Polaris XC jousitus ongelma

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Kelkkamies123, 17/12/19.

  1. Kelkkamies123

    Kelkkamies123 New Member

    Moi! Alkaa järki itseltä loppumaan niin kysytään muilta. Käytin telaston irti ja vaihtelin laakereita ja maton. Nyt kuitenkin telasto jää etupäästä noin 7 cm ilmaan eikä joustoa ole yhtään. Mikä pultti on mennyt väärään reikään tai mikä muu tässä mättää?
     

    Lisätyt liitteet:

  2. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Kuvasta ei nyt tarkkaa tietoa näe, mutta veikkaisin että takapukin linkku pyörähtäny väärään asentoon. Eli tuo mihin takapukin iskarin alapää kiinnittyy, on pyörähtänyt väärään asentoon. Ei kyllä millään muista pitikö olla ylä vai alapuolella iskarin joustaessa. Toisessa asennossa se ei kuitenkaan pääse joustamaan.
     
  3. Kelkkamies123

    Kelkkamies123 New Member

    En usko että on päässyt pyörähtämään mutta en tarkkaan ymmärtänyt selitystä.. lisäki liukukiskot ovat todella lähellä vetareita, noin 2 cm päässä, onko normaalia? Liitteenä lisää kuvia.
     

    Lisätyt liitteet:

  4. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    Tuo osa johon taaempi iskari kiinnittyy. Irrota iskarin pultta käännä se tuolta ympäri ja kiinnitä uudelleen. Silloin se on siinä toisessa asennossa. Onko sulla etupukki yläpäästä varmasti kunnolla paikallaan? Meneekö alusta kasaan jos otat pois paikoiltaan?
     
  5. Nurkve

    Nurkve ZR 8000 -16

    En tiedä et onko paljon vaikutusta, mutta mulla oli etupukialapään kiinnitys noissa etunmaisissa reissä.
     

    Lisätyt liitteet:

  6. Kelkkamies123

    Kelkkamies123 New Member

    Kiitos, koitetaan huomenna! Ja etupukki on samalla paikalla kun irrotettaessa. Sillon en huomannu katsoa paljonko on väliä vetareilla ja kiskoilla. Etupukki on kyllä oikeissa rei’issään kiinni. Ei osu kun pyörittää mutta pirun lähellä..
     
    Viimeksi muokattu: 17/12/19
  7. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    Jos etupukki ja iskari on samalla paikalla ja samalla lailla kuin ennen ja takapukki ja takaiskari myös voisi väittää sen toimivan kuten enneki eipä siinä enempää liikkuvia osia mahda olla. Ei pitäisi olla tuolla etupukin alapään siirrolla vaikutusta. Kato sitä keskikohtaa mikä on väärin sieltä se vika löytynee kun pyöriviä osiahan ne nuissa on niin joku tulee väärää kautta ja lukittaa alustan
     
  8. kaaapo

    kaaapo POLARIS AXYS RMK KHAOS

    etupukin iskari on kyllä väärällä puolella.
     
  9. Nurkve

    Nurkve ZR 8000 -16

    kaapo on oikeassa...etupukiniskarin yläpää pitää olla yläpuolella
     

    Lisätyt liitteet:

  10. Vimau

    Vimau Member

    Takapukki ylempiin reikiin.
     

Suosittele tätä sivua