Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. mixuman

    mixuman POLARIS 650 triple SKS / LYNX 5900

    kyllä. Revi menee vaikka linja-autosta ;D
     
  2. akkki

    akkki Well-Known Member

    Heittäs nyt sen 20-30cm viikonlopuks. :p toiveajattelua...
     
  3. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Kyllä se sen heittää...toivottavasti! :-\ onhan sitä tietysti toivottu jo monta kuukautta... toivo on heitetty kaivoon jo ajat sitten ;D
    Saattaa olla reiteillä tungosta jos tulee sen 20cm!!! ::) ;D
     
  4. biscinen

    biscinen Guest

    Kyllä reitti saapi maksaa, mutta kohtuudella ja käytön / reitin kunnon mukaan. 100 € on, näistä urista jotka kuuluu meikäläisen välittömään vaikutuspiiriin, ihan sikamainen hinta. Ja ennen kaikkea tämmösenä talvena, kun ajokelejä, hyvistä lupauksista huolimatta, on odotettavissa varovastikkin arvioiden enintää 2 kk. Ja nyt ens yöks luvattu kelien korjaus materiaali on ihan ilimasta, eikä aiheuta ylläpitäjille kuluja. Joten varsin kohtuullista olis että reittimaksut pätkittäisiin vaikka kuukauden jaksoihin, eli 20 €/kk , jos ajokausi kestäis 5 kk niin tulis se 100 € täyteen. Reittien ylläpitäjät saisivat tuloja sitä mukaa kun olis reittien kunnossapito ja huolto tarvetta, eikä kennekään tarviis maksaa tyhjästä eli lumettomasta reitistä. Sillä veikkaampa että monella sunnuntai kelkkailijalla on vielä tämän kauden lupa maksamatta, ja kohtuuttoman hinnan takia monelta se myös jää, kun kevättä ja ajokauden loppua kohden ollaan väkisinkin menossa. Ja muutenkin reiteillä varmasti liikkuu luvattomia kelkkailijoita sitä enempi mitä kalliimpi reitti lupa on. Joten jääpä reittien ylläpitäjät nuolemaan näppäejään, mutta jos sais kuukauden luvan nykyistä halvemmalla niin saisivat yhdistykset edes jotakin. Mutta niinhän se vanha sanonta kuuluu että "Ahneella on paskanen loppu"
     
  5. mixuman

    mixuman POLARIS 650 triple SKS / LYNX 5900



    Niimpä.. Jos miettii, et ennemmin ajelee laittomasti ja jos ratsiaan napsahtaa ni maksaa sen n.60€ rikesakon. Luulis jo maksujen päättäjien vähä miettiä totakin???

    Mut itse ainakin ajelen tästä lähtien tuolla EU- rahoitteisilla heinäveden reiteillä ilmaseks ja laillisesti ku maksan tyhjästä 100€... ku ei tuonne niin pitkä matka oo.. Jos nyt eivät sit noita reittimaksuja laske.
     
  6. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Hep! Täällon ainakin yks joka on päättänyt olla tukematta johtokunnan saunailtaa  ;D

    Pitää ajaa urien ulkopuolella niin ei tarttee maksaa  ;D
     
  7. rÄNDOMHERO

    rÄNDOMHERO Lynx 3900GL

    Ajeleeko kukaan Reijola-Suhmura-Hammaslahti alueella? Että onko tietoa reittien kunnosta?
     
  8. G-T

    G-T Ei kelkkaa enää

    Nythän sitä lunta pitäis tulla 10-20cm ;D
    Tuosta ryöstöhintasesta reittiluvasta tulikin mieleen että saunan takana onpi vielä tilaa. ::) :mad: Kenenkähän vatipään kuningasidea sekin hinnottelu.
     
