Koronavirus

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä hanski-58, 13/3/20.

Tagit:
  1. Vilho

    Vilho freeride

    Tähänhän on maailman helpoin vastata ihan maalaisjärjellä, jos semmoisen omistaa. Et saa, koska lupia ei myydä ettei porukka tule levittämään koronaa ja ilman lupaahan ei saa ajaa reitillä jotka vaativat sen.
     
    LRacing, Jii.Pee, Jakke_ ja 2 muut tykkäävät tästä.
  2. TrukkiJukka

    TrukkiJukka Lynx 30R

    No näinhän se oli ja on. Juuri sen takia sitä täältä kyselin kun täältä saa oikean vastauksen. Ei tosiaan virkavallan edustaja osannut sanoa ja aamupöpperössä ei oikeustaju vielä ollut hereillä. Kiitokset kaikille kuitenkin asiallisista vastauksista.
     
  3. Vilho

    Vilho freeride

    No tuskinkaan ne senkään takia lopetti myymistä, että ihmiset tulisi ajmaan sankoin joukoin ilmaiseksi?
     
  4. N.A.M

    N.A.M Xtrim P-Tek -09

    No niin.. Mitenhän tässä nyt käy ku tuo Uudenmaan eristys päättyy?
     
  5. Paabo

    Paabo Well-Known Member

    Kaikki kuolee.
     
  6. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Lopuksi
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ne on päättäjä HARAKAT miettineet että nyt kun on saatu vissiin lisää hoitohenkilökuntaa ja tehopaikkoja paljon niin voidaan vapauttaa. Kainuussakin keskussairaalassa vuokrasivat neljä jäähdytyskonttia ruumiille kyllä tytöt hoitaa vallan kahvassa.
     
    petes88 tykkää tästä.
  8. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Ihime touhua.. Samalla ku purkavat omia eristyksiä nii samalla huutavat että ruottin ja suomen raja kokonaan kiinni myös työmatkoilta.. Ei taas taia päättäjillä oikia käsi tietää mitä vasen tekkeeo_O

    Minun mielestä antais vain olla eristykset vielä, samalla löisivät vain tänne lappiinki eristykset vaikka napapiiriltä ylöspäin rajat kiini:D eikä haittais vaikka ois pysyväki ratkasu:oops::D
     
    Jackpot ja 3xj tykkäävät tästä.
  9. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Niin ja ihanko oikeasti tämä uudenmaan sulku pelastaa niin saa pussihousut pöndellä ajella kunnasta toiseen ja käydä harrastelee... Kyllä tässä kommentteja ja uutisia, kun on lukenut niin mikäli oikeasti tarvitaan sulkuja aikuisten ihmisten suhteen etteivät osaa toimia järkevästi. Niin anteeksi vain tehdään palvelus tälle pallolle kuolemalla pois. Onko kukaan katsonut tilastoja 1/3 tartunnoista on pelkästään Helsingissä aivan eri asia kuin uusimaa..
     
    Latez tykkää tästä.
  10. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Touche :D

    Osu ja uppos

    Ja ehotinhan mie jo lapinki eristämisen
     
  11. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Lähinnä laittaa v_ituttaa tää ihmisten tyhmyys ja kommenttien taso. Ja jaotellaan uusimaalaiset jotenki ”saastaisiksi”. Noh onneksi voi jatkossa miettiä ostaako vaikka tilanne normalisoituu sieltä mökki paikkakunnalta mitään, niin siinähän näivettyy peräkylät ja kammarien poikamiehet kilpaa
     
    Latez, KTM450 ja juketsu tykkäävät tästä.
  12. N.A.M

    N.A.M Xtrim P-Tek -09

    Mielestäni tuo eristys sanktioineen on varmaan ollut hyvä peloite niille tyhmille ihmiselle jotka olisivat muuten ollu ryntäämäässä "etätöihin" johonkin muuhun maakuntaan.

    Itse en henk. koht pidä tuota pk seutua sen saastaisempana kuin muuta suomea. Onhan tuo piru jo sen verran laajalle tässä maassa levinnyt
     
    Viimeksi muokattu: 15/4/20
    Latez tykkää tästä.
  13. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Juuri näin miten @N.A.M sanoi..

    @polaris^ tais mennä nyt palkokasvi nokkaan? Ja jos on tuommonen asenne nii kelkkailehan sielä espoossa? Ja anna mejän näivettyä tänne peräkyllään pussihousut jalassa:D

    Pointti nyt vain oli se että kyllä tuota eristystä sais jatkaa mielestäni vielä ja vaikka laajentaakkin, osa meistä ihmisistä on nii ääliöitä kuitenki että ihan hyvä vain tuommonen kuten lehdistä saatiin lukea että puoli etelää järjesti jonkin kansanvaelluksen tänne hiihtokeskuksiin nii sekö se on sitte suurta viisautta?
     
  14. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Ja kaikki oli varmaan uudeltamaalta.. Siel on ollut sit kova härdelli mökkiyrittäjillä jos vajaa miljoona ihmistä on tunkenut keskuksiin mökkeilee. Hyväksyin täysin tuon sulun, kun aikanaan tuli ja oli oikein tehty. Nyt tää kepulaisten ja muiden ruikuttaminen siitä, että me kaikki kuollaan, kun uusimaa lähtee evakkoon niin menee tunteisiin. Ja valitettavasti en kyllä enään espoossa asu.
     
    Latez tykkää tästä.
  15. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Oi voi....

    En jaksa vängätä tyhyjää tuommosten kans...

    Ja minun etelä alkaa aika palion ennen uudenmaan rajoja:D
     
  16. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    Kyllä solis lysti, ku napapiirin pohjospuolella olis oma hallinto :D
     
    petes88 tykkää tästä.
  17. Paabo

    Paabo Well-Known Member

    Riittäs kun Savosta alkas....
     
  18. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Se ois viikon jälkeen sisällissota :D
     
    Seiti, M.E.A, Jannne ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  19. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Suomen hallitus.. On kyllä tämmöstä meininkiä
    IMG-20200415-WA0003.jpg
     
    BlackJack, N.A.M, hanski-58 ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  20. Eero28

    Eero28 Active Member

    Lukaseppa nuo omat kommenttisi uudelleen ja jatka sen jälkeen kommentointia. Erityisesti kun kirjoitat "kommenttien taso" ja seuraavassa lauseessa lokeroit kaikki pohjoisessa asuvat ihmiset aika selkeästi. Voisi jopa sanoa, että tälläinen ajattelumalli mikä sinulla on, on juuri se malli miksi etelän ihmisiä pidetään itsekeskeisinä mulkkuina. Itse en pidä vaikka asun pohjoisessa. Seuraavassa kommentissa (muistista vedetty lainaus) "pöndellä ajellaan pussihousut jalassa ja vaihdetaan paikkakuntaa" osoitat jälleen aika selkeästi sen, miksi teitä vihataan pohjoisessa. Kannattaisi myös itse miettiä mitä kommentoi?
     
    Jii.Pee, Hemikoo, Temek85 ja 3 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua