Puolanka-Ookastoppi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä janihe, 13/2/12.

  1. PYY

    PYY Well-Known Member

    puhokselta Iijoen ylitystä kohden yksi jälki kulki niin oli navigoinnit joku tehnyt valmiiksi. Lunta sais olla enemmän mutta ihan ajokelpoista baanaa kyllä. Lähellä Puhoskylää eksyttiin ajamaan jonkun rankametsään tekemälle uralle. Reitti on kyllä hyvin risuista auki, mutta merkkausta saisi parantaa. Paikoin varsin mukavaa ja koskematonta (pl yksi jälki)
     
    Kojontti tykkää tästä.
  2. jäppinen

    jäppinen Well-Known Member

    Kävin puhokselta lossille reitin puhkasemassa joulun pyhinä, enempään ei aikataulu antanut myöten. Takasi tullessa räjähti vielä remmiki ja lähelle tunnin sai selvitellä kytkimen takaa riekaleita kellovaaran laitamilla Mutta joo, reittiähän ei juurikaan huolleta Puolangan rajalta-ookalle edelleenkään. Pari siltaa tuli viime talvena ja uudet linjaukset juurikin sinne koivikko palstalle, en tiedä sattuinko lähellekään oikeilta paikoilta ajamaan
     
  3. PYY

    PYY Well-Known Member

    Ne oli sun jäljet sitten mitä turrailtiin vävykokelaan kans. Kyllä ne jäljet osu reitille aikasta hyvin. Lähes lossille puhokselta aikalailla hyvin koitettiin suht leveästi polkea. Siinä kylän likellä oli vähän urassa hakemista kun oli jollain rankametsään urat ajettuna ympäriinsä :) tässä kevväämmällä jatkaa tutustumista tuolta myös Puolangan suuntaan kun tulee muuan kerta mökillä käytyä
     
  4. Antsake

    Antsake Lynx 600R

    Minkälaisessa kunnossa tämä nyt on? Onko yhtään jälkiä vai ummessa? La aamuna olisi tarkoitus tämä väli ajaa.
     
  5. Pehri

    Pehri Polaris 700 Dragon SwitchBack -08 (154")

    Kävitkö ajamassa?

    Tarkoitus olisi ajaa tulevana vkloppuna Pudasjärveltä Puolangalle ja kiinnostaisi tietää missä kunnossa on tuo harmaa reitti?
     

    Lisätyt liitteet:

  6. Antsake

    Antsake Lynx 600R

    Kyllä ajoin. Karmea oli, niinku aina. Nyt oli lähempänä ookastoppia oja joka virtasi sulana, vähän niinku kanjonin pohjalla eli nokkaeellä sinne, ei voi vauhdilla mennä. Pitkällä voimalinjalla noin 10km ookastopista etelään 2 ojaa virtasi sulana ja jouduin ummenkautta vauhdilla ylittämään, tuurilla.
    Tämä paljakka-syöte olisi mielestäni tärkeä väli kelkkamatkailuun pitkittäen suomessa reissatessa. Molemmista saisi myös hienon lenkin suomussalmen kautta.
     
    saippuakauppias, Kojontti, JiiiTeee ja 2 muut tykkäävät tästä.
  7. PYY

    PYY Well-Known Member

    Samaa mieltä - näin puhokella mökkeilevänä etenkin olisi oikein hyvä. Meiltäkin pari kelkaa helposti tuolle käyttäjäksi :) Ja puhoksen kaupalla hyvä tankkauspiste välillä.
     

Suosittele tätä sivua