Iskareiden pituudet ja vastaavuudet

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä leiska, 3/1/12.

  1. leiska

    leiska SkiDoo Freeride

    Tuli sellanen mieleen että kun näyttää että aika paljon porukka kyselevän noita iskareiden pituuksia ja vastaavuuksia mallien välillä. Niin pitäsiskö tehä sellanen yks topicci(esim. tämä) mihin lisäiltaisiin niitä parhaan tiedon mukaan. Ja jos tämän sais vaikka sitten kiinni tähän luettelon ylös että ei heti huku massaan.

    Itellä kiinnostaisi heti alkuun 2009 Summit Everestin 146" iskareiden mitat.

    -Leiska
     
  2. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Vs: Iskareiden pituudet ja vastaavuudet

    Revi ja xp-runkosten (pätkä/puolipitkä) suksien iskarit passaa keskenään, pituutta mallista riippuen 43-46 senttiä reijästä reikään.. Pätkämallin SC-4 ja SC-5 etupukin iskarit käyvät keskenään, PAITSI jos on kiinteä lisäsäiliö.
     
  3. antero79

    antero79 154" komura

    G4 850. 154" summasessa minkä mittaset kepit alustassa onko tietoa
     
  4. VoihanVitalis

    VoihanVitalis Well-Known Member

    Onko rmotionin kanssa yhteen sopivuuksia ?
     
  5. Kelkkailijantaimi

    Kelkkailijantaimi Lynx re rs 18

    Totaltekin sivuilta näkee vanhoista WP:n esitteistä mittoja 2010 vuosimalliin asti.
     
  6. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Samat kuin kaikissa 146"-174" Summiteissa ja Freerideissä. Pituuksia en nyt muista ulkoa. 137" alusta sitten taas eri. Käytännössä pukkien paikat noissa T-motioneissa ja sitä edeltävässä jäykässä 146"-> samat, liukurungot jatkuu sitten mitan mukaan takapukin takaa. Mulla oli esim. XP Freeriden iskarikierros XM Summitissa ja samat ois mennyt G4:seenkin.

    Etukeppien pituudesta sen verran, että XP/XM 98 senttisen keulan kepit on saman mittaset kuin uuskoppasen kapiakeulasen eli 92senttisen. XM/XP koppasen kapiakeulasen keulalle menee kuitenkin heittämällä 98 keulasen kepit kuten ittellä oli Freeriden kepit Summitissa.

    Samalla tavalla suurin osa täysleviän keulan XP/REX/XS/REX2 kepeistä menee heittämällä kapiakeulasen uuskoppasen keulalle. Ittellä tulee DS-dokkeriin samat XP XRS kepit keulaan, mitkä oli jo G4 Summitissa. Holkit joutu vaan sorvaamaan pienemmälle pultille. Alustaan tulee XP RE:n kepit. Kaikki PPS alustojen kepit paitsi hyötymallien (olikhan näistä taittoperäset) on saman mittaset.
     
    Viimeksi muokattu: 14/12/18
    antero79 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua