ARCTIC CAT 2019

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Fudge, 15/12/17.

  1. wäinö

    wäinö Well-Known Member

    Tuliko muutoksia pätkämalleihin,kun ei niistä puhuta mitään.kauhee hypetys vaan tästä pitkästä mallista,kuitenkin taitaa suurinosa Suomessa myytävistä malleista olla pätkiä...
     
  2. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Amerikan sivuilta eli arcticcat.com löytyy jo uudet mallit. Eipä tuolla mitään kovin erikoista tainnut sen Alphan lisäksi olla. Norseman 8000, mutta sitä ei varmaan tuoda suomeen kun ei ole tuotu 6000 versiotakaan ja sitten Bearcat XT eli perus beari on sitten jatkossa Yamaha Viking Arctic catin teksteillä. No ei se huono vaihtoehto liene kun peruskelkkanahan tuo Yamahan viking on tosi hyvä
     
  3. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Kyllähän minä sanon että tyhymiä ovat jos eivät tuota norsemania ota suomeen myyntiin ! Tai no jos ottavat niin varmistavat hinnalla ettei mene kaupaksi! Tuolle olis varmasti kysyntä!
     
    aa-hoo tykkää tästä.
  4. kaahari

    kaahari Well-Known Member

    Lopahtaa varmaan aika monella kissa kuume ku hinnan näkee, jos 18 mallit on jo yli 17 tonnin tuolla puolen mitä lie uudet.. Vai puttooko se hinta myös kilojen karistessa :D Josko se catin arvostus kasvaa tämän uutukaisen myötä :rolleyes:
     
    Fudge tykkää tästä.
  5. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Ainaki mikä itellä vaikuttaa ostopäätökseen on hinta ja hinnan oletettu kehitys. Ei oikein nappaa maksaa 18kiloeuroa kamppeesta minkä arvo on seuraavana vuonna ja pari tuhatta ajettuna 10-12kiloeuroa. Verraten vaikka nykyseen brp tuotokseen niin uskon tämän pitävän arvon vähän paremmin pitkän takuun kanssa.
    Toki nämä on köyhien juttuja muttako jokku on vaan köyhiä o_O
     
    Vilbur, aa-hoo ja kaahari tykkäävät tästä.
  6. kaahari

    kaahari Well-Known Member

    Toisaalta jos se tehdas ei hoida kunnialla kuntoon nuita "tuotoksia" niin aivan varmasti ei niitä seuraavatkaan halua kontolleen.. Köyhiä tässä ollaan kaikki, paitsi rikkaat :D
     
  7. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    King cat kiinnosti kovasti mutta eipä tuo 19999€ hintalappu houkutellu. :D Sidewinderin saa tuhansia halvemmalla. Liekö käy samalla tavalla. Ei edes tuoda suomeen muutaku erikoistilauksena.
     
  8. 3AHG

    3AHG Cattimies

    Aika jännä että jättivät 2000XT mallin pois... oli kuitenkin valovuosia edellä esim. tuota vikingkiä....
     
  9. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Ei taida mennä enää päästöistä läpi tuo 570 Suzuki vai joko ne tuli tiukemmaksi. Se on jännä homma mutta tuo Yamahan wanha kone päivityksen jälkeen täyttää ne tiukemmat normit.
     
  10. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Onko tuo Bearcat XT 7000 uusi malli 2019 vai onko mulla vain mennyt aiempina vuosina ohi? Testeissä ei ainakaan ole ollut mukana.

    50*3900 tela, linkkuperä, vaihteet hitaalla/nopealla puolella, 135hp nelari, erillis jousitettu keula...Eli aivan loistopeli paperilla ainakin ja Catin vastine Commanderille.
     
  11. Kommein

    Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

    Katoin tänään rinnakkain
    Itekki pääsin kokeileen -17 162" Sidewinderiä ja se oli keveämpi käsitellä ko oma -13 153" m800 oli. Pitäs päässä testaan ascenderiä käsittääkseni pirun hyvä ja Cattiin näky löytyvän halvalla kevennyksiä ja virityksiä:D:D
     
    janzka tykkää tästä.
  12. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    On tuo koeajettu silloin ku se esiteltiin, mutta ei noita ole sen jälkeen näkyny. Ei tuo ihan paini Commarin kans samassa luokassa. Tuo iso Beari on työkelkka isolla teellä. Vetohommiin aivanki oikia kampe. Riski ku piru ja telalla on pitoa. Kaikenkaikkiaan melko kookas kelkka.
     
    FFoxi, Fudge ja pezq^ tykkäävät tästä.
  13. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ok. Mennyt sitten ohi koko juttu. Ei ole kyllä paljoa esillä ollut tämä laitos. Spekseiltään aivan toimivan oloinen kampe. Tuon koneen, sekä 56l tankin yhdistelmä pitäisi kyllä saada Commanderia ja Titania vastaan kilpailemaan isojen crossoverien/reissukelkkojen segmenttiin. Toivottavasti Yammulta tulisi sellainen, mutta jotenkin epäilen asiaa.
     
  14. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    No Jammullaha on RS Viking Pro EPS.... Mutta ei tuo Bearcat kilpaile missään nimessä Titanin ja Commanderin kans. On naksun eri segmentin kelkka, tai oikiastaan usiammankin naksun.
     
    Fudge tykkää tästä.
  15. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Harmi kun on Yamacatilla ison crossoverin mentävä reikä mallistossa. Viper mtx/M7000 leveällä telalla, vahvalla takarungolla, linkkuperällä, isolla tankilla ja vaihteilla olisi makia yleiskampi.
     
  16. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

  17. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Ja Winderissä astetta paremmat iskaritkin.

    @HerraO Tuotahan saa jo turbolla :p
     
  18. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    Toisinpäin muistaakseni, normi float 3 sidewinderissä, evo l 3 king catissa. Kun vertaa king cat vs mtx 162. Voin muistaa väärinkin.
     
    pexi tykkää tästä.
  19. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    jep väärin meni. winderissä myös qs3
     
    janzka ja aa-hoo tykkäävät tästä.
  20. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    Joo se oli -17 malli missä oli normi float 3 vielä. Maahantuoja kyllä hinnoitteli sen king catin niin ettei tarvi kahdesti miettiä. Tuskin katilla ovat kovin ilahtuneita tuosta. Jenkkilässä ovat saman hintaisia winder ja king cat. N.17000$.
     
    Fudge tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua