Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

  1. Eriou

    Eriou Member

  2. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Tuollahan nuo raapii, alustan rullat etummaisiin reikiin ja raapija aivan rullaan iholleen ja hakajousesta 5mm pois niin mahtuu olemaan. Tunneliin hipoo pohjajoustoissa, brp tuplajousi malli ei varmaan ottaisi tunneliin.
     
  3. Eriou

    Eriou Member

    Ei sulla ois kuvaa heittää?
     
  4. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Kyllä vääntää, holkittakaa/vaihtakaa lyhemmät iskarit jos että halua että suksi häviää patikossa alta kesken reissun.
     
  5. Rokkikana

    Rokkikana New Member

    422mm taisi olla SKSn vakio kepit. Ja 416mm kuuluis varmaan olla 36lle keulalle, eli RMKn mitoilla? Näin ainakin omaani tein ja hyvin on tähän asti kestänyt ja pysynyt nivelet kiinni.
     
  6. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    IMG-20220321-WA0002~2.jpg
    Pitäs näkyy kaikki tehä ite niin tietää kuka korjaa/maksaa virheet..
     
  7. rehto

    rehto Well-Known Member

    Kyllähän tuo on ihan asennusvirhe. Joku asentanut poorittoman vetopyörän poorilliselle akselille! Ai kuka maksaa: artisti.
     
  8. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    On siinä poorit normaalisti vaan survastu ton umpinaisen pään yli niin venynyt löysäksi.
     
    Rautane tykkää tästä.
  9. HAPPYHILL

    HAPPYHILL Well-Known Member

    Suositelkaa tukivarsisarjaa jolla saisin pidettyä ohjauksen mahdollisimman leveällä.
    Saa suositella myös läpivetäviä.
     
  10. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Vetareiksi Awid:t jos on varavalita, mulla meni turbossa Whallbrossit vajaassa talvessa pa*kaksi, 146" kirraa mattoa järkkynä kun oelkkä takapukki joustaa niin siksi pitää matto olla löysällä, tai jos kirii niin menee puikot poikki
     
  11. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Ei sitä kovin löysälle kestä siltikään jättää vaikka läpivetoset laittaa, jos meinaa ettei patikossa tai hypyssä hypi yli. Wahlbrossit paikollaan ja pitäny mattoa suunnilleen kirjan mukasessa kireydessä, napsun löysemmällä. Ei näyttäny puikot menevät miksikään toisinku vakiorattailla oli vuoden ajojen jälkeen matto niin veltto ettei pitäny vetareilla enää vaikka kuinka kiri.
     
  12. Teekooo

    Teekooo Member

    Onko muilla ollu vastaavia jälkiä variaattorissa. 800km ajettu sks ja nyt ite ainaki ekan kerran varin käytin irti. Tollasia jälkiä sit takana. Ilmeisesti yhteen pultin päähän vastannu
     

    Lisätyt liitteet:

  13. rehto

    rehto Well-Known Member

    Variaattori on liian lähellä runkoa eli pitää lisätä prikkoja sinne variaattorin ja laakerin väliin. Variaattori pääsee nyt auetessaan osumaan johonkin.
     
  14. Teekooo

    Teekooo Member

    Joo sen kyllä jo ymmärsin et mihin se on osunu ja miksi mutta eihän siellä yleensä mitää prikkoja ole tai ite en oo ainakaa törmänny että varin takana niitä olis. Siksi kyselin että onko tämä näissä yleistäki ongelmaa?
     
  15. rehto

    rehto Well-Known Member

    Kyllä sielä yleensä niitä on vähintään yksi ja sieltä se löytyy akselin juuresta ellei sitten ole vaseliini liimannu variin kiinni ja on irrotettaessa tippunut hukkaan.
     
  16. Teekooo

    Teekooo Member

    Piti oikee mennä kattoo. Olihan tuolla yks rikka mitä en ollu hoksinu. Eli nuita vaa lisäämään.
     
  17. kikoske

    kikoske Khaos Slash 155

    Niillä prikoilla linjataan hihna kulkemaan suoraan kytkinten välissä. Laita räjäytyskuvan mukaisesti prikat, ellei ole linjausrautaa käytettävissä.
     
  18. HAPPYHILL

    HAPPYHILL Well-Known Member

    Onkos joku viritellyt tabletille telinettä . Jos löytyy niin laittakaa pliis joku kuva että sais jonkun idean. Ei oikein tunnu syntyvän.
     
  19. Nisu

    Nisu Member

    Itellä ollut kans tarkotuksena mallintaa ja printata jonkin sortin tellinki puhelimelle tai tabletille, muttei oo saanut vielä aikaseksi. Tosiaan jos joltain löytyy jotain valmista ideaa niin otetaan vastaan. Vähän aiheeseen liittyen, oliko tuolla johtonivaskassa joku liitin, josta sais suoraan 12 volttia ja tarpeeksi ampeereja puhelimen yms lataamiselle?
     
  20. HAPPYHILL

    HAPPYHILL Well-Known Member

    Minä olen ottanut suoraan akulta niin toimii lataus(tai siis navi) vaikka kelkka ei olisi käynnissä. Mutta mielestäni ohjausakselin juurella pitäisi olla liitin jossa on virran ulos otto.
     

Suosittele tätä sivua