Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

  1. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Ihme kun 146":ssa on keposemmat painot kuin 155":ssa
     
  2. Zanne81

    Zanne81 Axys Pro rmk 155

    Tarkennuksena että hihnakaaos on myös vasemmalla ja 155 3" pro rmk keskellä
     
  3. japu123

    japu123 Täys hupiukko!

    Jälleenkerran voimalinja juttuja. On tullut lueskeltua keskustelut läpi noin niinku suurinpiirtein, eikä sattunut silmään, mitään mietteitä tai kokemusta SPI kitistä. Onkohan kukaan kokeillut? Drt kit kyllä on saanut ylistystä ja olisi varmasti toimiva vaihtoehto. Ja kyseessä siis tietenkin 850 146 SKS.
     
  4. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Halvemmalla pääset kun laitat Daltonin säätö painot ja esim 48-44 FE helixin ja ajelet iloisesti auringon laskuun.
     
  5. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Ja kaikkein halvimmalla pääsee, kun ajaa vaan vakiolla ;)

    Eipä noilla daltonin painoilla ole mitään tekemistä drt painojen kanssa, eikä tuo cami ole sinnepäinkään... ja en tosiaan sano että eikö noillakin voisi tulla hyvä, mutta mielikuva että nuo osat olisi jotenkin vastaavia ei pidä paikkaansa.

    Toki edelleenkin jokainen voi rakentaa voimansiirron itse ja säädellä sen toimivaksi talven mittaan, tai sitten ostaa valmiin kitin mihin löytyy valmiit säädöt eikä kuluta aikaa, ajopäiviä ja rahaa säätöjen ja sopivien palikoiden etsimiseen.
     
    Viimeksi muokattu: 18/12/19
    BABLO ja Vilbur tykkäävät tästä.
  6. niemikorpi

    niemikorpi Well-Known Member

    Kyllä se on tietenkin vähä niin,mutta Dalton vaan on melekolailla hyvä ja nopea säätöön,puhun omasta kokemuksesta.ja halapa.
     
  7. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tähän väliin voisit ilmaista mikä on suhteesi/paikkasi DRT toiminnassa.

    Myyjät myy omaansa ja näitä on niin paljon kehuttu ja tuputettu, että herättää kysymyksiä.
     
    Jannne tykkää tästä.
  8. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Ee kaet tuo Driveri sen kummin mittää myöy. Sehä vain sanoo että Dalton on eri asia kuin DRT. Ite näkisin homman niin, jotta DRT on valmis kitti ja suomeen säädetty. Daltonilla saat vasta osat, joista sit ite alat hieroo onnen ja tuurin kanssa itelles sopivan. Daltonhan ei tarjoo mitään sen kummempii ohjeitakaan. Sen netis lukee että nämä on pro säätöosia, joist jokainen säätää omanlaisensa.
     
    Driver ja M.E.A tykkäävät tästä.
  9. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Drt-kitti on varsinkin hyvä semmoiselle jolla säätöosia ei ole omasta takaa valmiina. Kaikki työ on tehty jo valmiiksi.

    Jos aletaan karkiasti laskeen niin:
    Dalton painot 250€
    Helix 160€
    Pari jousta 40-60€
    Tähän vielä jos ensimmäinen helix ei satukkaa mieleinen tai oh ko pitää vielä tuo jousi ja tuo jousi ostella niin ohops ku halvasta tuliki äkkiä kallis ja yhä se ite säätötyö on vaiheessa.

    Toiset tieten tykkää rassata ja kokeilla muttei kaikki. Osa tykkää ostaa valmiit palikat, kaajella bensaa tankkiin ja nauttia toimivasta kelkasta. Jokainen varmasti saa tehä ninku itestä tuntuu parhaalta.
     
    vetkulilm, mikzar, Driver ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  10. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    No sitten varmaan kerrot mikä se oikea helixi olisi, joku 44°str niin huutonaurua perään. Niin kauan kun drt yms "toimivan kitin" valmistaja ei ilmoita helixin arvoja niin jätän ostamatta ihan periaatteesta vaikka sen itse saan mitattuakin.

    Jousia ei tarvitse vaihtaa vaan toimii hyvin vakioillakin, viime talvi noilla ajettu useammassa kelkassa ja jokainen toimii erinomaisesti, tosin 10-76 polariksen puntti mutta Daltonin puntti on mitä ilmeisemmin vastaava profiililtaan, 10-76:sta ei siis saa enää uutena.
     
  11. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Ajan testiä ja säätöjä heidän brp kitteihin, mitään en myy. DRT brändin takana on pieni parin hengen Norjalainen perheyritys Altasta ja heidän kanssa on mukava tehdä yhteistyötä kun saa kokeilla ja testata asioita mitä muilla ei ole edes tarjota.

    Mites nuo TV mainokset, johan murojakin on mainostettu 60 vuotta niin herättääkö se kovasti epäilyjä? Kannattaa vaikka soittaa jollekulle kellä kitti on ja käydä koeajamassa tai kysellä mitä tykkää.

