Oukitel rt3

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Mikk0k, 28/2/24.

  1. Mikk0k

    Mikk0k Member

    Onko porukalla kokemusta kyseisestä laitteesta? Hinnaltaan suhteellisen halpa ja luvataan veden, lämmön ja tärinän kestävä. yms.

    Kävi mielessä virittää tämä omaan kelkkaan hansikaslokeron jatkeeseen kiinni RAM:in tabletti mountilla. Virran otan laitteelle hansikaslokerosta, jotta pystyy lataamaan. Navigointiin tarkoitus hommata.

    Jos löytyy käytännön kokemusta tästä niin kertokaahan!
     
  2. jam

    jam BRP 2020

    Ite miettiny saman laitteen hommaamista....facen puolella oli juttua rt6 sitä ainakin kehuivat ei kyykkää kovassa pakkasessa mutta siinä on 10 tuuman näyttö .....8 olis mun mielestä sopivan kokoinen näyttö
     
  3. Mikk0k

    Mikk0k Member

    Joo näköjään luvataan vielä "kovempaan" käyttöön tuo rt6. Ootko miettiny kiinnitystä? Tuo rt6 ei mahdu tuohon RAM:n valmistamaan mounttiin.

    Rt3 olis kyllä fiksumman kokonen. Voishan tuohon RAM:n mounttiin yrittää asentaa jotain lämmitysjärjestelmää jos epäilee laitteen kyykkäävän pakkasen takia.
     
  4. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Seuraan, oliko tässä rt3;sessa millainen akunkesto jos laittais semmoseen kelkkaan missä ei ole akkua?
     
  5. jam

    jam BRP 2020

    Rt6 on se käsiremmi ruuveilla kiinni saisko siihen tehtyä jonkun raudan jonka pulttais hansikaslokeroon kiinni. Minkälaisia ram telineitä on siihen rt3? Mulla ollu kännykän jatkoksi varavirtapankki 20 000mah niin hyvin riittänyt -20 pakkasessa virrat koko päivän
     
  6. Mikk0k

    Mikk0k Member

  7. Mikk0k

    Mikk0k Member

    Joo ei taida rt3 riittää akku jos useaksi päiväksi lähtee ja ei mitään mistä ladata. Akkupankki vähintään mukaan niin sitte pärjää.
     
  8. jam

    jam BRP 2020

  9. Mikk0k

    Mikk0k Member

    Laitahan sitte kuvia valmiista tuotoksesta ja mielipidettä rt3:sta kun saat käyttöön! Vakaasti kyllä itsekki harkitsen tuota. Ainut mitä epäilen että miten pärjää siellä -20° pakkasessa kun laitteelle ei mitään pakkaslupausta anneta.
     
  10. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Oliko tämä projekti nytkähtäny eteenpäin?
     
  11. jam

    jam BRP 2020

    Rt3 ja telineet tuli alkuviikosta ja pulttasin hansikaslokeron kanteen ne. Tuntuu ihan tukevalta kiinnitys ... jos viikonloppuna pääsis ajaan ja testaan miten toimii
     

    Lisätyt liitteet:

  12. jam

    jam BRP 2020

    Pakkasta ei ole että sen kestävyys Taitaa jäädä ens talveen
     

    Lisätyt liitteet:

  13. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Tarviiko siitä akunkestosta murehtia jos lataa kokoajan ajossa sitä?
     
  14. Mikk0k

    Mikk0k Member

    Hyvän näkönen setti!
     
  15. Mikk0k

    Mikk0k Member

    Pitää akunkestoa siten miettiä, kun todella moni sähkölaitteen akku "kyykkää" jos joutuu pakkaseen pidemmäksi aikaa. Tämän "kyykkäyksen" seurauksena kylmä akku ei ota virtaa vastaan. -> Kestääkö laite -20 asteen pakkasia -> jos ei kestä miten saan sen pidettyä lämpimänä että toimii. Tämä ongelma korostuu jos olet useamman päivän reissussa ja illalla pääset lämitettävään kämppään.
     
  16. Mikk0k

    Mikk0k Member

    Tuohon mounttiin varmaan olisi mahdollista laittaa (mountin ja tabletin väliin) lämmitin. Esim kahvan lämmitin? Varsinkin jos rt3 ei pelitä kylmäs.
     
  17. jam

    jam BRP 2020

    Joo kyllä siihen väliin sais laitettua elementin. Lupaa tänne ensviikolla -10 yöpakkasia ni laitan rt3 ulos koko yöks testiin
     
  18. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Itsellä oli tarkotus pallotella kahden kelkan välillä karttalaitetta.Commanderista niinkin saa lataus virtaa, mutta nordikista sitä ei saa.Joten akun kesto kiinnostaa kovasti
     
  19. Mikk0k

    Mikk0k Member

    Mites on RT3 + mountti yhdistelmä pelittänyt?
     
  20. jam

    jam BRP 2020

    Valitettavasti siirty testit ens talveksi. Ei päässyt pohjoisen reissua tekeen
     

Suosittele tätä sivua