MXZ 550 X Rev keskustelu.

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Pekka, 28/12/05.

  1. 888

    888 Member

    joo mulla tuli 1100km ja ei menny ku yks runko ja kääntöpyäriä kaks ja alusta meni aika kasaan..
     
  2. znood

    znood Guest

    en ihmettele, senhän näkee jo tosta avatarikuvastakin millaseks runko menee ;D
     
  3. 888

    888 Member

    oli kyllä aika heikko esitys toi 550 skiido..äksä malli muka  ;D kyllä nyt luulis kun sitä runkoa niin mainostettiin että se on niin vahva jne.. niin meni jo ekoissa äsämmissä mutkalle..
     
  4. giant

    giant Well-Known Member

    Mistä kohti toi runko meni mutkille. Kytkimen ja äänenvaimentimen kohdalta kyllä vääntyy aika herkästi ja etu runkoja on saanu samantien vaihtaa , eturungolla hinta pompsahti päälle 3 sadan eken ennen maksoi jotain 150 ekee .
     
  5. 888

    888 Member

    no sehän on melko paperia siitä kytkimen vierestä ainaki..sit se keula menee kokonaan kieroon ja astinlaudat on joka kisan jälkeen soikeena..ja se kolmia pitäs saada jostakin paljon vahvempi..siis se yläkolmio,ja miettiii kun mä painan 54kg ja ne astinlaudat menee aina mutkalle kun hyppii niin ei ne kyl kovin vahvat voi olla..mut eikö se kummiskin oo siinä ihan rungossa se mistä se vääntyy..siitä kytkimen alta..eli pahassa tapauksessa menee runko vaihtoon..näinkin on käynyt ja monesti..
     
  6. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    pitääkin ruveta tutkimaan omaa kelkkaa,ku on näköjään aika monella rungot solmussa/hajalla!ku n jonku verran tullu ajeltuu montulla eikä tuo reitti ajokaan ole ollut mitään lainmukaista. ;D
     
  7. SixSixOne

    SixSixOne Well-Known Member

    Ai näinkö?
    440:n vahvempi eturunko ja vahvikkeet (osa niistä 1 2) ois varmaan paras ratkaisu. Mutta onko tuon 440 eturungon vaihtaminen fööniin kisakäytössä sitten sallittua? SML: "kelkan rungon vahvistaminen on sallittua mittasuhteita muuttamatta"  :-\

    Tuossa vielä aihe erään tyypin jenkeissä tekemiin eturunkovahvikkeisiin. Saattaa vaan kalliimmat paikat antaa "liian hyvillä" vahvikkeilla periksi.

    edit. Hemmon linkkikokoelmassa näkyy myös nuiden runkovahvikkeiden asennuksista.
     
  8. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    tätä on jo aikasemminkin joku tiedustellu,mut nostetaas ylös taas!onko kukaan vaihtanu tähä ko malliin vaimenninta?(ns thyyning pönttö) ;D jos on ni laitelkaaha kuvia miten ootte sen työstäny paikoillee.
     
  9. Juhapee

    Juhapee Active Member

    Päälle 300? Taitaa olla 180 euroa lähempänä totuutta. ??? Kyseleppäs muualtakin, kulunutta sanontaa lainatakseni: Eihän se hullu ole joka pyytää, vaan se joka maksaa ;)
     
  10. 888

    888 Member

    kylhän se runko oli tolleen mutkalla vaan sitä piti oikoa oulun äsäm kisojen jälkeen melko rutosti kun tuli oulussa vähän kokeiltua miten revi lentää..ja hyvin lensi..ja oulaisissa tuli lenneltyä kelkan kanssa niin oli runko aika nätin näköinen kisojen jälkeen..kyllä minä ainakin uskoisin että saa ne vahvikkeet laittaa vaan eturungosta en tiedä..kuulin vaan että enskassakin joku oli vetässy vastikseen niin oli weepeet tullu kuomuista läpi ;D kannattaako sitä vaimenninta vaihtaa edes?? saa siitä itekin tehtyä hyvän..kun se sattuu painamaan aika pirusti..niin kaikki turha vaan sieltä pois..ja villaa paikalla..itse en ole siis näin tehnyt..mut kyl se onnistuu..
     
