Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

  1. Fendel

    Fendel Well-Known Member

    Jos jollaki kiima vaihtaa oma 146 sks pykälää pitempää nii täällä ois -19 mallin pro rmk tyrkyllä. Nakkaa yv jos kiinnostaa
     
  2. andyman

    andyman Well-Known Member






    Polarikselta tullu muutamat hienot videot :)
     
    Pistin tykkää tästä.
  3. andyman

    andyman Well-Known Member

    Millaisia muutoksia olette tehneet näiden keulan jousitukseen? Ajoin viime vuoden vakiolla alustalla, 1300km ja en huoltanut kertaakaan . Telaston kanssa tein nyt sellaisen ratkaisun että en alkanut tekemään mitään muutoksia vakioihin iskareihin vaan laitoin suoraan 4omm Öhlinssit. Olen tässä miettinyt että mitä keulan kanssa tekisi. Vähän kismittää kun on eriparin iskarit keulassa ja alustassa, mutta tähän keulaan ei ilmeisesti saa 40mm Öhlinsejä kun ne on liian pitkiä. Myöskin noista 36mm Öhlinseistä oli vähän huonoja kokemuksia tuolla Facebookin puolella, että en tiedä saako niissä rahoille vastinetta ominaisuuksissa??

    Millaisia jousia olette vaihtaneet vakioihin ja millanen keulasta on tullut simmattuna? Keulan iskarit varmaan pääseen vähän vähemällä ja varmaan tuo Walkkeri pellaa suhteessa paremmin keulassa kuin alustassa?
     
  4. Alvii

    Alvii AXYS PRO

    Omaan skssään laitoin nämä keulalle https://www.hygearsuspension.com/co.../front-dual-rate-sport-series-spring-kit-snow. Omaan makuun keulasta tuli vakio iskareilla sopivan jämäkkä eikä niiaile tyhjää.
    Ps. Nuo jouset olis mulla myynnissä
     
  5. andyman

    andyman Well-Known Member

    Saako tälläiseen laitettua Bling Factoryn liukurungon vahvikeet telasto paikallaan? Vahvikkeet jäi Postiin jumiin lakon takia, ja telasto on nyt lattialla, niin mietin että tointaako kasata paikkaalleen?
     
  6. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Saa laitettua kun etupukin pultin tilalle pukkaa samalla sopivan tangon kun irroittaa.
     
  7. HAPPYHILL

    HAPPYHILL Well-Known Member

    Onkos kukaan harkinnut että laittais jatkon roiskeläppään. Siirtymällä tuppaa kiesi lämpeemään ja umpisessa kokoajan kastaminen alkaa ottaa pataan. Katselin vierestä kun kaveri ajoi kelkkaa ja huomasin että kiinteemmällä alustalla miltei kaikki lumi lentää läpän alta ulos.
    Entäpä jos siihen laittaisikin lyhyen joustavan lisäläpän joka ohjaisi lunta takaisin matolle. Ei tarviis porailla mitään kiskoihin kun ei polariksella tunnu olevan valmiita raapijoita tähän malliin. Ja jotenkin tuntuu että ne johonkin kumminkin tökkää maastossa jossain vaiheeessa.

    (Ja ei liitetä keskusteluun liukujen jäähyjä raapijoilla).
     
  8. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Lynxin läppä paikoilleen, itekkin samaa miettinyt jammujen kanssa muttei ole iljennyt :D
     
    petes88 tykkää tästä.
  9. HAPPYHILL

    HAPPYHILL Well-Known Member

    Minkä mallin lynxin. Laita tietoo jos tiedät. Mua ei haittaa kenen läppä on.
     
  10. J.I.J.

    J.I.J. BD3700RE 3900GL REV X-RS

    Tai laita IQ koppasen pollen läppä.
    Se oli sopivan jäykkä.
    Mulla oli -12vm RMK Assaultissa.
    Sopi suoraan ja veikkaan että pitäis mennä kohtuudella uudempiinki.
    Hyvin pysy lämmöt kurissa. Kovalla reitillä putos yli 10ºc moottorin lämmöt tuolla läpällä.
     
