Yeti 59 etujouset

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Wäiski, 7/12/20.

  1. Wäiski

    Wäiski Active Member

    Joskus on forumilla joku maininnut asentaneensa jäykemmän jouset Yetin LTS iskunvaimentimiin. En nyt löytänyt enää tuota keskustelua. Kyseessä siis 600ACE ja siihen ei kuulemma varaosaluettelo anna vaihtoehtoisia etujousia, mutta ilmeisesti 900ACE jousi tai army mallin jousi olisi jäykempi ja pitäisi sopia. Ostin Lynx huollon kautta jouset joiden piti muka sopia, mutta ei ne ainakaan sopineet. Varaosanumero niissä näyttäisi olevan 503192393. Tietäisikö kukaan varaosanumeroa jousille joiden pitäisi sopia?
     
  2. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  3. Wäiski

    Wäiski Active Member

    Kiitos Kojontti. Kelkkahuolto on jotkut uudet jouset minulle nyt tilannut ja pitääpä sitten heti tarkistaa onko kyseisellä varaosanumerolla. On muuten melkoisen heppoisen näköiset nuo 600 Yetin alkuperäiset. Sekä vaimentimet että jouset. Toki kyseistä kelkkaa ei mihinkään reittirynkytykseen ole tarkoitettukaan.
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tulee keulalle paremmin kantavuutta noilla Armyn jousilla. Ei pohjaa ihan joka pikkupatissa mitä vastaan tulee. Halpa ja tuntuva parannus.
     
  5. Snowmare

    Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

    Juurikin näin ja kääntyykin paremmin.
     
  6. Wäiski

    Wäiski Active Member

    Jouset viimein vaihdettu. Tuli vielä toisellakin kerralla väärät, mutta nyt on oikeat. Alkuperäinen jousi on 6.2mm vahvaa ja tämä jäykempi 6.7mm. Kierteitä sama määrä. Testaamaan ei oikein vielä lumitilanteesta joutuen pääse.
     

Suosittele tätä sivua