  11. Wally

    Wally Member

    Onkos kukaan tehny tuolle kytkimelle mitään ?
    Tuolta Doo Talkista lueskelin että porukka on sille jotain tehnyt, mutta näin amatöörinä joudun kysymään että miten sitä on paranneltu ?
    Ei ole ikinä tullut tuon kytkimen kanssa mitään touhuttua niin täytyy kysellä vähän typeriä...  :)
     
  12. polle.

    polle. Ski-doo mxz 600ho sdi -05.

    mitenkä on porukoilla 06:ssa kääntöpyörät pysynee/kestänee? paljonko tulee maksamaan jos vaihtaa vahvemmat pyörät ja sen tangon?
     
  13. znood

    znood Guest

    nyt on kauden alotushuolto -07 malliseen tehty, ainoastaan yksi alustanpyöränlaakeri oli ottanu vettä -> ruosteessa .. ei ollu hajonnu kun ei oo ajettu vesikelillä/talven jälkeen kuivana laakeria käytetty.. noh rasvaamalla irtos

    nyt on pohjapanssarii,uutta tavaralaukkuu, uudet tulpat,remmi,alusta rasvattu, kaikki tarkistettu(ei murtumia missään), joten EIKUN HANAA heti kun lunta tulee :)

    ohjurikkin vaihoin keskenään(ulommat sisemmiksi, ovat samat)
     
  14. G-type 494

    G-type 494 Well-Known Member

    Mites onko moni vaihtanu -07 maliin takavalon jonkun muunlaiseksi esimerkiksi sinne penkin sisään? Hienompi voisi tulla kun ei ole siinä telatunnelissa :)
     
  15. G-type 494

    G-type 494 Well-Known Member

    Ja mites kun painaa perää alas niin se tippuu sellaiset n.5-10cm alas ja jää siihen, eli onko normaalia uudelle että se perä ei nouse niin ylös kuin se nousee jos perän nostaa kokonaan ilmaan? Eli yksinkertaisesti kun nostaa perän ilmaan ja laskee ja istuu päälle niin perä pinuu alas. Saako jostain säädettyä niin että nousee ylös asti kunnolla?
     
  16. G-type 494

    G-type 494 Well-Known Member

    Tietoa/kokemusta tähänonko normaalia? ???
     
  17. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    saman tekee minunki 06 600 sdi revi...  vain1450 km ajettuna..."normaalia" se on mutta tuntuis että liian löysät ovat nuo hakaneulat! tiukimmalla mullaki eikä silti jaksa ponnistaa perää ylös vaikka nousee pois kelkan päältä. Skiidon liikkeeseen vaan ja ostaa jäykemmät hakaneulat jos toi ominaiisuus häirittee, ite meinasin tyytyä tohon toistaseksi tollasenaan ::)
     
  18. Saren

    Saren 700cc

    on mennyt tämä topicci ohi..

    niin tosiaan vika oli ylisuuret männät..:D
     
  19. mikkole

    mikkole Lynx enduro 2022

    mikä on tollasen o7-08 puhallin revin suoritus kyky on verrattuna mutaman vuoden vanhempiin 500 neste koneisiin. Ja tarkoitan kiihtyvyyttä ja huippuja. Parempia ne on ajaa varmasti. Epäilyttää vaan et tuntuuko laiskalta. On meinaan harkinnassa joku puhku ski doo/lynx. Muitahan ei varmaan kannata edes ajatella. ;D ;D
     
  20. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    huippuja tollane 07 550x kelaa 120-130km/h ja omasta mielesta 100km/h kiihtyy melko hyvin!kulkeehan vanhemmat 500 nestekoneet varmaan lujempaa,mut en usko että ne on lähellekkään yhtähyviä ajaa kun esim tollane fööni skiittoni.ainakin näille etelän pattisille ja syheröisille reiteille fööni on omiaan!tietysti makuasia.
     

Suosittele tätä sivua