Arcticcat 550 Bearcat, kaasu puutuilee ja välillä paukuttaa

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä ArticRider, 22/12/19.

  1. ParCatti

    ParCatti SKS 850 / Renegade ACE

    Hyvä että lähti toimimaan. Tämä mietityttää:

    "Purin mikunin bensapumpun, kalvot ehjiä mutta 19v vanhoja ja vähän läpinäkyvät muovikalvot "lommolla". Uudestaan kasaan"

    Mielestäni vikaa haettaessa ei kannata jättää mitään mahdollista vikapaikkaa seläntaakse, vaihda nyt ihmeessä pumpun kalvot uusiin ennen kuin jäät jonnekin kairaan.
     
    ArticRider tykkää tästä.
  2. ArticRider

    ArticRider Active Member

    Juuri näin, se PA-pumpun kalvosarja on jo tilauksessa JyväsMarinella, jospa pian tulisi.

    Jos jotain hyvääkin niin tuli tehtyä työlistaa ensi kesällekin kun nostaa koneen pöydälle :) tässä on tullu kokeneilta kelkan rappaajilta hyviä vinkkejä mitä tarkastaa.
     
  3. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Tuon kelkan oikea tulppa, kuten kaikkien wanhojen cattien, on BR9EYA. Unohda ne ee-ässät, ne on rotaksimiesten tulppia. Huomaat eron ku otst nuo kaks käteen.

    Turvakytkin irti ja kaasarien kylestä ne johdot irti, nuo on ne kaasaripelien normi värkkyyttäjät.
     
    ArticRider tykkää tästä.
  4. ArticRider

    ArticRider Active Member

    Kiitos, talletan tämän "tulppavinkin" :) tosin hyvin on nyt noilla iridium tulpilla toiminut, käyntiin lähteminen tapahtuu helposti, käy tasaiseen, melko lailla välitön reagointi kaasuun.

    Btw - Tsekkasin netistä miten ne kalibroi TPS ominaisuudella olevia kaasareita - ihan loogista mutta ei tunnu vanhetessaan luotettavalta. Sen vuoksi tein raa'an ohituksen koko turvakytkimelle.

    Btw 2 - ohjauksen välyksen metsästystä seuraavaksi. Pääseekö motin alla olevaan paikkaan muuten kuin yläkautta ja purkamalla? Suksien klapi on sen vertaa tuntuva että taitaa olla mahdoton saada niitä säädettyä paremmaksi ennen klapin poistoa
     

Suosittele tätä sivua