Huutamaan!!!

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Tuha, 12/2/21.

  1. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    Juurikin näin.
     
  2. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Kerran olin yhdessä huutokaupassa, jossa nyt myytiin vähän kaikkea sitä ja tätä. Jossain vaiheessa huutokauppaa joku vanhempi mieshenkilö huusi suunnilleen kaikkea ja yleensä vielä kovimman hinnan. Hyvä kun se meklari alkoi jo vähän vihjailla sille, että onkohan tuo ihan viisasta. Kaitpa se huutokaupan tunnelma vei mennessään. Itse kyllä hyvin harvoin huutokaupoista tullut mitään ostettua kun yleensä hinnat menee ihan liian koviksi.
    Kerran kyllä onnisti veljeäni huutokaupassa. Oltiin Kuopiossa ja joku motoliike piti huutokauppaa, jossa Palsanmäki oli meklarina. Sitten siellä oli kelkkoja ja moottoripyöriä yms. kaikkea kaupan. No veljeni osti Skidoo Tundran muistaakseni noin 200-250€:lla. Kelkka oli ihan siisti, mutta siitä puuttui ketjukotelo ja kakkosvariaattori ja ei sitä sitten kukaan muukaan halunnut. Itsekin arveltiin, että no ihan hyvä purkukelkka myydä osina. No ei se veljeni sitä minnekään kerennyt purkaa kun parin päivän päästä soittivat sieltä liikkeestä, että löyty pahvilaatikollinen Tundran osia varaston nurkasta, minne laitetaan tulemaan. No nehän tuli matkahuollossa ja ei muuta kun osat paikalleen ja kelkka on edelleen ajossa. Joku pikkuosa oli noista irraallaan olevista rikki, mutta ei muistaakseni monta kymppiä tullu remontille hintaa.
     
    Vesukka ja Pertuzi tykkäävät tästä.
  3. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Huutokaupalle ihan fiksu aika laittaa loppumaan pe tai la ilta. Ihmiset rentoutuu ja huutavat hyvällä fiiliksellä. Saattaa olla vähän ilojuomaakin alla:rolleyes:
     
  4. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Varsinkin jos kohde on VPK, SPR tms kampe niin hinta nousee, ei siihen simatkaan kaikkea selitä.
     
    Fudge tykkää tästä.
  5. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

Suosittele tätä sivua