Polaris 850 Patriot ongelmat, ominaisuudet, päivitykset, parannukset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä andyman, 2/2/19.

  1. acm800

    acm800 Active Member

    Screenshot_20210119_104633_com.huawei.himovie.overseas.jpg mikähän se oli konsti tähän mittarivirheeseen..
     
  2. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    No joo aina voi kaikkea särkyä, mutta helpompi perusosia pitää reissussa varalta mukana kuin uutta moottoria. Kaikki koneethan ne joskus särkyy mutta tuossa se riski on näköjään moninkertainen sen verran monta on rikottu ihan lähipiirissäkin.
     
  3. MikkoH

    MikkoH Assault

    Joo, oma -20 mallin sks sähköstartilla eikä ole yhtään tulppaa menny pimeäksi. Ajettu 2500km
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Sen verran hereästi pyöräyttää konetta tuo Pollen startti, että voi hyvinkin säästää tulppia. Mulla menny kaikki käynnistäessä.
     
  5. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Yhteys paikalliseen polaris huoltoon ja tietokoneella ohjelmoivat välityksen kuntoon
     
  6. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Yhtään tulppaa ei ole mulla menny kylmällä koneella. Kaikki on pimentyny jossain pusikossa turratessa.
     
  7. Täälä -19 850 sähköstartilla 3000 km ajettuna syöny historiansa aikana tulppia niin että heikoimpia hirvittää, valehtelematta varmaan 15kpl.
    Yleensä aina vaan toisen polttaa mutta kesäseisokin aikana oli oppinut vissiin uusia temppuja kun toisen/kolmen ajokerran alussa poltti kummankin samalla :) .
    On päivitetty jo roplattu mutta mikään ei muutu että nykyisin aina käynnistäessä ihmetys on suuri jos ei polta......
    Ei ole, eli paineltu kaasua vaan annettu lämmetä ihan kaikessa rauhassa ja viimeisimmän tulpan polttikin kun oli käynyt tyhjäkäynnillä varmaan yli minuutin.
    Korjaantuu toivottavassti vaihdossa 650 snowcheck-vehkeeseen josko sen joskus sattuisi saamaan mutta mikäli siinä jatkuu sama peli niin polttaa tulppansa samalla kertaa
    ensimmäisen ja viimeisen kerran ennenkun häviää pihasta.
     
  8. acm800

    acm800 Active Member

    Eipä onnistu..
    Ei riitä välitys vaihtoehot nui rajuun vääristymään
     
  9. ToKr

    ToKr Well-Known Member

    2019 850, vajaa 6500km alkuperäisellä koneella ja 0 tulppaa.
    2021 850, 260km ja siihen mennessä 2 tulppaa meni. Kummatki kylmäkäynnistyksessä ja startilla. Huollossa kommentoivat, että regulaattorille tulee uusi softa jonka pitäisi parantaa tilannetta. Katsotaan miten käy, vain 1 kylmäkäynnistys huollon jälkeen ja varmaan sisäänajokin nyt ohi.
     
  10. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Tuota tulppahommaahan on speksattu jo -19 talvesta asti. Ongelmapulkat harvemmin korjaantu päivittelemällä. ES tulpalle 0,45 kärkiväli oli toimiva ja sillä moni lopetti makustelun. Toinen konsti meille laiskoille jokka ei jaksanu naputella kärkiväliä oli se EYA model. Rohkeimmat ajo Iridiumeilla, ite laitoin EYA:t ja ei oo omiin peleihin sen koommin tarvinu vaihella.
     
    MikkoH ja FFoxi tykkäävät tästä.
  11. jumo

    jumo Well-Known Member

    Oos tosi että snowcheck on vielä tulematta ?
     
  12. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Mulla helpotti tulppien menekki reilusti viime kevään softalla, ainoastaan kesäsäilytyksen jälkeen pimeni toinen. Tällä softalla kylmäkäynti kierrokset nousi hieman ylemmäs, ja koneen lämmetessä laskee 1800rpm kun koneessa alkaa olla 20c lämpöä. Tässä vaiheessa kaasua hieman ja käyttää 3000-3500rpm sen aikaa että savutus vähenee, sitte vasta telaa liikkeelle niin ainaki tämä yksilö toimii.
     
