Langaton kännykkälaturi/teline

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Jusevaan, 4/1/21.

  1. Jusevaan

    Jusevaan Kelekkaukko

    Tuli laitettua kelkan ohjaustankoon langaton kännykän laturi/teline kiinasta 23€. Saa helposti irti ja vaikka reppuun. Sama laturi oli kuramopon tangossa viimekesän ja kesti vesisateenkin. Tehokas lataamaan langattomasti eikä tarvii piuhojen kaa kikkailla. Kännykkänä Samsung S10e ja karttaohjelmana Mapitare.

    https://a.aliexpress.com/_mL9bJBX
     

    Lisätyt liitteet:

    Viimeksi muokattu: 4/1/21
  2. [peltsi

    [peltsi Member

    Taitaa olla ongelmana akun jäätyminen, muutamassa pakkasasteessa itsellä loppuu virran vastaanottaminen. Joku lämmitin pitäisi värkkäillä puhelimen ja telineen väliin. Eri kamppeet siis itsellä mutta luulisin tässä olevan vastaavanlainen ongelma.
     
  3. Jusevaan

    Jusevaan Kelekkaukko

    Saa nähä kun pääsee testailemaan. Akun jäätyminen/loppuminen pakkasessa on yleensä ollu Applen ja halppis Android puhelimien ongelma. Samsungin S-sarjalaisissa on kestäny hyvin akku pakkasta.
     
  4. Moottorikelkkailija

    Moottorikelkkailija LYNX XTERRAIN RE 900 ACE TURBO R 2024


    Miten kävi hyytyko puhelin pakkasessa vaikka oli latauksessa?
     
  5. Rantalankila

    Rantalankila DS 3900 -22 & GL 3900 Syncro

  6. Rantalankila

    Rantalankila DS 3900 -22 & GL 3900 Syncro

    No tulipa testattua. Ainakin 30min pakastimen jälkeen lataa kun kytkee puhelimen laturin muuntajaan. Puhelin Oneplus 9T Pro.

    IMG-20220109-WA0015.jpg
     
  7. Rusty

    Rusty Well-Known Member

  8. [peltsi

    [peltsi Member

    Nostellaas aihetta vaikkei langatonta olekaan. Itsellä tämmöinen viritys. Vastakappale tulee tankoon kiinni ja on yllättävän tukeva kun ei ole pitkiä välikappaleita puhelimen ja tangon välissä. Kyseessä siis alumiinilevyyn liimattu suojakuori ja puhelimena joku xcover 3 tai 4. B-barkia olen käyttänyt esiladatuilla kartoilla. Näppärä kun voi vedellä reitit etukäteen ja tallentaa ajettuja jälkiä. Ongelma on vain ettei puhelin ota virtaa vastaan kun akku kylmettyy.

    Kiinasta näkyy saavan jotain 5v lämpövastuskalvoja usb liittimellä, semmoisen voisi viritellä vaikka puhelimen takakuoren ja telineen väliin. Kuitenkaan ei huvittaisi tilata ja odotella kuukausi tai pari jos sattuu löytämään perille. Toinen mikä tuli mieleen jos telineen takapuolelle liimaisi peukalonlämmittimen ja eristäisi takaosan. Riittäisiköhän tässä ratkaisussa lämpö pitämään akun sulana? Melko kuumanahan ne lämmittimet käyvät. Varmaan jostain purkukelkasta tai mopoputiikista löytyisi lämmitin.

    Onneksi on ollut koko kesä aikaa unohtaa tämäkin niin nyt on jo kiire o_O
     

    Lisätyt liitteet:

  9. Tomppa82

    Tomppa82 Well-Known Member

    Itse meinasin laittaa 7" tabletin ja sille lämmitys kahvanlämmitinelementillä. Kahvanlämmitinelementti siksi, että tallilta löytyy yksi käyttämätön sellainen.
     

Suosittele tätä sivua