  11. HAPPYHILL

    HAPPYHILL Well-Known Member

    Onko tietoa tuon iq läpän pituudesta.
     
  12. J.I.J.

    J.I.J. BD3700RE 3900GL REV X-RS

    Se oli muistaakseni saman pituinen kuin se RMK vakio läppä.
     
  13. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Nyt on pari tuntia sisäänajoa takana, reitille uraa auki. Eka mutkalle lähtiessä alko käymää yhellä, heräs kuiten kaasua antamalla. Keskialueella vähän rötää, mutta herää heti kun antaa kaasua, kerran taisi pätkästä kerrasta kaasun pohjaan lyödessä. Kaveri kokeili pari kilometriä, ja dettiä alko vilkuttaan. Pitää tulpat vaihtaa jos ei käynti parane kun polttoaineensyötön rikastus loppuu.
     
  14. Jv97

    Jv97 Member

    Kiertääkös liikaa
     
  15. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Näkyyhän tuo 8300-8500 kovalla ja ummella myös.
     
  16. andyman

    andyman Well-Known Member

    Mulla on läpi vetävien Wahl bros vetopyörien asennus menossa. Laitetaanko tuo vakio läpi vetävä keskipyörä takaisin noiden uusien pyörien kaveriksi vai jääkö se pois? @DooDoo
     
  17. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Sama edessä, on vain postin kulku hidasta kun rattaat tilasin jo viime keväänä, ei näy pakettia vieläkään. Minkälaiseen kireyteen matto vetää läpivetäville?

    Viime reissulla tunnosti konekkin käyvän jo puhtaammin, välillä joutuu kaasulla nykiin käyntiin, muuten vaikuttaa hyvältä.
     
  18. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Jää pois, ei kai osu jakokaan siinä samalle kohdalle, muista että pyörät voi painaa paikalleen vaan toisesta päästä ja sorvaa tasopinnat suoraan lopuksi.

    Edit, siis siinä pipari akselissa on toisessa päässä sellainen hieman korkeampi kohta joka saattaa jäädä huomaamatta kiireessä, sen yli ei kestä painaa. Ja jos pyörät on whalbrossit niin pitää vartsun puolen pyörän nappula vedon osaa kaventaa 5-10mm jotta vetari mahtuu menemään riittävän syvälle että toinen pää kääntyy paikalleen
     
  19. andyman

    andyman Well-Known Member

    Kiitos vinkeistä, huomasinkin tuon että ne ei mene kuin toisesta suunnasta. Ihanko prässillä vaan painoit kylmänä vanhat pois ja uudet tilalle?
    Vähän koitin ulosvetäjällä ottaa vanhaa pois, mutta kun ei vetimen käpälät riittänyt että olisi sieltä pyörän juuresta saanut vedettyä, niin ei lähtenyt tulemaan vaan pyörä alkoi vääntymään.
    Jätin sitten homman vaiheeseen kun ei ollut prässiä lähellä.
     
  20. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Prässillä, ei ne muuten lähde pois tai lähtee vaikka rälläkällä mutta uusia ei saa paikalleen ilman prässiä. Paikalleen prässätessä ne whalbrossit taipuu hieman ja jäävät vähäsen kallelleen, en nyt muista painasinko niitä hieman yli oikean kohdan ja sitten takas. Ei ollut silloin sopivaa putkea jolla olisi saanut painettua keskiöstä niin siksi siis meinasi taipua.

    Seuraavaksi laitan awidit jos ne olisi paremmat istuvuudeltaan ja kestoltaan, mulla on nuista whalbrosseista jo nokat antaantuneet aika pahaksi vaikka ei ole yli hyppineet.
     
    Viimeksi muokattu: 7/12/19

Suosittele tätä sivua