Polvisuojat

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Madd, 18/12/10.

  1. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Pitääpä kehua tännekkin, kun moni on kysellyt että mitkä on hyvät polvisuojat :) Asiaan tuli perehdyttyä vuosi aikaa kun tuli luovuttua polvituista. Itsellä oli yhtenä tärkeänä kriteerinä että suojaa koko säären, koska kelkkakengät on aika matalia verrattuna crossisaappaisiin ja yleensä siihen jää suojamaton alue sääreen kengän ja suojan väliin.

    [​IMG]

    Viime talvi tuli ajettua Fly Racing Pivot 5 jotka on kyllä pirun hyvät nivelletyt polvisuojat... ja lähes kaikilla motocross-sivustoilla ovat saaneet parhaat arvosanat. Istuu todella hyvin ja suojaa polven ja säären kokonaan näin pitkäraajaisellakin.
    Euroopassa noita on aika huonosti myynnissä mutta itse tilasin tuolta: http://www.mx-power.eu/epages/62257...duct&SearchParams={"Tuotteet":"Jalka+suojat"}
     
  2. touringdude

    touringdude Ski-Doo MXZ Iron Dog -18

    Täältä ääni leatt dual axis polvisuojille. toista talvea käytössä ja toimii mukavasti. Alkaa kelkkailu olemaan ainoita harrasteita jossa ei käy polviin, kun noilla ajelee.
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Hei miten nuo pitää tuon polvipahkan irti polvesta, itsellä suurin ongelmaa ettei polveen voi nojata kalsaria kummempaa muuten tuska on sietämätön
     
  4. peccis

    peccis Assault 850 144" -20

    Viime kauden kokemusta Mobius X8 polvituista, selkeesti parhaat mitä mulla ollu. Joku voi pitää noin 600€ kalliina, mutta en ajatellu tuossa kohtaa säästellä.
     
  5. Suiza

    Suiza Well-Known Member

Suosittele tätä sivua