Polaris 2021

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä jussi 77, 23/1/20.

  1. Polman

    Polman Lynx Rave RE 850 2024

    Tosin aika harva hyödyntää tuota 5 v takuuta ja maksavat siitä turhaan, koska aika tiheästi tuntuu porukka kelkkoja vaihtelevan....
     
  2. Kommein

    Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

    On niitäki jokka jättävät vaihtamatta ko on takkuuta jäljelä
     
  3. Aksu92

    Aksu92 Boondocker 4100 -20

    Näinpä. Nyt kun on positiivisesti yllätytty, menee kyllä varmuudella tilaukseen, kunhan on haettu paras väliraha edelliseen.
     
  4. pro x 550

    pro x 550 Indy xcr 136" 650 -22

    Aika kova oli väli. Jää ainaki itellä vaihtamatta.
     
  5. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Ite oottaisin tässä vielä vähän aikaa.. toi corona tuskin lisää kauppaa niin eiköhän niitä jossain vaiheessa ala saamaan sopivasti??
     
    Rautane, pezq^ ja FFoxi tykkäävät tästä.
  6. jumo

    jumo Well-Known Member

    Coronapaska iskee lujasti tuulettimeen ja autotehtaita pisteellään kiinni jenkeissä ja maailmalla, mitenköhän vaikuttaa kelkkatehtaisiin ? Tuotanto pitää olla kesällä käynnissä jos meinaa lumille olla pulkat maassa, kiinassa myllyt vielä seis ja kontit ei huilaa.
     
  7. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Kyllä.. ja meleko paljon varmasti vaikuttaa ennakkokauppoihin tämä korona kun kiertue peruttu ja iso osa ostajista ei oo nähny ens vuojen malleja muutaku kuvissa ja osto tapahtuis sokkona aivan niinkuin muillakin merkeillä, ei edes päällä oo saanu istua saatika sitten kokeilemaan ois päässy... Hyvällä tuurilla näkis livenä vasta messuilla mitä on tullu tilattua.. käsittääkseni etelässä on muutama esittely tilaisuus saatu pidettyä ennekuin keskeytettiin kiertue?
     
  8. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Tällälailla mulla meni ko ostin tuon -18 catin ennakkoon.. näkemättä, ajamatta ja istumatta ... :D eli ei mittään uutta
     
    petes88 ja T-Cat tykkäävät tästä.
  9. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Toisella foorumilla kirjoitti yksi että niillä pyöriny kiinan tehtaan jo pari viikkoa.


    Miksi sen uuden kelkan päällä pitää käydä eka istumassa ennen ostoa? Eikö sillä kerkiää ajella sitten kun sen saa? Jos pollet muuten tuttuja niin ei kait pitäisi mitään yllättävää tulla? Ainakin itse voisin ihan hyvin ostaa ilman että pääsen eka tutkimaan tai testaamaan.
     
    member ja Kommein tykkäävät tästä.
  10. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    No eikös ne nyt uudistuneet niin vallan mahoton että ei näkemättä usko?
     
  11. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ai niin, en muistanut että jotku ostaa reittivehkeitä.. Olihan ne uudet matryxit. Menee sellaiset ostamaan summassa ja joutuu pettymään kun on huonompi kuin aiemmat.
     
  12. petes88

    petes88 Well-Known Member

    No itellä ainaki kiinnostais ees nähä livenä tuommonen melkein 20k sijoitus ja mieluiten koeajaakki.. Mutta molenki köyhä eriasia raharikkailla... Ja itellä oli tarkotus tuo matryx assault laittaa ja voin tunnustaa että ei oo etes edellisestä elämästä tuttu laite vaikka polle onki... Viimeksi assaultilla ajanu muistaakseni vuonna 2013 että jos siinä matryxissä jotaki eroa ois prirideen vai onko sama peli? Eppäilen...

    Ittekukin saa ostaa miten haluaa kelkkansa mutta kyllä mie ainaki henkilökohtasesti haluaisin ees nähä ja kokeilla sen ja varsinki ku oli vaihtoehtoina itellä jopa tuo 650 jota tuskin kovin moni meistä on vielä ajanu..

    Nii joo ja tasan yks polle ollu itellä ja se oli titani
     
  13. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    On siinä Matryxessa aika paljonkin eroa Pro-Rideen kun Axys koppasiin reittipeleihin verrattuna kuin yö ja päivä. Kuskin tilat ja viimeistely aika paljon parempaa kuin Axyksessa. Samoin kuin tuo 650 mosa on huomattavan paljon paremman tuntonen kuin vanha 600 noin niinku peräkkäin ajettuna, kaasun vaste, voima ja vääntö on ihan tuntuvasti parempi tuossa uudessa 650. Kesto ainut mihin ei kukaan muu kuin tehas voi vielä ottaa kantaa mutta uskosin ettei se ainakaa huonompaan suuntaan ole menny.

    Viime viikolla ajeltiin kaikki pelit mitä maahantuoja maahan sai. Ootan kyllä innolla, että tulis pitkiinkin tuo Matryx-koppa.
     
    Viable ja petes88 tykkäävät tästä.
  14. jeesuspaimen

    jeesuspaimen xc indy 129

    Pätkä matryx vois olla makia, antaahan pari vuotta testailla, ni sitte voi harkita.
     
  15. jms1601

    jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

    Mitä tarkoitat tuolla viimeistelyllä vs Axys koppa?
     
  16. jumo

    jumo Well-Known Member

    Jenkeissä Snowcheckiä jatkettu toukokuun alkuun. Polaris ilmoitti myös lomautuksista koronatilanteen takia.
     
  17. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  18. WSA

    WSA 600 SKS 136" Markoilla ostettu!

  19. Kaaottinen polaris

    Kaaottinen polaris Polaris Khaos 9R 146

    Kauhea polaris kuume. Eli khaos on valittu mutta en ossaa sanoa kumpi 2.75 vai 3? Kertokaapa mielipide? Ajaminen on pääsääntöisesti vilttoa pitkin vaaroja. Ei pellolla keulimista ja pyörittämistä
    Ps yamaha oli liian painava :D
     
    vapex84 tykkää tästä.
  20. Aksu92

    Aksu92 Boondocker 4100 -20

    Jos keuliminen ei ole pääasia ja vilttossa eteneminen kiinnostaa, niin MINUN mielestä nuista kahdesta ehdottomasti 2.75. Tuolla lapullahan saat sen uuden series 8 maton, joka väitetysti on inan verran kevyempi. En ole tuota 2.75 ajanut, mutta uskon senkin olevan ihan leikkisä tarpeen vaatiessa, eteenkin khaoksessa.
     

Suosittele tätä sivua