X-Trim Re 850

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä vetkulilm, 13/4/17.

  1. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    37 dokkerilla ajellu drt kitillä nyt noin 3000km seka-ajoa reitillä ja umpisella. Yhtään hihnaa ei ole mennyt ja muutenkin ollut tyytyväinen kittiin. Vetoja tulee kyllä mukavasti lisää.
     
  2. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Mitenkä toimii reitillä?
     
  3. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    Noilla säädöillä ehkä jopa liian kaasuherkkä reitille ainakin omille ajotaidoille, mut ylläri veto-ojat menee kyllä mukavasti keulaa nostamalla yli :)
     
    Akimatic tykkää tästä.
  4. Rider-94

    Rider-94 Active Member

    Eikait se auta ku laittaa tilauksee itellä 626km kesti eka brp hihna. Ny ultimax xs sisässä ja kahtoo kauan se siellä pyörii Palijo paremmin tuo tuntuu tuolla xs hihnalla vetävän + ei oo menny vihreeks niinku brp hihna alle 90km
     
  5. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    Itsekin olen ajellu nyt tämän talven xs821 hihnalla, omasta mielestä paremmin on sillä toiminut kuin -531 hihnalla. Se toimii sen reilut 100km ja tuntuu lasittuvan pilalle ja sen jälkeen ei oikein meinaa saada punttia kohilleen kytkimeen. Vakiovoimalinjalla oli havaittavissa hihnan runkokosketuksia variaattorin alla, mut nyt drt kitin aikana en oo huomannu, että olisi runkoon ottanu hihna kiinni.
     
  6. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ei kait se vihreäksi edes voi mennä. Brp hihna ei ole käynyt edes kuumana jos vielä vihreä on, senhän kuuluukin olla. Sitten kun alkaa meneen tummaksi niin on jo melkein pilalla.
     
    Korbimotors tykkää tästä.
  7. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    Muistahan laittaa uutta remmiä takuusta vetämään. Ei noilla kilometreillä tosiaankaan vielä kuuluisi hajota.
    Itsellä nyt valitus tuon oman remmin hajoamisesta, kun kielteinen päätös takuun menemisestä. Minulla kun hajoamisen syynä oli se, että hihnansuojuksen kiinnike leikkasi hihnan selästä palan. Täytyy sanoa että nyt saa olla BRP toimintaan aika pettynyt, kun kuitenkin aivan selvästä laitteen viasta remmin hajoaminen johtui..
     
    FFoxi tykkää tästä.
  8. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Kallishan tuo on se uuden mallin hihnasuojan pidike, kokonaiset 12 euroa, tahi 1,5 keskikaljatuoppia riippuen kumpaa mittayksikköä käyttää. Jos oikein itku virren päästää niin antavat takuu takuu takuu takuu takuu takuuseen. Kausi kestää 3kk vuodesta niin kyllä kannattaa pää punaisena huutaa huoltoliikkeessä taktaktaktakuu takuu mutta minä vaadin takuu takuu! Vaihtaa merkkiä niin se loppu nämä ongelmat siihen, ei kai tämä vielä oo mikään pohjois-korea että kaikkien on pakko ajaa lynksiä?

    Maksas vaan ens vuonna 500€ remmit kappale ja jokainen ostas omansa niin niitä ei menis yhtään.
     
  9. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vähän sotii viimekauden politiikkaa vastaan nyt pari tapausta kavereillani, toinen Xtrim ja toinen RE.
    Viime kaudella remmit hajoitti pohjamuovit jolloin korvattiin remmi ja pohjamuovi, tälle kaudelle molemmista uudet päivitetyt petikumet 500km korvilla rikki ja korjataan petikumet muttei anneta uutta remmiä vaikka on annettu kilometritakuu remmille :mad:.
    Tuohan on aivan sama asia kun vaikkapa iskari menee poikki ja seivästää maton.
     
    Korbimotors ja FFoxi tykkäävät tästä.
  10. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    Mitähän sää ny keuhkoot..