    Juurikin näin, osalta taisi kyllä mennä pointti ohitse...

    Sehän se olisikin järkevää bisnestä, että ensin käytetään valtavasti aikaa ja rahaa sopivien kombojen etsimiseen ja sitten kerrotaan kaikelle kansalle nämä liikesalaisuudet. DRT camit on teetätetty mittatilaustyönä, ja painojen rakenne on sellainen että muilla ei markkinoilla ole vastaavaa tarjolla.

    Ja kopiointi tällä alalla on kyllä iso ongelma. Varmaankin moni harrastaja kokee oikeudekseen "varastaa" kun kallis kelkkakin hankittu, mutta omasta mielestä se on väärin. Ainakin sillä edesautetaan sitä että tälläisiä meidän pienille markkinoille räätälöityjä kittejä ei paljoa koskaan tule olemaan tarjolla eikä näiden nykyistenkään olemassaolo ole itsestäänselvyys.
     
    Hemikoo ja Hesba tykkäävät tästä.
  12. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Ymmärrän kyllä hyvin että näin on mutta kun myisivät pelkkiä painoja niin minä ja lukemattomat muutkin olisivat sellaiset ostaneet ihan testin nimiin mutta kun pitää ylihinnalla ostaa paketti jossa on jouset ja helixi jolle ei käyttöä niin jää ainakin minulta ostamatta.
     
  13. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Aika moni on silti huomannut ettei ne turhaan jouset ja helix ole kitin mukana, miksipä niitä muuttais jos vakiot pelaa ”erinomaisesti”?

    Voimalinjan teko tyylejä on niin monia kun on tekijöitäki, ite tykkään että se on kytkimellä syöttävä kun se kuitenki on se mikä sitä remmiä pyörittää ja pitää kaasunvasteen herkkänä, varilla sitten haetaan sopiva pykälä silmään joka tilanteeseen. Silloin remmi pysyy kaikista parhaiten kasassa ja vetoa riittää.

    Oman vähäisen kokemuksen mukaan paljon painoa hävittää herkkyyden ja syöttö varilla kuumentaa remmin, mutta kukin tyylillään tekee erinomaista.
     
    Driver, Hemikoo ja hanski-58 tykkäävät tästä.
  14. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Jos itse drt kitin ostaisin niin pelkästään nuiden heiluri painojen takia. Sitä ei oikein voi muilla korvata. Luulisi että saa aika hyvän puristuksen hihnalle joka alueella ja ilman että herkkyys kärsii? En ole kyllä testannut niin en tiedä huomaako käytännössä eroa.
     
  15. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Kyllä juurikin. Sillä heilurilla saadaan hyvin syöttävä kytkin läpi alueen ja suhteellisen herkäksikkin vielä.

    Tuossa juuri tuli Ruottista viestiä kuskilta joka ajaa nyt DRT setillä ja ajo viimetalven VMC kitillä mitä esim. Emil Ahrling käyttää, että DRT vetää huomattavan paljon paremmin mutta VMC oli ihan aavistuksen herkempi. Tähän herkkyyden lisäämiseen ilman vedon häviämistä paneudutaan nyt tänä talvena aivan kunnolla.
     
    Driver tykkää tästä.
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Joo. Ei oo Driveriä vastaan mitään ja tuota kittiä tekisi mieli testata, kuten kaikkea muutakin mitä toimivaksi puhutaan. Tässä harrastuksessa on paljon mainosukkoja mukana, sekä merkkiuskollisia veripäitä omaansa kehumassa ja siksi näihin juttuihin ylipäätä suhtautuu varauksella ja suodattimen kanssa. Tämä siis yleisesti ongelma.

    Polariksen suhteen voi olla tyytyväinen, että tietoa ja kokemusta jaetaan auliisti ilman, että pitäisi olla heti rahaa tarjoamassa tieto/taidosta. Kateellisia ei olla, jos joku toinenkin saa jaettua iloa. Se on hienoa ja itsekin kerron kyllä, jos joku asia toimii ja mikä taas ei.
     
    Driver tykkää tästä.
  17. rikzuu_

    rikzuu_ Polaris khaos 3”

    Itsellä on khaoksessa drt kitti ja Pelaa pirun hyvin. Reitti ajossakin mieluisa
     
  18. MattiM

    MattiM SKS 850 146

    Missä muualla nuita DRT kittejä myydään kuin rovaniemen messuilla? Sen verran secret touhua ettei edes google kerro hintaa. :D
     
  19. Kajuppi

    Kajuppi SKS 146 -20

    Oulussa Rs racing service myy ainakin.
     
    Jv97 tykkää tästä.
  20. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    RS Racing Service Oulussa myypi kittejä. Soitauta Hannulle ‭+358 45 110 4664‬.
     

Suosittele tätä sivua