Lynx 2022

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä teme-, 13/2/21.

  1. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Jos itelle olis dokkeri tulossa niin ihan se ja sama mikä mittaristo siinä on.. Kunhan kiekat näkee että ne saa säädettyä kohilleen.. Tietysti on varmasti porukkaa joka haluaa katella sitä mittaristoa herkeämättä ja haluaa saada kaiken mahdollisen tiedon irti koko ajan kun metsässä tai suolla ollaan leikkimässä.. Niitä muita tietoja kerkee katella sitten muulloin. Reittivehkeessä toki nopeus on ajaessa myös joskus hyvä vilikasta. Ymmärrän myös että jotaki harmittaa kun ei se mittaristo ollu semmonen kuin tilatessa oletti, mut hei. Aina voi vaihtaa kelkkaa. Esim. Polleja ja kattejahan tulee joka tuutista, sen kun menee ja hakee uuden liikkeestä;)
     
    Arwid Käkivaara tykkää tästä.
  2. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    Joo eipä se mittaristo nyt itsellekkään niin merkittävä tekijä ole, että mikään kaupanpurku olisi käynyt mielessäkään. Sen verran on kuitenkin insinöörin vikaa että kakki uusi aina kiinnostaisi:) Ja ehkä periaatteellinenkin juttu kun ostaa tuollaisen melkein merkin kalleimman mallin ja hinnat kun on karannut jo muutenkin ihan päättömiksi, niin toivoisi sillon saavansa sitä mistä maksaakino_O No katsotaan keväämmällä kun niitä mittareita toivottavasti saa, että ketä sellaisen tuohon maksaa:rolleyes:
     
    Basso58 ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  3. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Mitä amerikan sivuja ja ryhmiä seurannut, niin siellä esim. freeridet on tulleet vanhoilla mittareilla ja summitit uudemmalla. Saapa nähdä miten sitten täällä, onko samanlainen jaottelu tehty.
     
  4. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    Räjätyskuvista ainakin näkee sen mikä linjaus on tehty. Todellisuus vastaa kuvia varmaankin ainakin silloin, jos räjäytyskuvissa on vanha malli. Dockereissa muistaakeni oli kaikissa kuvissa se vanhanmallinen.
     
  5. Rantalankila

    Rantalankila DS 3900 -22 & GL 3900 Syncro

    Pitääköhän paikkaansa? Jos amerikkaan on kerran mennyt uudella mittaristolla niin ainakin räjäytyskuvissa ameriikan malleissakin näyttäisi olevan vanha mittari.
     
  6. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Kaamee älämölö mittarista :D Minul on ollut molempii mittariversioita. Ite sanoisin, että se eka versio on parempi. Sama data, mutta pikkaisen selkeemmäs muodos. Toi uusi mittaristo on sekava ja BRP käänsi lämmön ja polttoaineen puolta. Ei mitään järkee. Se tosin mietityttää, et miten on tehty remmin lämpötilan näyttö, jos on toi vanha mittaristo.
     
    Arwid Käkivaara tykkää tästä.
  7. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    Siellä näkyy räjäytyskuvissa olevan useampaa versiota Boondockereista, osassa vanha ja osassa uusi mittaristo. Ainakin mitä jenkkien somea seurannut niin niissä näkynyt paikallaan uudet mittaristot.
     
  8. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Mikä mahtaa yleisesti olevan väellä tilanne toimitusten suhteen? Ainakin 600 Ravea on saatu toimitettua ja touring kamppeita myös.
    Alkaa näyttämään, että kauden avaus ollaan ilman kelkkaa ja juopotellaan sitten mökissä, jos ei muuta :D
     
  9. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Yksi Enduro tullut Joensuuhun ja yksi täältä palstalta bongattu, joka oli käsittääkseni Kuusamon suunnalla?

    Sen enempää ei ole somessa, eikä "kylillä" tullut vastaan.
     
  10. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Oulussa näytti Enduro tänään kasauksessa olevan.
     
    ruupanen tykkää tästä.
  11. TeemuOksanen

    TeemuOksanen Member

    On enturoita ollut pitkin poikin jo reilun viikon satanut.
     
  12. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    Ite sain omalta kauppiaalta tiedon että heille oli tehdas sanonut että kaikki ennakkoon tilatut kelkat toimitetaan joulukuun aikana. 5/18 oli jo tullut. Osasta puuttuu dess-sirupohja, joka asennetaan takaisinkutsuna. Ja mittaristoja on vissiin vanhan mallisia osassa. Ecujakin on kuullut puuttuvan, mutta sellaisia ei asiakkaalle luovuteta koska silloinhan kelkka ei käy. Omaa uutta odotellessa :p.
     
    juketsu tykkää tästä.
  13. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Morjesta! Kysäsin eilen suoraan brp:ltä tästä ja tosiaan tavoite on, että kaikki tilatut toimitellaan. On sekä komponenttipulaa, että kansainvälinen logistiikka on nyt jumissa, niin se lisää epävarmuutta. Tästä syystä johtuu, etteivät voi tarkasti kertoa, milloin kelkka saapuu. Jälleenmyyjiä on tiedotettu niin tarkasti, kuin vain voi ja heillä tulisi olla viimeisin tieto hallussaan. En viiti suoraan lainata vastausta tähän, kun sain sen ihan henkilökohtaisesti brp:n kaupalliselta johtajalta. Eli summa summarum, laitteet tulenevat kaikki, puutteita on ymmärrykseni mukaan useissa eri komponenteissa ja sitten kiilaksisi vielä tuo logistiikka ongelma, mihin olen törmännyt muuallakin. Oottelemma kärsivällisesti, niin kyllä ne sieltä vielä tupsahtavat uudet kelkat:)

    - Ile -
     
    Viimeksi muokattu: 1/12/21
    Akimatic, Athene, Kivireki ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  14. Basso58

    Basso58 Boondocker ds 3900 -22

    Onkos kukaan saanut vielä ds dockeria vai menikö ne kaikki meren toiselle puolelle?
     
  15. takis

    takis Lynx boondocker 3900ds 800etec -14

    Näyttihän tuolla olevan jo 1 uus 22 vuotinen ds3900 myynnissä.
     
  16. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Vähän veikkaan, että uusien kelkkojen toimitukset voivat olla aika syvässä tälle kaudelle... komponenttipuja ei ainakaan helpota ja itse asiassa pahenee kevättä kohti...
     
  17. Basso58

    Basso58 Boondocker ds 3900 -22

    Joo on varmasti komponentti pulaa yms. Mutta tuonne meren toiselle puolelle on toimitettu/lähetetty jo sen muutama tuhat kelkkaa ja nyt sitten tiedetä että voivatko edes kotimaan tilauksia toimittaa kohtuu ajassa saati ollenkaan joitain. Niin vähän tuosta jää huono maku suuhun.
     
  18. teme-

    teme- Well-Known Member

    Olisko amerikan kysyntä yllättäny tehtaan ja nyt yrittäävät ainakin ne uuden markkina alueen laitteet toimittaa ajallaan, suomi poika joutaa odottelemaan.
     
  19. teme-

    teme- Well-Known Member

    Amurica on vahvasti läsnä...
     
  20. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Tältä tuo vaikuttaa vahvasti. Hyvä se on, että kauppa kävi sinnekin päin, mutta kyllä kai sitä olisi voinut jo mitoittaa myyntiä niin ettei olla sitten ihmeissään et miten saadaan kaikki skandien kelkat toimitettua
     

Suosittele tätä sivua