Moottorikelkkapeli Suomen Kuopijosta

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä BackwoodBeach, 5/9/23.

  1. BackwoodBeach

    BackwoodBeach Well-Known Member

    Suomesta kajahtaa. Moottorikelkka simulaattori joka keskittyy friiraidiin ja muuhun puunkiertoon. Jos kaasupeukaloa jo kutittaa niin tätä peliä saa vielä toistaiseksi pelata ihan ilimaseksi.


    Täältä saat ladattua pelin: https://www.patreon.com/user/about?u=85012817
    Toimii PC:llä. Tehdään Xbox ja Pleikkariversiot kunhan saadaan eka tämä PC versio pihalle.​

    Mielipiteitä ja kehitysideoita otetaan mielellään vastaan. Lattaile peli, testaa ja kerro mitä pelistä vielä puuttuu tai mitä uutta siihen voitaisiin tehdä. Kattellaan sitten saataisko nuo ideat laitettua peliin.

    //Edit: Tässä vielä linkki sähköpostilistalle. Laita maili siihen niin ilmoitetaan kun peli on kaupoissa: https://www.freeridemt.com/newsletter/
     
    Viimeksi muokattu: 8/9/23
    janzka, Jakelfin, Mikkone ja 4 muut tykkäävät tästä.
  2. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vähä meinaa olla vikura kelkka. Vaa eiköhä se tosta.

    Paljonko arvelet, että tää vaatii koneelta paukkuja. Mun työkone ( pöytämalli ) pyörittää komiasti, läppäri ei.
     
  3. BackwoodBeach

    BackwoodBeach Well-Known Member

    Kokeile eri kelkkoja. Toimivat vähän eri tavoin. Ja on tosiaan kelkkojen säädöt vielä työn alla :D

    Ei vielä kovin hyvin taida toimia hitaammilla koneilla. Tämäkin tarvitsee vielä työtä hetken, että saadaan pelittämään kaikilla koneilla.
     
  4. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Mutta kaiken kaikkiaan hienoa työtä ja toivottavasti saat mahdollisuuden jatkaa projektin parissa vielä pitkään. Pitää oikeen liittyä tuohon Patreoniin tämän tiimoilta. Suosittelen kyllä muitakin foorumilaisia tekeen samoin. Kyllä kotimaista työtä kannattaa pönkätä.
     
  5. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    asiallinen projekti! Toivottavasti homma lähtee tosissaan tulille.

    Sellainen huomio, että kannattaa olla varovainen kopiosuojatuissa muotoiluasioissa. Eli riittääkö valmistajien osalta se ettei sinulla ole kelkoissa merkkejä mainittu, mutta muoto on identtinen. Jos alat tekeen rahaa muiden designillä, voi jotakin alkaa harmittamaan asia ja kohta on mustatakkiset ovella salkun kanssa vaatimassa korvauksia.
     
  6. BackwoodBeach

    BackwoodBeach Well-Known Member

    Hyvä huomautus. Pitää olla varovainen tän suhteen ja selvittää vielä asiaa. Nyt on yhteisö tehnyt noita kelkkojen malleja ja osa on realistisen näköisiä ja osa taas ei.
    Parashan olisi jos saisi valmistajilta luvan käyttää ihan oikean näköisiä kelkkoja, mutta voi olla vähän vaikiaa. Pitää ainakin tuolta Rovaniemeläiseltä kysyä asiaa tarkemmin.
     
  7. BackwoodBeach

    BackwoodBeach Well-Known Member

  8. sx viper

    sx viper Well-Known Member

    Tulipa testattua, hauskan oloinen peli. Koneelta vaatii vähän potkua, jottei mahdottomasti tipahda fps, tosin en kokeillut asetuksia muutella.

    Ohjain melkein pakollinen, ilman sitä kovin haastavaa. Melko herkkiä keulimaan tai kaivamaan kiinni Tukea ei tainnut vielä xbox360 ohjaimelle olla, sellainen löytyi kaapista, mutta ei toiminut. Muissa taas toimii, joten uskon, että pelin juttuja..
     
  9. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    On tullu muutama tunti hakattua tuota ja kyllähän se mielekästä on ollu. Jännässä ootellaan uusia päivityksiä ja itellä kiinnostavin olis tietenki oikeasti tehokas turbokelkka. Maholliset alustan säädöt olis kans hienoa, jos vaikka perus esijännityksiä vois muuttaa että sais hallittavuutta muuteltua. Kartat on mukavan laajoja ja pelaamista on riittäny. Vedessä ajaminen on haastavaa kun oikea vesi on aika kovaa, pelissä ei niin kovaa. Jokohan kohta saahaan tamppari ja pätkämalleja niin saa tehä hyppyreitä ja reittejä joita pitkin pääsee siirtyyn mestoille. Toki kaikessa yksinkertasuudessaan peli on jo ollu oikein viihdyttävä.

    Joku piti Kelkkalehti nimistä peliä ja sielä tuli ajeltua, sittemmin oon myös laittanu samannimisen pelin käyntiin jos ei jo ole ollu päällä, kerääpähän tämän foorumin porukkaa luultavasti mukaan, omilla nickeillä ollaan tietenki ajamassa.
     
    janzka tykkää tästä.
  10. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    20231014174744_1.jpg
     
  11. Samuelsson

    Samuelsson Jokapaikan latuhöylä

    Erittäin hienoa että moottorikelkkailusta tehdään peliä, ja vieläpä kotimaisin voimin! Legendaarisesta "Sled stormista" onkin jo tovi vierähtänyt, mutta on se vaan edelleen pelattavuudeltaan viihdyttävä.

    "Ski-doo snowmobile challenge" olikin taas aika kökkö.

    En ole vielä tätä uutuutta päässyt kokeilemaan, mutta videoiden perusteella vaikuttaa lupaavalta.
    Onko pelissä ajatuksena pelkkä freeride ilman sen kummempia pointteja?
    Voisiko olla erikseen "free run" - ja tehtävämoodit? Ensimmäiseen pääsisi seikkailemaan simulaatiomaisesti, ja jälkimmäisessä voisi maailmaan sijoitettuja tehtäviä suorittamalla ansaita rahaa, jolla ostaa viriosia ja parempia kelkkoja.
    Tehtävät voisi olla luokkaa "löydä ja kerää 10kpl 2-t öljykannua", jotka olisi sijoitettu sinne tänne. Ne voisivat löytyä esimerkiksi nuotioiden tyköä, jotka puolestaan hehkuvat valoa metsässä, ja olisivat näin ollen löydettävissä.

    Myös huumoria voisi olla mukana. Joku ensimmäinen pelikelkka voisi olla tyyliin Lynx 250 + ahkio. Ensimmäinen tehtävä sillä olisi esim. hakea sopiva joulukuusi metsästä... :D

    Tämän tyylisestä kelkkapelistä ainakin itse olen usein haaveillut.
     
    Jakelfin tykkää tästä.
  12. PakkanE_

    PakkanE_ lynx BD 3900 -13

    on kyllä hyvä. ohjaimella pelattuna aivan sairaan hyvä. ei malta oottaa kokoversiota :D ensin tuntu että ompa tosi vikura ja varmaan kaks tuntia mentiin puusta puuhun mutta kyllä se 8 tunnin jälkeen on alkanu käyttään.
     
    Jakelfin tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua