Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

  1. HAPPYHILL

    HAPPYHILL Well-Known Member

    Tuo persuun nakkelu on kyllä tuttu juttu. Sitähän voi samalla kysellä kun jollekin tekijälle lopulta vie. Itsellä suurimpana ongelmana on se että keula tuntuu olevan hyppykeppi. Sellainen pintakova. Jos ajaa reilumpaa vauhtia niin täksi kelkaksi ihan okei.
     
  2. matti163

    matti163 Member

    Tarkennuksena, että rukan toimipisteessä käytin, Teemulla. En kyllä ole edes varma tehdäänkö kylällä mitään iskarihommia.
     
  3. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Onhan se voinu kans sepän simmi muuttuu kokemuksen/palautteen myötä..
     
  4. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Sama seppä ja nyt keväällä kauden alla kävi, kehui vielä että samalla setillä toinen samanlainen pelaa hyvin. Minkälaisissa säädöissä klikkerit?
     
  5. matti163

    matti163 Member

    Nyt on clikkerit täysin auki
     
  6. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    mitähän vittua, mulla etupukki napsua vaille kiinni, keula jotain 5-6 auki ja takaa en muista, silti lyö etupukki joka kerta vähänkää pattiin ajaessa pohjaan.
     
  7. matti163

    matti163 Member

    Tosiaan Keulaa en muista, mutta telastoss kaikki auki
     
  8. Teekooo

    Teekooo Member

    Terve nyt tarvis amatööri vähä neuvoa. 21 vm sks 146. Vakio voimalinjalla. Ummessa ei pääse ku 7900 kierrokseen ja muutenki eka kelkka ku itelle tuntuu et voimalinjassa parantamisen varaa reilusti. Kissoja ennen omistanu niin niissä ollu voimalinja ainaki omaan mieleen aivan soiva. Mutta asiaan. Mitä tälle kannattaa tehdä? Drt kytkinkittiä vai oisko joku halvempi vaihtoehto umpisen hommia ajatellen suoraan. Mitkä on vakiovälit ja mihin niitä kannattaa muuttaa. Vaikka kuinka tästä variaattorin säätöjä yrittää lukea nii ei mene suoraan kaaliin että mihin suuntaan. Tulppia myös menee kelkasta ja rötää ja välillä booaa vittumaisesti. 98 tankissa ja E10 kartta. Kummalla kartalla näillä kannattaa ajella?
     
  9. Tuomasup2

    Tuomasup2 SKS 850 155" - XLT SP 1995

    Tulpista.. Vaihda EYA-loppuisiin, tällä pitäisi pelata jo paljon paremmin. Vaihda myös premiumkartta käyttöön.
     
    Jv97 tykkää tästä.
  10. Jv97

    Jv97 Member

    Vakio voimalinjalla pitäs kyllä kiertää ku pöliä jos muuten kelkka kunnossa.. Itelä 11/74painot, välit 18/40 ja läpivetävät..muuten aikalailla orkkis ja hyvin pellaa
     
  11. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Löysää sitä klikkeriä tai särkyy se iskari, normi walkereissa ei saa vääntää kiinni saakka sitä klikkeriä. Jäsen @paikkari voisi vahvistaa asian ja löytyy myös toimivampaa säätöä keppeihin
     
  12. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Mikä remmi, jos ei vakio niin vaihda vakio paikalleen, en muista kuin -19:sen säädön ja 10-72 ja suoralla 42° helixillä ei tapahtunut mitään muuta kuin huusi ja kierti ihan liikaa. Drt:stä montaa mieltä mutta omaani en laittaisi IMG-20220212-WA0006.jpg
     
    Rautane tykkää tästä.
  13. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    On siinä napsun verran vielä varaa särkymiseen.. menossa uudestaan sepälle että tekee toimivan setin noista, vakio oli huomattavasti parempi mitä nyt, mikä lie menny pieleen jos muilla kerran toimii eikä pohjaile.
     
  14. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    E10 rötää keskialueella pahasti ainaki mulla molemmat 850 mitä ollu, no-ethanoli kartta sisään ja joka kerta kun koneen käynnistää, lämmityskäyttö ja suoraan ajoon. Kaikista pahin näille että kärryltä alas, sammutus, tankkaus ja varusteet päälle ja kohta uudestaan käymään, sillon saa tulpat vaihtaa.
     
  15. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Mulla oli outo oma 19 sks kun ei ainuttakaan tulppaa särkenyt vaikka miten käyttelin ja sammuttelin, mutta ihan kiva välillä näin päin että ei ongelmia mulla kun joskus on vastustanutkin.
     
  16. Teekooo

    Teekooo Member

    Joo näitä kokeilin viime vklp ku es palo. 18km meni niillä ja kone oli lämmin koko ajan ku kesken ajon vaihto. Tarkotus oliki että kokeilen ens reissulla sitä premium karttaa että rokkaisko paremmin. Kärrylle lastatessa meni ekat ja sit reissussa lämpimäl koneel umpisen ajossa meni 2 tulpat 60km aikana. Ja remmi vakio.
     
  17. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Miten hajos ajossa? Mulla tasan yksi tulppa hajonnut ajossa kuumalla koneella, irtosi posliinit rungosta. Kaikki lämmityskäytössä kun lyhyitä pätkiä tarvinut siirtää, taitaa olla joka kerta joko huoltoon jättäessä tai jos kärrystä talliin siirtäny nii seuraavalla startilla tulppien ruuvaamiseksi mennyt.
     
  18. Teekooo

    Teekooo Member

    Ekat meni ku tallista vehe ulos. Siittä nesteet lämmitin tyhjäkäynnille sinne 30 ja sit kävin jäällä antaa vähä happee et puhistuis. Lämpimäl koneella pihalle ja pakki päälle ja siihe sammu eikä enää käymää. Uuet tulpat ja kyytille. Sit meni 30km ajon jälkeen. Ensin tuli yhen rinteen alas kantoja väistellen vähä pienemmäl kaasul jossa alko rötää. Siittä jängällä happee jonka jälkeen sammutus. Siittä käymää ja liikkeelle lähties rötäs sammu ja tulpat kabut. Siinö eyat meni sisää ja 18km myöhemmin astinlautoja potkin n 30sek tyhjäkäyntiä. Siittä vetoja rötäys ja sama homma. Tulpat aina kuivat ku otti pois.
     
  19. andyman

    andyman Well-Known Member

    Mulla on DRT:n Helixi ja jousi kakkoseen joutavana. 120€, samoin yksi uusi vakio hihna, 150€ ja lyhyemmät välitykset myös.
     
  20. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Nonii tuli testattua ruuvata tuo etupukin klikkeri täysin auki, niin yllättäin ei pohjaa juuri yhtään herkemmin mutta pintakovuus hävisi eikä meno ole semmoista sisuskalujen ja välilevyjen hakkuuta joka patissa. Pitänee porista sepän kanssa onko tossa simmissä jotain vikaa kun kyllä vakiona klikkeriä kirimällä pohjailut sai kyllä loppumaan, nyt ei tosiaan juuri vaikutusta onko auki vai lähes kiinni..
     

Suosittele tätä sivua