Kajaanin reitit ja ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä mopedi, 17/2/06.

  1. mjuvis

    mjuvis Well-Known Member

    PS. Talkoilen ja tutustun mielelläni porukkaan vaikka tikutuksen merkeissä.
     
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Minä tyttärelle sanoin että näytösti kylmälle kyydille :D. Venturella ajoin vajaa 10km ja ei palele, tytär ajeli SW:llä ja nenä paleltui :oops:
     
    mjuvis tykkää tästä.
  3. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    Mukava oli eilen ajella vikingillä paltsikalta nakertajaan reittiä pitkin sattui 3 työkelkkaa peräkkäin reitille,siinä ajeltiin peräkanaa. parikelkkaa tuli vastaan ja reitti oli ihan ajettavassa kunnossa vielä,kiitokset venture lanurille:).
     
  4. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Suurin kiitos on nyt sillä isolla koneella, viikolla ajattelin reunat käydä ajamassa tasaiseksi omaksi iloksi ja muiden haitaksi, oisit ajanut Teppanaan asti, se on nyt niin tasainen kuin näillä lumilla voi olla, kiviä toki on otillaan vieläkin ja vähän kierreltävää mutta pääsee melkein ytimeen asti nätisti. Kävelijät ja lenkkeilijät kehui jälkeä niin onpahan joillekin baanaa kuusikossa :)
     
  5. vectoori

    vectoori Well-Known Member

    Rehjan latu tulee lähipäivinä kaupungin toimesta työnalle. Sinne tehdään tikutus millä pyritään erottamaan porukka kuten ennenkin..
     
    mjuvis tykkää tästä.
  6. warrejori

    warrejori Apex. -13

    Tänään lanattiin rengas lanalla Vuolijoen ja lintualtaan väli edestakaisin. Nyt voidaan aloittaa isommalla lanalla uusi kierros.
     
    vectoori tykkää tästä.
  7. warrejori

    warrejori Apex. -13

    Tänään lanattiin oikealla lanalla siirtoraide. Kaikkine kuljetuksineen tankkauksineen ja lastauksineen tuolla viiden kilometrin pätkällä meni talkoo/ harrastus aikaa kahdelta mieheltä seitsemän tuntia.
     
    Aleksi, Nipademu ja vectoori tykkäävät tästä.
  8. PaveK

    PaveK Lynx Rave RE 850 E-Tec 3500 -20

    Jos joku sattuu löytämään Snell punaiseksi anodisoidun käynnistinkahvan niin löytöpalkkio maksetaan.
    Lähtö kuluntalahdesta ja ABC pihassa huomasin että puuttuu. Reitti kulki Kuluntalahti-Rehja-Karankalahti-ABC. Yritin pimeässä silmäillä paluu matkalla mutta ei näkynyt.:rolleyes:
    Pitää aamusta alkaa taikinoimaan alkuperäinen käynnistinkahva kiinni. :(
     
  9. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    Kovasti on pitänyt nykiä käymään 850 ötökkää kun käynnistyskahvatkin putoilee kesken ajon:D. Vai onko se ne kuuluisat rotaxin tärinät:confused:
     
  10. PaveK

    PaveK Lynx Rave RE 850 E-Tec 3500 -20

    :confused: Ekalla vedolla kiltisti käyntiin. Liekö yhdistelmä patikkoa ja vauhtia tehnyt temput. Ed. Omistaja asentanut ja ei tullut sen tarkemmin katsottua että miten solmut on tehty.:oops:
     
    Viimeksi muokattu: 20/2/21
  11. matti

    matti XRS 600 -07

    Mahoton kun tuota lunta juoksuttaa, Nuasjärvellä ei nähnyt yhtään missä meni jälki ja missä ei. Vettäkin jään päällä, liekkö tullut lisää sitten viime vko lopun. Kotikajjjaanissa laduntekijä railoista varoitteli, tarkkana pitää olla.
     
  12. mcnobody

    mcnobody AC 4-Stroke Touring -02

  13. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Viime perjantaina ajelin mm. Ruuhijärvelle. Tuo pätkä Lehtovaarantieltä sinne on kyllä hyvää pohjaa. No ehkä jos jotain pitäisi mainita niin ainoastaan muutamien tien ylitysten kohdalta puuttuu varoitusmerkit.
     
  14. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    20210222_165133.jpg 20210222_163604.jpg
    Paikkapaikoin lunta melko miehekkäästi, 3krt kiinni oikein kunnolla uran sivussa ja kertaalleen keskellä uraa onneksi varauduin lapion kanssa :D.
     
  15. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Olipa tasaista baanaa Sotkamontieltä Palokankaan tuntumasta tuonne Kivimäentielle saakka. Kiva oli laskea menemään. Mustantien varrella oli (on?) prikaatilla harjoituksen meneillään ja siellä liikkuu varusmiehiä talvikamppeissa, maastoutuu maisemaan aika hyvin.

    Kivimäentieltä 5-tielle onkin sitten pattia ja paikkapaikoin liiankin kapeaa spooria ja muutama mutka mennyt kapeaksi ja reilusti kallistetuksi. Muutaman ajelin sieltä "huipun" takaa. Tuolla kun kävisi kone levittämässä ja tasoittamassa.

    Sähkölinjallakin oli tasottunut kivasti, takaisin tullessa alkoi olla linjan puoleisella reunalla jo kunnon tuiskupattia joissa sai pariin otteeseen melkoiset tällit.

    Muutama risukin tuli kerätty pois haitolta kun kopsi tuulilasiin ja kypärään, Lohtajalla ladun alkupään tuntumassa on oli ihan reilun kokoinen oksa katkennut ja roikkui suoraan kuskin korkeudella.

    Kelkkojakin oli liikenteessä yllättävän monta vaikka keli oli aika huono.
     
    Viimeksi muokattu: 24/2/21
  16. warrejori

    warrejori Apex. -13

    Eilen käytiin lanaamassa Kettukalliontieltä Vuottolahdessa mutkin. Olihan taistelua 2,5 tuntia haalattiin lanaa kallion päälle takanosturin avulla kun kaivoi telat kallioa myöten lumet pois, myös muutama sähkölinjan mäki teki tiukkaa päästä päälle. Koko talvena uran pohja ei ole kovettunut kunnolla aina vaan tullut uutta kuivaa puuteria lisää josta johtuu nuo vaikeudet. Jospa nämä lauhat päivät auttais tilannetta.
     
  17. Juxer

    Juxer Xterrain

    Mikäs on keli järvellä?Pääseekö aamulla kohtuudella jäitäpitkin nakertajasta paltamoon jos virallisella jälellä pysyy järvellä.?Pistäkää infoo jos ootte ajanu lähiaikoina,,:)
     
  18. lynxis

    lynxis Member

    Keskiviikkona ajoin suorinta tietä paltamoon , lunta oli puoli metriä ja paikoin pitkät pätkät vesillä. Nyt kävin joella pyörähtää ja vesille menee, mutta jos pakastaa yöllä niin voi olla kohva pinnalla.
     
  19. matti

    matti XRS 600 -07

    Nuasjärvi oli mennyt todella huonoon kuntoon, vettä ja loskaa toellakin riittää! Ei voi suositella kenellekään ja ei montaa jälkeä näkynytkään.
     
  20. Juxer

    Juxer Xterrain

    Joo kiitosta tiedoista,pitääpä sit aamulla suosiolla kärrätä kelkka paltamoon,,:(:)
     

Suosittele tätä sivua