Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Juurikin noin kuin Fleec toi asian esille, ainakin jämäkämpi jousi etupukkiin mutta parempi koko iskari uusia, ohjaus kevenee. Totaltekin lyhyt rauta ja menee hienosti tai lyhentää jo olevassa olevat 2pultin mittaisiksi.
    Sitten kun on jämäkämpää jousta etupukissa niin monesti vaatii myös jämäkämpää jousta keulille tai muuten pitäisi kitkeä sitä painonsiirtoa kun mennään mutkiin, luokkaa 26-28N jouset keulille ja johan kelpaa :).
    Vaijeriraapatkin menee liukurungoissa paitsi doodoon ajolla :D, voisin edelleen lunastaa sulta ne toimimattomat pois edullisesti ;)
     
  2. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Unohdin sanoa viimeksi että mitä veikkaat että onko ne ehjänä? No onhan niissä tietty ikuinen takuu mutta raaputtimen päästä on kierre mutkalla tms. En tarkkaan muista kun olen koittanut unohtaa koko härpäkkeet mutta aina ne jotenkin joku kaivaa mieleeni.

    Van jos kelpaa niin ne joutaa ja vaihdossa kelpuutan myös lainassaolevan kutistesukan pätkäkin jos on tallessa.
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ei yllätä vaikka olisi kolmessa osassa...
    Hitto sekö on hävinnyt minun talliin se kutistesukka :D, voi olla hyvinkin hävinnyt kun on jossain hyvässä jemmassa myös se parempi pienempi koko jota kävin ostamassa ohimennen muita sähkövermeitä ostellessani kallis-sähköstä saat senkin jos löydän kummastakin oli hyötyä. Olin kyllä varma että palautin sulle sen sukan mutta taisin jotan muuta noutaa tai tuoda silloin kertaalleen portaille tai talliin oisko ollut se Ristijärven remmi tai joku muu osa että on romut liikkuneet o_O
    . Vaikkei mahottoman sekaisin tuo talli ookkaan niin on ne melkoisia aladdinin luolia välillä, pari viikkoa ohimennen kattelin seinille niin löytyi 500e edestä aivan turhaa tavaraa ja muille erittäin tarpeellista.
    Toinen vaijeriraapija näyttää väsähtäneen nyt kolmannen talven aikana, juuri se mikä on ollutkin vähän väärässä asennossa mutta ne Jammun/Catin raapat on varmaan kovempaan ajoon paremmat, nuilla on parempi pitää vauhti siellä alle 100 ja mieluiten 80, mulla olleet lähinnä selviytymiseen huonoille pätkille kuten eilen ja jos näyttää etten tartte nostan ylös heti.
     
  4. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Sulla se sukka on kun annoin sen sulle sillä ehdolla että sulla se pysyy tallessa :D
     
  5. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    No sitten se on tallessa ja hyvässä, illalla asiaa laatikoille, tiiä vaikka kävelee vastaan
     
  6. Skippaduu75

    Skippaduu75 Well-Known Member

    Onko kukaan kokeillut vinderissä
    C&A Pro BX?
     
  7. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Jos olisin ostanut C&A:t olisin ottanut mallin TRX. On vähän matalammalla kölillä ja karvan kapeampi kuin XTX. Nyt alla Balde XC ja vaikuttaa tosi hyvältä.Eilen kävin enskapätkällä hypyyttään pkku lenkin, tänään vähän enemmän testiä. On ainakin tosi kevyt kääntää ja kääntyy kuitenkin hyvin. Syvässä lumessa tuntui kääntyvän aika äkäsestikin mutta saatto olla vähän kohvaista toi lumi.
     
  8. Reuhka

    Reuhka Ockelbo 600

    Miten nuo foxien paineet tulisi oikeasti asettaa, perä maassa vai ilmassa? Tuli vain mieleen kun säätelin tuossa takapukin paineita hauskuuskertoimet mielessä

    Edit: teki muuten tänään aamusella tempun että kun lyhyen lämmittelyajon jälkeen ajoin tankille niin eipä käynnistynyt enää ja mittarit kaikki pimeänä. Kuuntelin että bensapumppukaan ei surahtanut. Aikani siinä ränkkäilin niin mittarit heräs ja sd-43 taulussa. Otin kuomun alta bensapumpun releen käteen ja nyrkin sisällä hetken aikaa. Sitten rele paikoilleen ja kaikki rokkas. Aamulla pakkasta karkeasti -20.

