Polaris Indy XC 129" (600, 800, 850) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Arsi, 6/3/18.

  1. ToKr

    ToKr Well-Known Member

    Jatketaas vielä kun löytyi hyvä kuva totaltekilta, joka ehkä tukee tuota edellistä mietintääni. Tässä samansuuntainen "ajatus" toteutettu toisella männällä, joka käytössä vain lopussa.
    Totaltek_PDS2.PNG
     
    M.E.A ja Polaris Janne tykkäävät tästä.
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Tehty varmaan tuollaiseksi patenttien takia.
    Kummatkin iskariukot noitui rakennetta ja molemmilla paljon kokemusta Totaltekeissä ja toinen on virallisesti säätöukkona siellä.
    Kuitenkin muistettava että häkkyräperä on edelleen se patikon valtias ei indy niinkään
     
    Viimeksi muokattu: 8/4/19
  3. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Nyt on tullut jo yli 3tonnia pätkytettyä patikkoa Totaltekeilla ja täytyy sanoa että menee patikkoa todella hyvin. Ainoa miinus on se että Totaltekin etuiskareilla keula nousee jo liian ylös ja tulee mutkiin aika kiikkerä ajettava. Onkohan muilla samanlaisia havaintoja ja mitähän tuolle voisi tehdä?
     
  4. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    En osaa tuohon takaiskarin rakenteeseen sanoa mitään, mutta jotenki tuo takapukin ( Totaltek 46mm PDS) vaimentimen toiminta on aneemista. Tuntuu, että se "alkuherkkä" jousto on tosi löysä, eli alkuun ei vaimennusta ole juuri ollenkaan ja sitten se jysäyttää tuota "loppujäykkää" vasten hyvin nopeesti. Tuntuu että perse kulkee matalana. On kokeiltu paluuta avata roplata jousia ja vaikka sun mitä, mutta tuo takapukki ei vaan toimi loogisesti. Talvi loppuu säätelyyn, mutta täytyy ens talvena vielä jumpata tuon takapukin kans.

    Keulassa 460mm pitkät Öhliinit ja ne kyllä pelaa, 24mm jouset ja levitettiin vielä tuota keulaa, ei kallistele juuri ollenkaan.
     
  5. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Samaa ne kiroaa tuon vakionkin kanssa
     
    Viimeksi muokattu: 8/4/19
  6. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Itsekin huomannut saman että pikku patikossa alusta jysäyttää vähän niinkuin pohjaisi. Isommassa patissa toimii hyvin.
     
  7. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    Kaverilla uudet 46mm öhliinit alustassa, suomisäädöllä maahantuojalta ja pelaa tosin mukavasti, on vähän pehmee ihan sikaenduropaukutukseen mutta reitillä tosi hyvä. Öhlins ei tee PDS:ssää, joten luulen, että osasyyllinen tuohon Totaltekin takavaimentimeen on nimenomaan tuo PDS.

    Mutta jotta ihan kelkastakin, niin vähiin on jääny kilsat, tosin pääsiäisenä vielä muutama satanen tulee, oisko vajaa 2000km taulussa ja kelkassa ei kyllä mitään vikaa ole ollut eikä mikään ole mennyt rikki. Keulasta näyttää tukivarsien muoviholkit olevan väljistymässä, joten pitänee kesällä vaihdella. Yks hihna on menny, mutta sekin johtui luultavasti siitä, kun hihna pääs pultin löystyttyä vähän kiriällä käymään. Tarvikehihna on kestäny 1500km ja aika raippaa on kyllä saanu.
     
  8. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Kuinkas moni nyt tilasi indyn? Tänne tulee yksi patriootti koneella ja mieleisillä väreillä. Ottiko moni pohjapanssarin jo nyt itse jätin toistaiseksi vielä pois kun ei ollut varmuutta väreistä mitä tulee liikkeelle syksyllä
     
  9. jeesuspaimen

    jeesuspaimen xc indy 129

    6 satkun lime harmaa värityksellä, en ottanu panssaria,en viittiny ottaa 850,ku uskosin ettei reitillä oo ku sutimista pätkän kanssa, ja vieläkään en luota isolohkoon, marras joulukuussa pitäs tulla.
     
  10. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Ite kyllä luotan tuohon patriootiin, mutta katsellaan sitten ensi talvena montako tulppaa ja mäntää menee toivottavasti ei yhtään :D
     
  11. speedypete

    speedypete Well-Known Member

    Samat ja pohjapanssarilla.
     
  12. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Vaihtui uuteen. Ei tullut mitään panssareita kun eipä sellaisia reittiajossa tartte.
     
  13. pro x 550

    pro x 550 Indy xcr 136" 650 -22

    600 137" tulee. jännä nähä mitä nuista kepeistä saa aikaseksi.
     
  14. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Kyseli ennakko tarjousta 600 indysta. 10350e oli halvin tarjous mihin itse valitsin värin ja varusteet mutta kelkka jäi tilamatta. Nyt tarvikekeskus mainostaa 600 indya 9990e jos tilaa uuden. Näköjään hinnat tippunu ku ennakko kauppa on loppunu
     
  15. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Mitä eroo tuossa tarvikeskuksen tarjouspollessa on varusteissa?
     
  16. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Ite tuohon rahaan tilasin 850 koneella olevan indyn ennakoista. Omilla väreillä valittuna, perus mittarilla ja ilman starttia
     
  17. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Minun tarjous oli kans perus mittarilla ja ilman starttia. Jos 850 indyn olet saanu tuohon 9990e niin halvalla olet saanu.
     
  18. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Onko kukaan vielä kuullut näistä? Jotenkin alkaa kyrpimään tuo, kun kauppias tiedä mistään mitään.. Onko ne tosiaan noin pimennossa asioista ja kelkat vaan tupsahtaa pihalle
     
  19. lapiska

    lapiska Vipermcx/indy xc/lyne 650/yamaha 200cc

    Omalle sanottiin että marras-joulukuu vaihteessa
     
  20. jeesuspaimen

    jeesuspaimen xc indy 129

    Joulukuun aikana tarvikekeskukselta lupailtiin
     

Suosittele tätä sivua