Summit 850 etec

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä vilhe85, 27/4/16.

  1. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    - Telan kunto. Orkkis maksaa kait yli 1500. Tokihan sen voi aina korvata jollain ei OEM osalla, kuten Composit Talon, mutta onko se niin hyvä...
    - Kone. Uus kone maksaa 4000. Jos kone on rikki älä osta... ( joskaan eipä nuita ole kajahellu hirviästi. Mutta ehkä ei kannata siltikään ostaa yksilöä jossa on 10 000km mittarissa)
    - Runko. Kattele että runko on suora ja siinä ei ole ratkeamia.
    - Päivitykset. Kysele onko laite päivitetty tehtaan osilla. ( petikumet jne )
    - Kurkkaa vetari. Onko hampaat samassa linjassa. Nuitaki on kait joillaki menny.
     
  2. tkiviniemi

    tkiviniemi Member

    Kiitoksia asiallisesta ja nopeasta vastauksesta.
     
  3. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Mites Summitti kuskeilla -19 850 toimineet?

    Kaverilla meni käynnistinlaite ja shotti uusiksi, muuten tuo on kai pelannut moitteetta. Todella tyytyväinen oli etenemiskykyyn -18 DS Dockerin jälkeen. Ei keuli tyhjää ympäri samallalailla, mutta suksia nostaa hyvin.
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Summitti miehet vissiin painaa tyytyväisenä menemään, kun ei ole enää kuulunut huolia/murheita?
     
  5. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    18 itellä ja ei muutako päästää menemään.
     
  6. L.Y.

    L.Y. Member

    No tuota, mistä lähtis vikaa ettimään kun -17 summitti ylikuumenee parissa minuutissa vaikka olisi vain tyhjäkäynnillä? Tunnelinjäähy ei lämpene ollenkaa. Jäähdytysnestettä on, ja varmistettu että nestettä on menny jokapaikkaan...
     
  7. Antti666

    Antti666 Polaris

    Vesipumpun ratas?
     
    L.Y. tykkää tästä.
  8. RemiX

    RemiX 800 rfTek DOO

    Tai termari jumissa
     
    L.Y. tykkää tästä.
  9. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ainakin yhdestä summitista oli vesipumpun rattaat tai ratas korkannu.
     
    L.Y. tykkää tästä.
  10. juse^^

    juse^^ Active Member

    Kuinkas muilla on gen4 x summitin alkuperäset matot kestänyt? Nyt 3000km mittarissa ja yhtäkkiä varissu varmaan puolet lapuista pois! Onko porukka laittanu orkkis mattoa paikalleen vai mitä muita hyväksi havaittuja mattoja löytyy??
     
  11. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ajoporukan 4tkm ajetusta kans alkanut 3" matto antautua. Lappuja irronnut ja myös todella paljon haljennut pystysuunnassa vahvikkeiden vierestä.

    Itselle harkitsisin 3" Powerclawin laittoa. Omassa 3tkm ja yksi 2cm halkeama, muuten laput ehjiä. On ajettu myös reitillä sen mitä pitkällä on pystynyt työntämään. Kestää näköjään senkin "väärinkäytön" mukisematta ja niinhän maton pitääkin. Oli sitten korkea tai matala harja.
     
  12. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    3" power claw. Todellinen harja korkeus 66mm . Kaveri osti hardcore Evon catin 3" lapulla ja katsottiin että millä pirun lisumatolla se on ostanut vehkeen. Mitattiin se matto niin 66mm ja sen 3" on jos mitataan rungon kans :D
     
    Driver tykkää tästä.
  13. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Mulla on kans 66mm lappu omassa, mutta vasta, kun sen leikkasin matalammaksi. Alunperin 78-82mm maton pinnasta mitattuna.

    Enivei, kestäviä mattoja. Vaikka tämä oma piano onkin sellainen pintaliitäjä Summitteihin verrattuna, ettei tarvi joka kantoa kuopia lapuilla;)

    No ei vais, kyllä on nimittäin kaivatettu surutta:D
     
  14. torviscas

    torviscas Well-Known Member

    141" 57 powerclaw on myös luja matto, mutta n.1800€ ovh hinta ja pitkä toimitusaika sylettää. Miten lie nämä muut powerclawit.
     
  15. juse^^

    juse^^ Active Member

    Power claw ilmeisesti 38 leveä ja onko jako 3"? Onkohan tuolla alkuperäisen 3,5" jaolla ja 41 leveänä muita vaihtoehtoja ku orkkis?
     
  16. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Ei ole varmaan 41 leveitä muita kuin orkkis. Jos orkkista alkaa laitteleen, niin ite suosittelen Summittiin tuota 64 mm. Ainakin minusta kelkka meni parempaan suuntaan tuolla matolla. Tuskin se sen paremmin kestää, mutta oli helpompi ajaa ja hauskempi.
    Tuolla 3.5 jaollakaan ei ole kovin paljoa tarjokkaita. Meillä menee yhteen boondockeriin kohta Composit Talon 67 alle. Varmaan puuterihommissa hyväki matto, mutta kuulostelin että reitillä kohta liukas.
     
  17. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Kaverin -18 Summittiin laitettiin Talonin 67-matto hajonneen "3 tilalle. Ei moitittavaa ole kuulunu näillä keleillä ja hintaki kohallaan. Ite laitoin omaan -18 DS-Dockeriin 71 Conquererin solkivikasen 64mm maton tilalle ja se jos mikä on liukas Suomen olosuhteissa. En suosittele sellasta, kyllä kelleen nyt jälkiviisaana. :oops:
     
  18. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Millä tavalla helpompi ajaa ja hauskempi kuin 3"?
     
  19. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    Millon matto menee vielä valmistusvian vuoksi takuuseen tai mikä on jo maton loppuun ajamista? Oliko näin, että radien dockkereihin olisi mattoja vaihdettu takuuseen ja onko se radienin 2,5" ja 3" matto myös flexedge siis sama kuin summitissa, kun puhutaan 17-19 malleista?
     
  20. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    En tiiä mutta kaverin 3" matto ei menny takuuseen vaikka kilometrejä oli vajaa 1000km. Reittisiirtymällä purkaantu päällikerros irti matosta. Ei tietoa mikä aiheutti, mutta takuuseen ei menny. Itellä lähti vasemman puolen soljet karkuun 64mm. Kilometrejä 650 ja ei takuuseen. Tehas ilmotti, että ajettu matto kuumaksi tiiä miten seki on mahollista toispuolisesti. Mainittakoon, vielä että liukumuovit oli ko uuet. Eihän siinä auttanu ko kaivaa kuvetta niinkö näissä Brp:n vehkeissä on ollu tapana tehtaan pestyä kätensä. Joo ja kaikki on samoja Flexedge paskoja Lynxissä ja Skidoossa.
     
    Hemikoo tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua