Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

  1. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Tästä vain äkkiseltään sai semmosen käsityksen että tuolla stage 1 tulee tuo 170hv eli vakio:rolleyes: ja niinkö yleensäkin ohjelmoinnissa saattaa hyvällä tuurilla saada jopa vakion tehot:D

    Screenshot_20201022_141645_com.android.chrome.jpg
     
    Korbimotors, möykkä ja Jv97 tykkäävät tästä.
  2. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Mie luulen että tuo khaos riittää vakiona 99%:lle kuskeista ja siinäkin on kesyttäminen jos voimalinja on tikissään... Ja nuo putkistot yleensä saa korvaan vain kuulostamaan herkemmältä kun parkuvat mutta yleensä teho laskee 2t kone tarvii oikean vastapaineen ja luulen että eiköhän ne jo tehtaalla tk insinöörit ole laskeneet putken virtaukset kohdilleen tieten on eri asia jos aletaan softalla hiomaan mutta kyllä se Dynon vaatii jos haluaa hyötyjä saada mutta taitaa aika marginaalinen olla ilman mutkaa.
     
    vetkulilm tykkää tästä.
  3. rts

    rts mitähän sitä sit keksis...

    Oottekos tutkinu millä keulan jousilla -21 tuli? Keväällä esittely laittessa oli tihiämmät jouset, mutta edustaja ei uskaltanu sano millä nuo sitten tulee lopulta linjalta ulos
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Tiheämmillä näyttivät olevan
     
  5. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Oliko joku täällä laittanu näihin noita catin magneettihätäreitä? Taitaa olla erinlainen liitin acssä mitä polariksessa?
     
  6. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    On laittanu ja toimii kyllä hyvin. Myös välijohtoja löytyy.
     
    member tykkää tästä.
  7. kikoske

    kikoske Khaos Slash 155

    Jos ei tarvi olla catin, niin Duraprolta ainakin löytyy plug n play magneettihätäri 850 koneelle.
     
    member tykkää tästä.
  8. ToKr

    ToKr Well-Known Member

    FFoxi tykkää tästä.
  9. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

  10. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Mitehä sen klipsun saa poikki? En ole onnistunu eläissäni, kuin yhden särkemään. Sekin jäi auton oven väliin. Eikö tuoho kuitenki voi melko helpolla halutessaan sen rautasen vaihtaa, jos sitä kaipaa? Itellä ainaki ahisti tarvikehätärin rautaklipsi. Pistin tilalle sellasen pienen solkimallin, jota on merkittävästi miellyttävmpi käyttää.
     
  11. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Ja itellähän on mallia iso hanskat kädessä käytettävä garminin gepsin mukana tullut karabiinihaka:D kätevä ku tämmönen nakki sormi saa sen hanskat kädessäki haalarin lenkkiin kiinni eikä tuosta nyt mitään haittaakaan ole ollu vaikka vähän kookas onkin
     
    Fudge tykkää tästä.
  12. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Eihän se ny ihan itekseen säry mut niitä lukituslirpakkeita on ollu poikki ja sillon on mahollisuus että irtoaa väärästä päästä. Pari kertaa pyörivän kelkan ja telan alle jääneenä en halua ottaa riskiä että matto pyörii miljoonaa vielä siinä vaiheessa ko oot sielä alla.

    Toki tuohon voi vaihtaa mimmosen haluaa mut miksi jos on valmiitaki?
     
  13. rehto

    rehto Well-Known Member

    Tämä idea täytyykin ottaa käyttöön. Tosin yleensä on vaikee löytää hanskat kädessä sitä takin renkulaa mutta voihan sen hakan laittaa sinne kiinni.
     
    petes88 tykkää tästä.
  14. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Ehdottomasti kannattaa, poitsulla on pikku pollessa just nuin että Haka roikkuu haalarissa nii sillä helppo siihen itekki laittaa hätäri kiinni
     
  15. Qeedu

    Qeedu Well-Known Member

    Onko teillä menny käynnistysnaruja poikki 2020 malleista? Omista molemmista on katkeillu. Kaudella ihmeteltiin kavereiden kans, eikä heidän mielestä vetotyylissänikään oo mitään niin ihmeellistä, vedän aina käyntiin päältä en sivusta.
    Sama ongelma alkuperäisellä ja jälkiasennus narulla. Nyt kokeilen jotain reilusti kalliimpaa narua, vahailen sen yms, jos alkais skudaa.
    Aikasemmin tätä katkeamista ei muissa kelkoissa kohdallani oo ollu, kumminkin jo neljä axys koppasta takana.
     
  16. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Eihän nyt ole joku terävä kulma mihin hiertää jossakin? Ja oletko laittanut merkille että katkeaako aina suurinpiirtein samasta kohtaa? Jos näin nii jotakin vastenhan se hiertää
     
  17. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Ei ole katkeamisongelmaa ollu itellä yhessäkään, mutta jos haluat kestävän narun niin laita cobra pull cord. Sitä ei ihan äkkiä saa vetämällä katki.
     
    Qeedu tykkää tästä.
  18. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Onko tietoa löytyykö Suomesta jostaki tätä narua? Näkkyy olevan tuo vanha sen verran rispaantunut että vois ottaa testiin.
     
  19. möykkä

    möykkä Well-Known Member

    Mönkiän vinssin naru kestää kans nykiä.
     
    bavo tykkää tästä.
  20. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    http://www.nhk-verkkokauppa.fi/product/71/lely-naru-3m
    Mulla ei 250 projektissa erinäisten teknisten ongelmien vuoksi narut kestäny nykiä romua käyntiin, laitoin tuommosen niin ei ole hapsuuntunut eikä vielä kertaakaan katkennut. Laitan myös seuraavaanki käynnistimeen.
     

Suosittele tätä sivua