    Ensinnäkin en ole tässä nyt valitusta tehnyt millekkään viattomalle huoltoliikkeelle, vaan ihan BRP:lle suoraan.
    Jos sijoittaa uuteen laitteeseen kuitenkin melkoisen summan rahaa, kyllä sitä silloin saa vaatia että se myös toimii. Ei kuulu käyttäjän ostaa yli 200€ remmejä omaan piikkiin, kun vian takia ovat rikkoutuneet.. Tuo takuu oli kuitenkin yksi painavinmista syistyä, miksi uuden laitteen ostin.
    Ja nimenomaan, kun se kiinnike maksaa sen 12€, miksi ihmeessä sen vaihtaminen ei päivitys huoltoihin ole kuulunut..
    Eikä tämä nyt mikään maailmanlopun ongelma ole. Käsittämättömän upea laitehan tuo on ajaa, enkä todellakaan pois vaihtaisi. Yrittävät nyt vain laittaa suunnitteluvirheitä kuluttajan piikkiin..
     
    Viimeksi muokattu: 3/3/19
    rupsu, Rider-94, teme- ja 3 muut tykkäävät tästä.
  11. teme-

    teme- Well-Known Member

    Mistäs noita drt kittejä ootte tilaillu?
     
  12. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Näyttäs siltä että sinua lähin löytyy Iisalmesta Konekympiltä
     
  13. MaikP

    MaikP Member

    Itelläkin tappelu menossa hihnan takuusta, kun 200km päivityksen jälkeen selkäpuoli irti. Tehtaan piikkiin tuli jo uudenmallin etukiinnike varisuojaan, mutta hihnasta vielä taistelu. Vaatikaa vaan uutta takuuseen, koska hihnaa ei kuulu vaihtaa normaalikäytössä muutamaan sataan kilometriin ulkoisen osuman takia, vaan kyllähän se vaan raaka totuus on että hihna pitäs kestää normaalikäytössä niin, että se vaihdetaan kulumisen takia. Erihommat nuo kisajutut ja syvänlumenhommat, mutta eihän täällä Pohjois-Karjalassa ole etes mitään syvänlumen paikkoja. Joku keuhkoaa sisäänajosta, mutta ei se osumiin vaikuta, vaikka noita saunottas ja hieros ja viikon pitäs kainalossa, eikä tuo kerkii säätökään löystymään ennenku uus pitää vaihtaa. Ja jotkut sanoo että -571 hihna, taikka ultimaxin 821 ois pelastus, mutta eipä nekään sitä ongelmaa poista, että hihna heittää volttia ja kolisee jokaiseen pultin kantaan ja peltiin.
     
    Viimeksi muokattu: 19/2/19
    rupsu, Hemikoo ja Jakke_ tykkäävät tästä.
  14. Rider-94

    Rider-94 Active Member

    Tai sitte ottaa irti ja näyttää rälläkkää ja hitsailee vähä.
     
  15. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Pankaa niitä kuuluisia kokemuksia jos joku tuon drt;n omaan rimmeriin laittanu? Ja jos ois vielä päässy vertaan rinnakkain orkkis osilla ja drt;llä. Onko kukaan koittanu 59mm lapulla olevaan vm 19 pidentää välitystä siihen 23 takas millä ne joskus tuli, edelleenki tunne että siinä oli vetoja erilailla siihe asti ku hihnat savus...
     
  16. teme-

    teme- Well-Known Member

    Eikös niitä porukka vaihellu takasin jo viime talvena?
     
  17. MaikP

    MaikP Member

    Itellä on ainakin se 23 ylärissa, kun menis liika lyhyeks sillä 21. Pykälää kireempää jousta olis tarkotus koittaa qrs, jos se vähentäs sitä pussittamista.
     
  18. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

  19. MaikP

    MaikP Member

    Juuu tuo on kanssa ollu mielessä ja rullat pitää kohta jokatapauksessa vaihtaa kuitenkin, kun ei ne pitkäikäsiä nuo vakiot oo. Eikä noihin oo järkeä liikaa tosiaan muutoksia tehä ja neki mielellään brpn luvalla, niin eivät pese käsiään takuuhommista. Teami ois varmaan oikotie onneen, mutta iso sijotus siihen nähen, että kyllä tehtaan pitäs saaha vehkeet silleen toimimaan, että uskaltaa yhellä vararemmillä tehä ees viikonloppureissun.
     
    Kimurantti tykkää tästä.
  20. teme-

    teme- Well-Known Member

    Mites muilla toi ketju venyny, omassa on jo tommosella mutkalla ja vakio 23 yläratas paikallaan. Kummallakohan ketjulla tuo 44matto versio on tullu 114 vai 116 lenkkisellä? 2000km ajettu ja jos vielä jatkaa tuota venymistä niin joutuu kyllä uusimaan ja mielellään ottas jo valmiiks lyhemmän.
     

    Lisätyt liitteet:

Suosittele tätä sivua