re:n jatkaminen

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä anttikoski, 24/3/10.

  1. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: re:n jatkaminen

    Eikös pps alustaiseen menny se 44 vielä ilman alustan tiputtamista ja rcg nielasee vielä 51mm, vai mitensoli.. Testakkaa, palikkatesti!
     
  2. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Vs: re:n jatkaminen

    -08 sdi:hin menee ainaki 307/38/4,4 ilman kikkailuja paikalleen, pps alustalla. Ei tullu aateltua meniskö 5,1. Pitää testata kuhan meen kelkan tykö seuraavan kerran.
     
  3. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: re:n jatkaminen

    Niin tiedoksi sitten että jatketuissa on huomattu että taittopyörän kohalta pääsee matto hakkaan tunnelin kattoon, sinänsä haittaa mutta ikävästi jarruttaa ko pohjaa. Mulla on 51mm xp:ssä ja isommat taittopyörät, ja kyllä, ihanasti jarruttaa ko pohjaa ja tekee lommoa tunnelinjatkoon. Kantsii testata ennenku laittaa iskarit paikalleen. Pps ja rcg alustan kanssa kannattaa varautua siirtämään takapukkia taaemmas koska kiriminen on ihan naamatonta jo puolipitkässä. Kyllä se vielä toimii mutta tosi löysällä pitää mattoa pitää.
     
  4. janney83

    janney83 Member

    Vs: re:n jatkaminen

    Juuri tilasin 365 pikän 51 korkean challengerin.. Mahtaakohan olla missään saatavilla korvakkoja 07 RE:hen, joilla siirtyis takapuki yläkiinnike taaemmas. Tietenkin vois kokeilla alkuperisiä siirtää taaksepäin, mutta silloinhan ne myös samalla nousevat ylöspäin... Onko näitä jatko projekteja harrastaneilla kokemusta/näkemystä asiasta.

    Toinen mikä arvelluttaa, joutuuko vetopyörät vaihtaan 9-piikkisestä 8-piikkiseen..

    Tuolla Mehtis aiemin kirjoittanut laittaneensa 51 maton samanlaiseen kelkkaan, mutta näistä asioista ei maininnut..
     
  5. TeroK

    TeroK Snouros

    Vs: re:n jatkaminen

    Menee 9piikkisillä 51 matto.
     
  6. janney83

    janney83 Member

    Vs: re:n jatkaminen

    Kiitos tiedosta! Eli vähemmällä pääsee. Vetarit näyttikin tosi hyvä kuntosilta ikäisikseen
     
  7. janney83

    janney83 Member

    Vs: re:n jatkaminen

    Nonnih. Nyt on tääläkin yks RE -07 jatkunut. Tästä tuli 365 pitkä 51 harjalla. asentelussa ei ongelmia eikä ~200km ajon aikana huolen häivää. Se, että PPS ei kulje ummella on kateellisten panettelua. Telakulma jyrkimmillään menee pehmeässä puuterissa aivan hyvin. Nyt sitä on varaa vielä loiventaakin.
    Toisaal reitti/patikko maistuu lähes yhtä hyvin. Oikestaan suurin ero tulee tuon maton pidosta, eli sukset ei pysy niin hyvin maassa=)Eli pitää opetella ajamaan uudestaan.
    Välitys suhteeksi tuli 2,0. Tällä kulkee 120-130kmh/7900rpm, mutta lähtöjä niin perkeleesti. Kytkimeen ja variin en ole kajonnut.. En tosin tiedä onko entinen omistaja, mutta jos on niin hyvät setupit on sinne löytänyt....
     
  8. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Vs: re:n jatkaminen

    Saisi kiertää aavistuksen enemmän kuin 7900rpm jos koneena 600H.O
     
  9. pilkkis600

    pilkkis600 Nettikelkka

    Vs: re:n jatkaminen

    Onko kukaan jatkanut 3300pps??
    Jos tuo pulkka on vielä ens syksynä, niin teen siitä 146en. Ajatus oli että alkutalven ajelee pätkällä ja kevääksi nakkaa jatkon paikalleen, ja taas kesähuollossa pätkäksi.
    Toinen vaihtoehto on tietty 3700bd ;)
     
  10. janney83

    janney83 Member

    Vs: re:n jatkaminen

    Pitää jossain vaiheessa keskittyä kykimeen ja variin syvemmin. Rampit on kakkosella nyt. Eikös tuo alkaskin kiertään enämpi, jos kääntäs vaikka neloselle. Ja varmaan alkaa soppakin maistua reilummin...
     
  11. Mehtis

    Mehtis Well-Known Member

    Vs: re:n jatkaminen

    Säädät rampeista lisää kierroksia koneeseen. Esimerkiksi 8200rpm mittarin mukaan voi olla todellisuudessa hyvinkin lähellä huipputehon aluetta. Sisäsuksen nosteluun varsinkin mutkasta kiihdyttäestä voit säätää sitä etupukkia lyhyemmälle.
     
  12. Samusebaa

    Samusebaa Khaos slash 146"

    Tuossa olis mielessä että jatkais 600 08 re sdi joko 345 tai 365 pitkäksi. Tuo 365 51 matolla himottais, mutta miten tuon telan kirimisen laita et toimiiko se nuilla vakio pukkien kiinnityskohilla. Pitäs vissiin kuiteski mahtua pyörimään. Onko kellää kokemusta?
     
  13. rallikuski

    rallikuski Well-Known Member

    Jatkoin oman vanhan 08 re:n 365 pitkäksi, vakio pukkien paikoilla joutu telaa pitämään aika löysällä, mutta pelas.
    Siirsin sitten etupukkia muistaakseni 1,5cm alas ja taaksepäin, ja takapukkian semmosen 13cm taaksepäin ja 2,5cm alaspäin niin pelas aika makiasti...
     
  14. Samusebaa

    Samusebaa Khaos slash 146"

    Juu, pitää kokeilla aluksi muuttamatta pukkien kiinnityspaikkoja.
     

Suosittele tätä sivua