Tahkon ja Kuopion alueen ajelut.

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 16/12/05.

  1. kop-O-nen

    kop-O-nen 2004 440 Pro-XR 700Mod / 2021 Xterrain 900 Turbo

    *ITTU

    Sen kerran kun ne jaksaa käydä tampparilla ajamassa ne reitit ni mulla on tietenkin muutto = en kerkee kai koko viikonloppuna ajamaan....... :mad:
     
  2. JTV

    JTV Well-Known Member

    No niin, pääsisköhän sitä tulevana v-loppuna oikein kelkkailemaan. On tullu sairasteltua, niin ei ole päässy edes ulos :(

    Näyttäisi reititkin jo paremmilta viime v-lopun lumisateen ansiosta ja nyt kun pakkanenkin on vielä kovettanut reitit...niin  8) nenälle ja menoksi!
     
  3. JTV

    JTV Well-Known Member

    Sorry, saattaa olla meitsin aiheuttama ;) Mut minkäs teet jos isännät ottavat leipänsä metsästä...tässä asiassa ollaan vähän "puun ja kuoren välissä" kirjaimellisesti
     
  4. Tonni

    Tonni yamaha rx1 warrior

    Tänään ois tarkoitus lähtee tuossa 11 aikaan tai kun pakkanen lauhtuu vähintää 15 nii ajelemaa tuonne tahkon seudulle. Tiistaina kävin aijelemassa siellä niin ihan tuoretta tampparin jälkee pääsi ajamaan... saas nähä vieläkö ne on minkälaiset epäilen että saattaa olla maa näkyvissä paikka paikoin aika hyvi... mutta jos valko/punanen rx tulee vastaan niin lapanen on mulla pystyssä! 8)...
     
  5. Jar-Ski

    Jar-Ski Active Member

    Tänään illemmalla olis tarkoitus lähteä katsomaan pääseekö Riistavedeltä jo Toivalan Essolle.
    Onko kukaan sieltä Vaajasalosta jo Essolle pyyhkässy? Riistavedeltä pääsee ainakin jo siihen Vehmersalmen risteykseen ihan hyvin, mutta siitä jatkoimme viime kerralla Vehmeriin eikä Essolle päin. Vehmersalmellekkaan ei kyllä perille asti päästy. :-[
    Kahden MXZ:tan voimin ollaan tulossa, morjestelkaa jos vastaan tuutte.

    PS.Syväväyläkohdat lienee jo ylitys kunnossa ???
     
  6. Rubu

    Rubu Lynx Re 600 2014 Hva Te250i 2022

    Pääsee.
    Ajoin viime viikonloppuna.
     
  7. Rubu

    Rubu Lynx Re 600 2014 Hva Te250i 2022

    Kävin tänään tahko-rautavaara-metsäkartano pätkän.

    Hirveetä pökäleikköö tahko-rautavaara!
    Rautavaara-metsäkartano oli hyvä pätkä.

    Rautavaaralla voi tulla ongelmia tankkauksen kanssa kun asema oli suljettu omistajan kuoleman takia.
    95 oli jo loppu ja epäilivät että tänään loppuu 98.
     
  8. makebo

    makebo Srx 600,exciter II

    Ja reitille hep!
     
  9. kimi1

    kimi1 polaris EDGE TOURING 600,ace 05

    Tuli ajeltua kavereitten kanssa,Syvänniemi ,Petosen abc.Kaislastenlahti,Rytky.Lohimaa,Tervo,Karttula,Syvänniemi.213 km tuli ei ollu reitit vielä kovin hyvässä kunnossa mutta muutamia hyviäkin löyty.Vettä oli joissain paikoissa aika paljo jäällä.Lunta saisi vielä tulla lisää.
     
  10. 600SDi

    600SDi Well-Known Member

    Ite ajelin tänää tossa Suonenjoki-Airaksela välillä, reitti oli välillä hyvää mutta parissa paikkaa jokune kivi näkyi. Järvillä ei yhtään vettä mutta älyttömän paljo puuteria jääl ni oli hyvä kikkailla. Jokunen muukin kelkkailija oli reitillä ja jututinkin tyyppiä joka ajoin 600SDi X-Trimillä.
     