  13. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    Tämmönen tyhmä kysymys mutta, kun teillä menee nuita tulppia niin meneekö oikeasti huonoiksi vaiko vain kastuneet ja toimivat kun kuivattaa. Siis itellä on tuossa vanhemmassa 800cc semmoinen ominaisuus, että silloin tällöin ei lähde 1-2 kahdella nykäsyllä käyntiin ja jos sitten vielä nykii käyntiin ilman kaasua niin kastelee tulpat ja niillä ajaa kyllä kuivattelun jälkeen. Eli joskus vaatii sen kaasun painamisen jos ei 2 nykäsyllä vielä ole käynistynyt, sitten sillä kolmannella kaasun kanssa hörähtää käyntiin. Mutta yhtään tulppaa tuo ei ole vielä minun 2500km aikana syönyt.
     
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Pollella -19 850 oli täys raakile ja sitähän siksi päivitettiin reilulla kädellä jo seuraavaksi vuodeksi. En itsekään laittaisi patrioottia ensimmäiseltä vuodelta.

    Sinänsä offtopic, mutta konerikoista puhe, niin pistänyt silmään tälläisiä ilmoituksia jo kymmeniä tuon padan osalta ja osa hyvinkin pienillä kilsoilla. On niitä ongelmia näköjään muissakin kuin vain Pollen -19. Screenshot_20210121-104655.png Screenshot_20210121-103138.png
    Etec 850 osalta myös nämä uusitut koneet pääosin olleet ensimmäisissä vuosikerroissa ilmoitusten perusteella. Jostain syystä nämä eivät ole päätyneet puheeksi isommassa mittakaavassa.
     
    Viimeksi muokattu: 21/1/21
  15. jumo

    jumo Well-Known Member

    ja -20 Pollen omistajan täytyykin luottaa kestävyyteen, ko takuut lyhyemmät ko -19 ja -21 eteenpäin. Onhan tuosta omasta eka kone menny 350 km kohdalla ja tää toinen (-19) nyt mennyt ~1500 km.
     
  16. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Mittakaava ei ole ihan samaa luokkaa ollut, niin sen takia ei ole päätynyt isommaksi puheeksi. Mutta kyllähän se yleisesti on tiedossa, että alakerran laakereita noista on mennyt.
     
  17. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    -20 Pollen ostajalle kelkka tuli 3000-4000€ halvemmaksi kuin -21> joten jäi onneksi rahaa aika mukavasti mahdollisiin korjauksiin. Raha menee ostaessa 100% varmasti, mutta korjauksen tarve on vain pieni mahdollisuus. Ostaisin jatkossakin lyhyellä takuulla, jos hinta ero on tuota luokkaa.

    Määristä en tiedä tarkemmin, mutta on vain myynti-ilmoituksia seuratessa pistänyt silmään kuinka paljon noista on koneita vaihdettu takuuseen. En usko, että kaikkia koneenvaihtoja edes mainitaan ilmoituksissa, joita kuitenkin näkynyt kymmeniä. Nuo kaksi vilkaisin pikaisesti mitä oli tällä hetkellä myynnissä nettimotossa.

    Pollen -19 850 malleissakin noita koneen vaihto juttuja on näkynyt myynti-ilmoituksissa, muttei lähellekään samaa määrää verrattuma 850 etecciin. Toki 850 eteccejä on enemmän markkinoilla.

    Catin 800 ctec näyttäisi näiden juttujen valossa pysyvän kasassa hyvin. Määrä niissä tosin 2-tahtisten selvästi pienin.
     
  18. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Olisiko syynä ettei mainita, kun kaikki olettaa sen pollen jo leiponeen ennen ensimmäistä huoltoa :D (sarkasmia)
     
  19. jumo

    jumo Well-Known Member

    Ei aleta juupas eipäs, sun kelkkas on paskin tässä ketjussa ;) Facessa on tilaa.

    Minä ostin vuoden käytetyn -19 tietäen että ei oo paras kone, ehkä. Silloin oli vielä epävarma tietoa tuo 5 v takuu, mutta 3-4 vuodesta oli puhetta. Mulle tuo ei oo huono, minusta kai parasta ois ko tuo jysähtäs takuun loppupuolella ja sais taas uuden padan kopan alle.

    Koneena tuo on mieleinen, vetoja riittää ja olin aika yllättyny kulutuksesta. Keväällä junnun kanssa Ylläs-Levi-Ylläs väli semmoista just laillista keskinopeutta niin Patriot vei 18.75 ja Indy 600 19.5 sataselle tankkauksista laskettuna.

    Toki mie kiroan niin että tykky putoaa puusta sillä reissulla ko (jos) se jumii .
     
    Jukkis tykkää tästä.
  20. acm800

    acm800 Active Member

    Tämähän on pro rmk.
    Ja kaikki on vaihettu(nyt toinen uus ecu)
     

Suosittele tätä sivua