  9. kaasu

    kaasu Well-Known Member

    itse maksoin luvan, mutta jatkossa taitaa jäädä maksamatta. Yhdistyksen pitäisi olla paljon avoimempi! Eli nettiin tiedot: monta uralupaa myöty 2007,2006 jne, paljon lupatulot ja mihin ne pääpiirteittäin on käytetty ja onko jäänyt ylijäämää vai tullut tappiota. Jos kelit huonot niin silloin uramaksuilla pitäs kunnostaa reittejä tuleville vuosille ja saattaa näin ollakkin, mutta missään ei ole kerrottu miten tulot/menot jakaantuu. Eiköhän 2007 menot/tulot ala olla suunilleen tiedossa niin eikun tiedot nettiin niin kaikki näkevät mitä rahoilla tehdään!!
     
  10. rÄNDOMHERO

    rÄNDOMHERO Lynx 3900GL

    Erittäin hyvä idea. Pitäs vaan ehottaa nille hepuille.
     
  11. Henkka_1

    Henkka_1 Arctic cat f6 -06

    juurikin näin!! toivotaan et lunta tulee sen verran et pääsis ajelee kunnolla.. ite kyllä en ole uralupaa vielä ostanu enkä tiedä kehtaanko ees ostaa tälle talvelle :( tarkotus ois launtaina keretä käymään tuupovaarassa! ketä muita lähössä?
     
  12. supersport550

    supersport550 Summit 550 ex-99 supersport ex-05 380 reino

    Onko kukaan menossa avaamaan iiksenvaara-kiihtelyksen suuntaan reittiä? Olis tarkoitus viimeistään viikonlopun aikaan lähteä tamppaamaan urastoa 1-2 kelkan voimin. On tuo reitti vaan vähän ? Eli jos joku tekis yhen uran... :p
     
  13. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    onhan tu viime keväänä ollut kova tarjous uraluvasta ;D (kopsattu vry:n sivuilta)
    voisivat tuommosen tarjouksen tehdä helmikuun alusta niin saattas mennä luvat paremmin kaupaksi. :mad:


    (05.03.2007)
    Uralupa tarjous!!!!!! 5.3.2007 alkaen ostetut 50 € (1 kk) uraluvat ovat voimassa ostohetkestä vuoden 2007 loppuun
     
  14. G-T

    G-T Ei kelkkaa enää

    50€ kuulostais jo kohtuulliselta. Eihän se satakaan euroa kallis ole jos sillä jotakin ostaa, mutta jos sen käytännössä heittää tuhkana tuuleen, alkaa se tuntua jo hiukka kalliilta.
     
  15. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Taitaapi mennä nekin uralupa rahat yhdistyksen velkojen maksuun... ja sauna iltoihin!! Ite erehyin tänä vuonna maksaan marraskuussa "halvemman" luvan mut ois pitäny kyll jätää maksamatta edellisvuoden tapaan ::)

    Toi on kyllä sinällään hyvä ehdotus... mutta pitäisivät edes jonkinlaista rekisteriä maksaneista ja ilmoittaisivat edes niille miten edellis vuonna on menny ja mitä ois odotettavissa tulevaisuudessa! :-\ Sillä eihän se kuulu "kaikille" minkälainen rahatilanne tai yms. yhdistyksellä tai muulla yrityksellä on!!

    Toi on niin totta kun vaan voi olla!!!
     
  16. Henkka_1

    Henkka_1 Arctic cat f6 -06

    Lunta tulee ainaki joensuussa ihan oikeesti.. :p
     
  17. mixuman

    mixuman POLARIS 650 triple SKS / LYNX 5900

    Nyt sitä sit tulee kans ja kunnolla ;D Huomenna baanalle täysii!!!!
     
  18. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Reittiluvan oikea arvo olisi maks.80€. Nyt talvi on tälläinen ja ajoaikaa ei ole hirveästi.
    Itse jo soittelin Tenho Nissiselle tästä reitti asiasta mutta isossa koneistossa isot rattaat pyörivät hitaasti. :D
     
  19. Nixu

    Nixu Well-Known Member

    Jopas alko tulemaan lunta. :) Tänään ajelin autolla joensuusta juukaan polvijärven kautta niin kyllähän noita kelkan jälkiä näytti olevan vaikka missä.
     
  20. rÄNDOMHERO

    rÄNDOMHERO Lynx 3900GL

    Nyt tulee pyhäselässä lunta. :D
     

Suosittele tätä sivua