  11. SvaR

    SvaR Well-Known Member

    Tänään pärräsin S-joki Pitkänlahden ABC välin niin :-*
    Suonenjoen pää pienempää pattia mutta paikoitellen kapeeta ränniä mutta kun reitillä pysyy niin saa painaa menemään tosissaan. Paitsi Karttulan risteyksen (eli siinä missä kota) molemmin puolin kivet kolisee todella pahasti etenkin siitä Kuopioon päin niin olikohan heti ensimmäisen tai toisen nyppylän jälkeen on todellinen kilinkolin pätkä n.20m.
    Mutta Kuopion puoleisen karttulan risteyksen jälkeen alkaa se todellinen :-* pätkä pattia pattia pattia pattia ja kovaa sellaista niinkuin itseasiassa koko väli oli todella kovaa ja sen huomas myös kulutuksessa.
     
  12. Jerk

    Jerk 800 xr -04 & iq rr

    Omasta pollesta repes penkki irti samaisessa patikossa ;D
     
  13. SvaR

    SvaR Well-Known Member

    Mulla meinas kunto loppua siinä leikissä ;D olin kotoa "Suonenjoelta" ajanu yhtäsoittoa sinne ja siitä vielä samoilla "tulilla" ABC:lle.
    Pois tullessa himmasin jo muutaman kerran säätämis tarkotuksissa.
    Pari Dragonia muistaakseni tuli vastaan kun S-joelle päin ajelin (toinen oli likempänä Kuopiota Karttulan risteyksessä ja toinen muistaakseni siitä jonkun matkaa<-- useita kilometrejä S-joelle päin) , mutta ketään en malttanu jäähä jututtamaan. Kuopion päässä oli enemmänkin liikennettä, kun taasen "meidän" pää oli aivan kuollutta ???
     
  14. JTV

    JTV Well-Known Member

    Toivalan Essolta Siilinjärvelle päin siinä Rissalan lentokentän kohdalla olevan sillan seudulla on kaivuu töitä suoritettu. Jäällä vettä paljon/ jää erittäin ohutta. Puukeppejä pystyssä ei muuta varoitusta. Kannattaa kiertää kaukaa, eikä varsinkaan sillan alta kannata ajaa ;)
     
  15. makebo

    makebo Srx 600,exciter II

    Ketäpähän oli tänään liikenteessä siellä sun täällä kovasti näky porukkaa jokapuolella ja räpylöitä pystyssä!!?? Meidän reissu se sitten päätty tuon tunteiden kiihdyttäjän (exciterin) takapukin iskarin irti lähtöön!! Kohta taas kunnossa tahtosko kuka ostaa?? Ketkäs näki ton mun kypärän liikenteessä tänään!!??
     
  16. YT

    YT Well-Known Member

    Minä olin liikkeellä Tahkolla, mutta kellekään en morjestellut kun ei sormi näy lapasen sisältä.
     
  17. st.161

    st.161 Well-Known Member

    Kaavilta tuusniemen reitin alkuun(laukkaahoon)on reitti auki... Kyseinen pätkä on sit tosi tosi huonos kunnos et ajaessa varovaisuutta...
     
  18. kop-O-nen

    kop-O-nen 2004 440 Pro-XR 700Mod / 2021 Xterrain 900 Turbo

    http://www.youtube.com/watch?v=QVEqwxXwR4w

    Korjaan, siihen ei kannattane pysähtyä.. ::)
     
  19. JTV

    JTV Well-Known Member

    Tuliko kukaan saarnaamaan tuollaisen ajelun vaarallisuudesta?? Muutama vuosi sitten oli saman sillan alla etsintä operaatio kun sulaan johti kelkan jäljet...olikohan sama kuski asialla silloinkin ::)
     
  20. hemuli

    hemuli Well-Known Member

    Tuliko kukaan saarnaamaan tuollaisen ajelun vaarallisuudesta?? Muutama vuosi sitten oli saman sillan alla etsintä operaatio kun sulaan johti kelkan jäljet...olikohan sama kuski asialla silloinkin ::)


    Jeps

    Ei ole kovin fiksua tehdä jälkiä heikoille jäille. Tulee vielä turistit samalle jäljelle kakspäällä kävelyvauhtia ja kastelee m...lompakkonsa.
     

Suosittele tätä sivua