa.
     
  3. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Itse viikko sitten bladet asensin indyyn. Jos asennat brp-satulaan, niin siinä on kaksi tapaa; Joko koneistat/rälläköit 1,2mm ainetta pois per puoli (eli yhteensä 2,4mm per satula) satuloiden sisäpinnoilta kiinnityksen kohdalta. Tai lyhennät vastaavasti olkatapin holkkeja saman verran. Brp:n satulakumi käy suoraan, polariksen oma kumi on liian kapea ja siitä pitäisi leikkoa ne nystyt pois. Brp-satulan ainevahvuus on 2,5mm, joten seinämää ei paljon jää jos tuon reilun millin koneistaa pois. Toki siellä on pistehitsattu vahvikeprikka ulkopuolella mutta ei se paljon auta kun koneistaa pitää isommalta alalta. Itse ainakin hitsasin ulkopuolille 4mm latasta vahvikkeet ihan oman mielenrauhan vuoksi. Ajatus satkun vauhdissa pettävästä kiinnikkeestä ei houkuttanut.. Toki kaikkein helpoin on hommata ne slp:n satulat polarikseen, sitten on bolt-on. Niin, ja nuo sukset vaikuttaa hyviltä, kevyet kääntää ja pehmeällä ihan eri luokkaa vakioihin.
     
    Viimeksi muokattu: 4/1/18
  4. metanolman

    metanolman Active Member

    Moro. Tuli itsekkin laitettua iq switsu kiertoon ja -14 lama mallinen indy tilalle.. alustana on ilmeisesti kertakäyttöinen ryde fx. Telastoon taisi käydä iq kepakot mutta entä suksiin? Rushista varmaan käy mutta entä muista? Jos jollain on edullisia keppejä myydä asti niin voi tarjota.. onhan se switchbackin jälkeen eri kevyt viedä kyllä tuota pailakkaa ja nuillakin rydeillä alusta tuntuu ajettavalta(kun ei paremmasta tiedä )
     
  5. julli

    julli rmk

    ne iq kepit käy myös keulaan. itelä oli letkulliset lisäsäiliöt joille löyty suojaisa paikka iskarin takaa startin kiinityspultteihin
     
  6. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Iskareita kun päivitätte, niin kunnon iskarit vaatii löysemmät hakaneulajouset sitten telastoon. Ainakin itsellä ja kaverilla vaati, että toimi hyvin.
     
  7. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Tähän tulokseen tulin aikanaan itekkin.
     
  8. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Jännä juttu oli kyllä. Muuttu ihan eri kelkaksi ja rupesi alusta toimimaan, kun vaihtoi. Sitä ennen simmejä kokeiltiin, mut ei onnistanut niiden kanssa. Vakiopumput vissiin sen verran köykäsemmät, että jousilla kompensoitu niitä.
     
  9. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Itellä on kans walkkerit tuo Rautionhon shimmannu ja on myös löysemmät hakajouset ja jäykempi etupukin jousi. Tuo mun indy on tällä hetkellä niin hyvä ku noilla walkkereilla voi saada
     
  10. veeqs

    veeqs Well-Known Member

    Mistä tälläiset löysemmät jouset tunnistaa? Kelkassa on jotku paikoillaan, eikä tietoa jäykkyydestä.

    Edit: ilmeisesti niitä on eri paksuuksia olemassa
     
    Viimeksi muokattu: 23/1/18
  11. Ryde

    Ryde Member

    Indy voyager 600 - 13. Bensansuodattimen tankin lähdön pikaliitin ei ala pitämään kunnolla vaikka uusi alkuperäinen suodatin. Tihkuttaa bensaa sen verran että minuutin jälkeen paperi kastuu. Onko muilla vastaavaa??

    Kokeilin ensin tarvikesuodatinta (snopro), mutta se vuosi reilummin ja sammutin kelkan heti.

    O-renkaat öljysin ennen asennusta pikaliittimestä. Toivottavasti ei ite tankin lähtö ole jo kulunut tai vaurioitunut. Uusia o-renkaita kokeilen seuraavaksi uuteen liittimeen??
     
  12. meisa

    meisa IQ R

    Eri paksusia ja tarkkaan ku kattoo pitkän sivun päästä löytyy 3-4 numeroa. Räjäytyskuvista löytyy sitte tarkemmin mitkä ovat.
     
  13. metanolman

    metanolman Active Member

    Sukset vaihtui grippereiksi kun kaverilla oli edullisesti tarjolla. Samaten iq:n walkkerit tuli suksiin..harmi kun myyjä ei muistanut kertoa että toisessa on klikkeri täysin jumissa! Ja tietenkin jäykimmässä asennossa niin meinaa olla vähän kova keula. Osaako tuolle tehdä itse mitään vai kiikuttaa suorilla huoltoon?ei varmaan kauheasti millään putkipihdeillä yms kestä pyöritellä. osaakos joku kertoa käviskö 700 prox telaston iskarit tuohon indyyn? kaverilla olisi öhlinssit..
     
  14. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Ainoastaan jäykimmässä 12,5# jousessa lanka on muutaman kympin paksumpi mitä 9#, 10# ja 11# jousissa, joissa langan paksuus on kaikissa sama. Tosiaan jousen päässä on huonosti näkyvä leimaus osanumerosta.
     
  15. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Miten muilla on indyssa tulpat kestänyt? Itellä on alkanu ku konetta lämmittää välillä menee kytkimen puolen pytystä tulppa. Viime talvena tais mennä pari ja tällekin talvelle menny yks tulppa. Vessit on puhdistettu. Tuntuu että saako kylmänä liikaa bensaa
     
  16. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    akipalola :lle, tuohon tulppien syömiseen löytyy ratkaisu osaavalta polaris korjaamolta. Minulla laitettiin indyyn homma kuntoon Rukalla Pätsin pajalla kun rupes lomareissulla syömään tulppia, sen jälkeen ei syönyt kun tietokoneella homman laitto kuntoon. Eli homma on niin että tps anturin nolla-arvoa pitää säätää tms. eli juuri tyhjäkäynnillä kun lämmittää konetta niin menee seokset vituralleen ja samaten jos ajosta pysähdyt muutamaks minuutiks paikolleen niin saattaa tulppa mennä..
    Oliko vaikiasti selitetty :)
     
  17. Jarsse

    Jarsse Well-Known Member

    Onko joku liukurunkoja uusinut? Minkä verran kustantavat? Vaikuttaisi etupukin iskarin akselin reijät venähtäneen... vielähän tuolla ajelee, muttamutta....
     
  18. veeqs

    veeqs Well-Known Member

  19. Jarsse

    Jarsse Well-Known Member

  20. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Ei kannata tuon takia liukurunkoja lähteä uusimaan. Viet jonnekin pajalle, venynyt reikä isommaksi ja siihen sorvaten olakkeellinen holkki.
     

Suosittele tätä sivua