Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. Tepeluss

    Tepeluss AC T660 Turbo Touring -06 & Viikinki -87

    Höytiäiseltä tulin just kelkkailemasta ja yötä oltiin mökillä saaressa (jere niminen saari). Verkkoja laskiessa tuli tarkasteltua jään paksuutta muutamissa paikoissa. Ohuimmillaan eräässä salmessa, jossa joka vuosi lievää virtausta, ~12cm. Keskellä selkää taas vähän reilu 15cm. Kelkan jälkiä ja kelkkailijoita tuolla näkyi, että eiköhän sitä jäätä melko hyvin ole. Kunhan kiertää salmi- ja karikkopaikat niin voi huoletta ajella. :) Tänään oli melko vetistä sohjoa kylläkin sen peilipintaisen liukkaan jään päällä ja reki perässä 2 päällä ajettaessa löi sutia lähes koko reilun 7km matkan vaikka miten hiljaa yritti ajaa. ;D Liukujen voitelun puutetta ei ainekaan voi valittaa! ::)
     
  2. Tuupovaaran radalla tuli käytyä vaikka sää nyt oli mitä oli... mutta ei oo kyl muuta kun kehumista radasta itse tykkäsin vaikka en enduroa ajakkaan mutta mukava oli päästellä radalla parit kuvatkin napsastiin ja niitä laittelen kohtapuoliin tulemaan ;)
     
  3. juhana

    juhana Active Member

    Onko se tuupovaaran rata miten pitkä ja minkalaisessa kunnossa? ja mitä ne siellä ajamisesta velkoovat?
     
  4. Hmm... nyt tais olla 3km lenkki vaan auki mutta kuhan lunta tulis tarpeeks niin 5,5km kunto ihan hyvä tohon säähän katsoen mutta kuhan lunta tulee kunnolla niin ihan huippiskunnossa pidetään! 20e ja kahvit ja makkarat siihen samaan kuuluu ;)
     
  5. Ainiin ja siel on vaikka yöpymis mahdollisuudet ja saunat löytyy ja lämpimät tilat missä vaihtaa ajokamat ;)
     
  6. juhana

    juhana Active Member

    no sehän kuulostas ihan käymisen arvoselta paikalta
     
  7. Hirsipirtissä oli tulet jo valmiina kun tultiin ja siinä sit vaihdettiin ajokamoja niskaan ja vaihdettiin kuulumisia.
    [​IMG]

    Sitten eikun ulos ja kelkka pois kärristä ja tankki täyteen ;)
    [​IMG]

    Vähän läpöjä koneelle ja ylimääräset painot pois.
    [​IMG]

    Sitten eikun vaan radalle joka oli paikoin vähän jäinen mutta ei menoa haitannut!
    [​IMG]

    Hyvinhän se kelkkakulkikin mutta kyllä lunta saisi tulla sen 20cm lisää ainakin mielellään enemmänkin mutta kyllähän tässä pahimmat ajokuumeet saatiin pois ;D
    alla vielä muutamia kuvia kuvien laatu ei ole mikään paras kun oli vähän huono sää alussa kuvailla kun räntäää tuli niskaan mutta onneksi sekin loppui.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Tollaista Tuupovaarassa nyt eikun oottelee lumia lisää ja uudestaan mutta välissä pitää muita ratoja käydä katsomassa ;)
     
  8. Se on!
     
  9. mikkole

    mikkole Lynx enduro 2022

    Kävin tamppailemassa reitin pohjia uurossa. Yllättävän hyvin oli lunta reitillä. Ei oikeestaan edes ohjain raudat kolissu kuin muutaman kerran. Oli maisemat muuttunut soramontun luona, kun oli metsää pistetty nurin.
     
  10. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    Kyselisin tosta polvijärvi-martonvaara-juuka välisestä reitistä että onko reitin suunnittelu edistyny yhtään? jmtillo ja RuutiJorma ::)
     
  11. Henkka_1

    Henkka_1 Arctic cat f6 -06

    mihinkä kohti toi tuupovaaran rata jää?? jos vaikka kerkees siellä käymään :)
     
  12. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Tietääkö kukaan mistä sais akkuja joensuusta halvalla? Motonetissä ei ollu sopivaa, pitäis olla kelkkaan passaava 18ah akku kun nää vatun nykyajan vehkeet ei pelaa ilman :mad:
     
  13. ajp

    ajp Member

    soittakaa tuosta tuupovaaran radasta suoraan paikan pitäjälle 0503392645.ite käyny ajelee siellä on mukava rata ja viime viikosta ei ainakaan lumi vähentynyt,matkaa joensuusta noin 70km.
     
  14. Se on Tuupovaaran keskustasta joku 15km sivuun.. eli aikalailla keskellä metsää :) Joo kyllähän sinne kannattaa mennä jos haluu vähän höyryjäpäästellä ilman et tarvii miettii onko se sinivuokko heti siin seuraavan kuusenjuuressa ;)
     

  15. Joo.. mut ainakin nyt sunnuntaina kun kävin revittelee niin kyl se aikalailla jäässä on et kannattaa oottaa lumisateita jos haluaa et pääsee ihan kunnolla ajaa.
     
  16. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Johan vitsin murjasit  ;D
     
  17. Enksa

    Enksa Well-Known Member

    Eiköhän Akkuhuolto Sinkkoselta löytyne parhaiten ja luulen että hintakin on kilpailukykyinen.
     
  18. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    YTX20-LB on tyyppi, ja samaa akkua käyttävät kaikissa brp:n vehkeissä? Vilkase mitä sellanen kustantaa ja ketä saan tulla ravatista kiskomaan? ;D ;)
     
  19. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Taitaa olla olla vry:n rahakassa aika huono kun on tälläinen talvi nyt.
    ainut tämän hetkinen 2008 uralupa mahtaa olla minulla ;D

    Täällä vaan akkuja kaupitellaan. :D
     
  20. leka1

    leka1 mxz 550x -07

    Kylläpä näyttää taas tuo sääennuste lupaavalta... :'( vettä ja räntää...njet lunta (PRKL!)
     

Suosittele tätä sivua