Skipex siirtosarja moottorikelkoille

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä SamiM, 12/12/19.

  1. SamiM

    SamiM '19 Xterrain RE 3700 850

  2. Pecosbil

    Pecosbil Sidewinder L-TX GT 137 '20

    Ihan näppärän oloinen tuote kyllä, siitä innostuneena hankin itsellenikin moiset.
    Valitettavasti eivät vain toimineet oman kelkkani suksien kanssa (enkä jaksanut alkaa itse rakentelemaan jotain lisätukia tms. :(), mutta onneksi uusi omistaja löytyi nopeasti.
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Helpottivat kyllä tallin kynnyksen ylitystä ja poisjajoa, noilla skiscorpioneilla jne ei kyllä tehnyt tuossa hommassa mitään.
     
  4. SamiM

    SamiM '19 Xterrain RE 3700 850

    Ilmakumipyörä kulkee epätasaisella jouhevimmin.

    Kun uutta kelkkaa noudin liikkeestä niin kokeilin tarjota keulaa kärryyn suksesta ottavalla siirtosarjalla, jonka merkkiä en katsonut, mutta kuitenkin näitä suksen alta ja kärkilenkistä ottavia. Jäi ajamatta kyytiin kun muovipyörät tökkäsivät takalaidan ja kärryn lavan väliseen rakoon ja siirtosarjat muljusivat suksissa, ei vakuuttanut sen mallin toiminta. Mielenkiintoista nähdä miten Skipex suoriutuu tuosta tilanteesta. Suuremman pyöräkoon, ilmakumipyörien ja tukevan kiinnityksen olkavarteen pitäisi ainakin parantaa tilannetta.
     
  5. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    42" yamacatti keula rullat ulkoreunoissa ei sovi kyytiin 150cm kärryyn, tämä oli tiedossa vaan onhan nuo mahtavat keksinnöt! Pitää Pekalta käydä kyselemässä joko ois tullut pelkkiä telakoita vois kokeilla onnistuisiko sisäpuolelle asentaa toiset joista ottaa kierteet pois tällöin vaan suorassa pysyminen on vaan kitkasta kiinni, silloin menisi kärryynkin ajamalla.
     
  6. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Minä tekisin umpikumi tai polyuretaanipyörällä nämä. Ilmakumipyörien ongelma on mielestäni näissä pikkupyörissä se, että ainakin kaikki kiinalaiset renkaat vajuu suht. tiheään.
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ei toimine kovalla pyörällä niin hyvin mutta jos joustoa löytyy kumista kohtuudella niin sitten eri asia, renkaan pehmeys antaa periksi maanpinnan virheitä ja juuri tuollaisia kynnyksen ylityksiä ja ei välity ohjaukseen niin terävästi. Juurikin nuo skiscorpionit jne tökkää juurikin sen takia ja on kokemusta liikaakin. Kuten aiemminkin asiasta mainittiin.
    Hieman on kumi tyhjentynyt mutta kaippa sitä kerran reiluun kuukauteen kompuran käynnistää taikka pumppaa muutaman painalluksen.
     

Suosittele tätä sivua