    Luulin että nämä releisiin kusemiset yms olis menny nytron myötä :D
     
    Viimeksi muokattu: 2/3/19
  9. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Perä ilmassa, pikkusäiliö ensin.
    Varminta laskee paineet ensin pois ja sitten alottaa sieltä pikkusäiliöstä että mäntä asettuu oikein.
    Jos on huollettu iskari samantyyppisellä öljyllä kuin alkuperäinen niin kokeilemalla selviää oikeat paineet.
    Takapukkiin
    lähtisin 180/80 paineista riippuen tietysti kuskin massasta.
    Tuo lyhyt lämmittely lie myrkkyä nuille sähköosille yleensäkin, lämpiää pahimoilleen ja siitä kosteutta tai kylmää ja soppa on valmis.
    Tulpathan tunnetusti tykkää kyttyrää siitä.
     
  10. Heino

    Heino Member

    Nyt olen ajanut 20 km nuilla uusilla käytetyillä blade xc suksilla. Tuntuma oli tasapainoinen. Ohjauskaan ei ollut häiritsevän raskas, koska laskin suksipainetta heti alkajaiseksi. Näyttäisi siltä, että kantavuuskin on passeli. Ainakin ekareissun jälkeen tuli tyytyväinen olo. Umpista ajoin melkein puolet matkasta.
     
    Hemikoo ja FFoxi tykkäävät tästä.
  11. x skodoo

    x skodoo yamaha winderi

    Tänään noin 130km jäistä reittiä minkä päällä pienikerros uutta lunta niin minusta alkuperäinen suksi oli iha piru hyvä,kääntyy tarkasti eikä vetele vanhoja uria,pysty ajaa oikee laittomia nopeuksia kurveissakin;)
     
  12. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Alkuperäinen 137":n jäisellä reitillä todella hyvä!
     
  13. spede08

    spede08 New Member

    Moro.

    Olettako käyttäneet noita Blade XC suksia btx 153?
    Minkälaisia paineita olette pitäneet fox etu_ ja takaiskarisssa jos olis ajatuksena että kevittäs keulaakin joskus. Ilman isompia sarvista repimisiä että keulis
     
  14. x skodoo

    x skodoo yamaha winderi

    kyllä se on pohjista kiinni missä keulii,puolmetriä sopivan jämäkkää lunta niin kyllä sukset nousee
     
  15. Skippaduu75

    Skippaduu75 Well-Known Member

    Itellä vähän häiritsee tuo suksien syökyily kun laskee keulan umpiseen ja pikkusen ku on pinnassa riitettä ni meinaa paiskata ukon kyydistä jos ei oo tarkkana. Tiiä sitten auttaiskohan leveämpi suksi asiaa?
    Harituksia säädetty ja testailtu mutta ei auttanut asiaan. Vaan onko se ku ni painava keula että ne vaan on tommosia.
     
  16. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    CA:lla autto tuohon vaivaan, kun veti nokkalenkkiä tiukemmalle, eli suksen kärkeä pystympään.
     
  17. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Suksen pohjaprofiili aiheuttaa tuon käytöksen. Pääsääntöisesti pohjan muodossa on, kuin ilmaisis, erillinen profiiliköli. Tämä köli ehkä on liian leveä sekä korkeahko jolloin se noissa olosuhteissa aiheuttaa tuon käytöksen. Ei muuta kuin sarvista kunnolla kiinni :).
     
  18. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Erittäin tyytyväinen Bladen suksiin. Toimii ainakin tossa pätkässä tosi hyvin.
     
  19. Snowmare

    Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

    Ja pitkässä.
     
  20. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    1270km takana ja ei juuri mitään probleemia. Pelannut kyllä hienosti. 1000km kohdalla vaihdoin varuilta hihnan ja niin aioin varmaan jatkossakin vaihtaa. Tänään alko TORS temppuilee nii otin liittimen irti ja taas pellaa. Ja osu jarrukahva vähä koivuun, nii meni poikki. Pitää joku alumiininen tilalle.
    IMG_20190303_135901__01.jpg
     
    rallikuski, JJh78, FFoxi ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua