Hämeenkangas

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä znood, 15/1/07.

  1. villeks

    villeks ski-doo Mxz 800 Rev X -05

    Ei kukaan hullu lähde ees kokeileen sitä "reittiä"... Ikaalisten äijät on päästänyt sitä toista reittiä missä on opaste ikaalisiin joka jatkuu muutamat kilsat. Sitten vaan tien reunaa rauhallisesti on pakko ajaa niin pitkään että varpeen tien ojanpohjassa näkyy kelkan jäljet. sitä sit vatulaan,ajaa mettäautotietä niin että kääntyy vasemmalle. sieltä pääsee si kyl jo jäälle ja sieltä sammiin. aikas paljon on mettäpolkuja,että en suosittele ihan turistille
     
  2. villeks

    villeks ski-doo Mxz 800 Rev X -05

    Ja se on kuulemma "varmaa" että Ikaalinen pääsis ens vuonna pooliin mukaan!!!! ;D ;D

    sit on komeeta....
     
  3. ^Tapsa^

    ^Tapsa^ Active Member

    juu sieltä vatulan kautta on kyl pirusti ajettu ainaki jäljistä päätellen.. olis kyl hieno homma jos ikaalinenkin pääsis siihen pooliin mukaan olis kunnon paanat sitte.
     
  4. Tepu

    Tepu Trimmeri

    Onko kankaan baanoilta jo kaikki lumet ajettu mäntyjen runkoihin? Ei taida olla mitään asiaa ennen ku tulee lunta?
     
  5. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Kyl kai siä ny viä ajelee. Olis ainakin vielä tarkotus koittaa la-su. Varmaan viimenen viikonloppu Jämillä, sit ajellaan Rukalla ;D. Vaihdetaan huonommat raudat alle, niin ei ole väliä vaikka kolisee.

    Pääsi tampparikin tänä talvena helpolla ja kerho halvalla, kun kerran tais lana piipahtaa reitillä.
     
  6. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Paikalliset HUOM!

    Vieläkö kannattaa viikonloppuna tulla ajelemaan? Uskaltaako Lavialle vielä mennä, kun on pari jääosuutta ja jokia lähellä?
     
  7. maxboom

    maxboom kelkka myyty

    miltäs siepäin reitit näyttää.. itte oon ollu ny kolmatta viikkoo lapis ja josain vaihees vois takas päin tulla mut ei taida kelkalla tehä mitään sie..?
     
  8. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Oli viikonlopuksi varattu mökki, niin oli pakko lähtee, vaikka lähtiessä la näytti surkeelta. Vettä tuli ku esterin p...stä. Mut oli yllätys, että reitti oli olosuhteisiin nähden ajettavassa kunnossa :D. Olihan sielä maata ja kiviä näkyvissä, mut vastaavasti oli täysin lumista baanaa. Semmosella pikkupatillahan se on koko reitti, mut ku seisten päästeli REVillä koko matkan, niin kävihän se kuntolenkistä. Mikä oli tarkotuskin. Su oli jo vahän parempi, ku yöllä oli ollu pikkupakkanen. Yks silta siä Vihtelisjärven paikkeilla pellolla tarttis ens kaudeks korjata (ks kuva).

    Ei hyvin lähteny Jämillä kelkkavuokraus käyntiin. Kahtena viikonloppuna oli varattuna kelkka ajokaverille. Molemmilla kerroilla ei ollutkaan kelkkaa ku tultiin paikalle, koska oli viikolla vedetty vehe ryttyyn. Pyysin etukäteen soittamaan jos ei ole kelkkaa, mut ei se nälöjään onnistu tänä kännykkäaikana ???.

    Mut se on täällä hyvä, kun reitti ei mene järvien yli, niin ei ole vaaraa uintiretkestä.

    Huvittaa kun Kihniön poolireiteillä valitetaan, kun lanaus on vaan kerran viikossa ja täällä on kerran talvessa. Maksu on kumminkin sama 50€ molemmissa:p.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. SKMXZ

    SKMXZ No sled now...

    Siellähän näytti vielä hyvältä, ku ottaa nämä helteet huomioon. Hyvät kuvat kertoi taas enemmän ku kuus tuhatta sanaa.
     
  10. maxboom

    maxboom kelkka myyty

    kiitokset revyy:lle kuvista oli mukava nähä miltä kotipaikkakunnan reitit näyttää ku itte on tullu oltua vähä pitempää tää pohjosis.. itteki kirosin tota 50e maksua/lanaus tiheyttä verrattuna muihin kelkkakerhoihin.. no onneks ens talvi näyttää lumisemmalta ku on ilm. muutto lappiin edessä. täällä reitin sivus polven yläpuolelle lunta ja tunturien lähellä paikotellen ainaki napaan asti. ja lanaukset ok +
     
  11. znood

    znood Guest

    onko tulevan kauden reiteistä kellään tietoutta täälä foorumilla .. mites se ikaalisten ura yms .. ?

    tuola sivuilla ei kyllä kerhon sivuilla ei kyllä tapahdu yhtään mitään

    joskohan tänä vuonna ennen uuttavuotta pääsis ajelemaan :eek:
     
  12. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Toivottavasti tänä kautena pääsis hiukka aiemmin ajelemaan Jämille. Viime kautena 20.01.07 eka ajolenkki Jämillä ja suurinpiirtein korkkasin reittiä.

    Olen kolmena vuonna maksanut reittimaksun. Tiedotus luvattu hoitaa tekstiviesteillä. No, tänä aikana tullut yksi tekstiviesti. Tänä syksynä messureissusta. Vois noi messureissurahatkin sijoittaa reitin hoitoon!!! Kerhon sivuthan ovat täysin elottomat.

    Tänä kautena mietinnän alla, josko sijoittais ton 50€ Kurun reittiin pelkästään. Mut toisaalta, kivat maastothan siellä on ajella.
     
  13. znood

    znood Guest

    jos tämmönen lumettaminen jatkuu niin vois melkein keskiviikkona käydä kokeilemassa vähäsen kolistella :)
     
  14. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Joko hätäisimmät on käyny koittamassa. Joko pääsis viikonlppuna Jämin ypäristössä kurvailemaan?
     
  15. Jakke

    Jakke Well-Known Member

    Ei ole vielä kukaan ajanut ,mutta jos lunta tulee vielä vähän lisää ,ja jos ei viikon vaihteen lauhat kelit sulata ni eiköhän sitä vähän voi mennä koittaan.
     

Suosittele tätä sivua