Cattiin männät

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä A_C, 28/2/07.

  1. Antti Harinen

    Antti Harinen Well-Known Member

    Eihän nuo voi olla kaikkiin käypäiset mitenkään jos kerran samat vakiot eikä ees wisecot käy ilman säätimiä ja säätimillä oleviin. ::)

    Tosin sanoen nuokaan ei varmasti käy noihin apv koneisiin.
     
  2. Paawo

    Paawo Member

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-STD-Arctic-Cat-500-Mountain-Cat-ZL-ZR-EFI-Piston-Kit_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ100456QQihZ020QQitemZ300180372123QQrdZ1QQsspagenameZWDVW


    tos on vissiin samat männät mut ilman tiivisteitä......eihän sitä korkeelta tipahtais jos noikin tilais.....mut voi kyllä seurata vähän kalliimpi lasku jos sylinteri menee, kun mossahtaa.
     
  3. Antti Harinen

    Antti Harinen Well-Known Member

    Ja vakiona ei vieläkään efeissä ja kaasaripeleissä ole samat männät kun efit on ilma p.aukonsäätimiä. Tuskin ne catilla turhaan on niihin eri mäntiä tehneet, joten mihinköhän nuo ihan aikuisten oikeesti käy, apv:hen vai ilman?

    Ja kun Ruotsista näkyy saavan orkkista hintaan 122eur/kpl (http://www.bengansmotor.se/kolvar.htm) , niin onko mitään järkeä tilata jenkeistä mitään mäntä minkä myyjä ei osaa edes kunnolla sanoa mihin malliin ne on tarkoitettu?
     
  4. tomazone

    tomazone AC F5 -05

    Mulle kun tuli männät tuolta, niin kaikki meni ihan sujuvasti.
    Paketin seurannasta kun katsoin, ni männät oli kahdessa päivässä suomessa. Oisko sit kaikkiaan menny viikko, kun tuli lappu tullista et ovat siellä.
    Oishan niitä näköjään sweduistakin saanut, mut eipä kukaan silloin antanut tuollaista vinkkiä.
    No nyt on kuitenki männät kotona ja säästöä ostoksille tuli n.150€, verrattuna maahantuojan hintoihin.
    Nyt kun pääsis vaan pois täältä laivalta ja laittaa peltipailakkaa nippuun, tulee se talvi vielä eteläänkin...
     
  5. A_C

    A_C Arctic Cat ZR 500 APV -01

    No eipä kauaa kestäny tulla. :D Saa nähä miten sujuu niitten tulo tänne, mutta jos sujuu yhtä mainiosti niin kyllä suositella voi tuota tilausta jenkeistä.
     
  6. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    minä otin wisecot tuohon f5:een. siitäpähän näkee poksahtaako kone taas uudelleen mäntien takia.
     
  7. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Joko löit paikalleen? Sitten ku lyöt niin testaappa ihan vaikka näppituntumalla tuota välystä niistä eli heilutat männän laesta mäntää siellä pytyssä. Orkkis männät ei heilunut ollenkaan mutta meinaavat että wisecot kilkattaa kovinki ilosesti. Tyhjäkäynnillä kylmänä kun on kone niin kilkatus kuuluu.
     
  8. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Ovat jossain päin suomea postimiehen kyydissä viellä.Sehän on hyvä että kilkattaa, sitten kun se loppuu niin voi lähtee ajamaan ;D. Ei vaiskaan luuletko että kone ei nuita sietäisi? Tosin minäkään en siedä nuitten orkkis mäntien hintaa! mutta kunhan pääsen taas sinne asti remontin kanssa niin ilmoitan millainen väli siellä on :-[
     
  9. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Minä en meinaa mitään ku ei oo kokemusta muutako orkkiksista ;D Kaippa net oikealla käytöllä kestää. F7:ssa ainaki kilikattaa niiiin perkeeleesti mutta vielä on kestäneet (km lukemaa en osaa sanoa mutta viime talven keskivaiheilla vaihtoi tuttu wisecot vm '03 F7:aan). XCR:ssä tuo kilkatus näytti tehneen tuhojankin sen verran että männät meni vaihtoon. Oli kuluttanu helmat ihan partateriksi, onneksi ei ollu vielä ratkennu ja tehny pyttyyn tuhoja, tosin niissäkin oli kulumisjäljet jo ja viime talvena pinnoitetut syltyt eli pystyy hoonaamaan huoletta. Tulee vaan meinaan kohtuu kalliiksi ostaa 3 pyttyiseen 2000km:n välein wisecoja :-X :-X
     
  10. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    Hmm... Muistaakseni nuissa ei suurta hintaeroa muuten ollut. Oisko 50€ ollu kaukana :eek: Niin pienen hintaeron vuoksi valitsinki orkkikset.
     
  11. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    250e wisekon täydellinen sarja ja yks kappale orkkiksia 186e ilman tappia ja sokkia. joten otin wisecot. Niin ja tuossa setissä on muutes tiivisteetkin, mitkä ois omiensa kanssa pitäny ostaa erikseen. Ei mahda mitään kun on köyhä jo muutenkin niin valitsin nyt halvemman vaihtoehdon.
     
  12. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Kilkattaahan ne. Kylmänä. Ainakin tuos mun ZRräs kilkatti ja aika hyvin tietää siitä milloin kone riittävän lämmin ajoon kun kilkatus loppuu.
    Tai no vika reissulla minkä tuol tein niin loppu kilkatus ja loppu vähän muutakin. :-\ ;D
     
  13. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Taijampa lähteä käymään pelarus kauppiaan luona tänään ???
     
  14. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Ebayssa myydään SPI merkkisiä mäntiä 100 taalaan pari. Mukaan tulee renkaat ja lukkorenkaat ... tulikohan tappiki? Hinta on tosi halpa - varsinki nyky dollarin kurssilla. Ja ei nuo ihan hirveästi noita haukukkaan, eli jos vaikka joka kaudelle vaihtas ne, ei ois silti kallista (H)

    Meinasikkos Tommi, että polle liikkeestä sais nopsemmasti osia? ;D
     
  15. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Juurikin näin ;) No ei vaiskaan, tää mäntä juttukin tuntuu vähän siltä mistä kukakin tykkää=> toinen äitistä toinen tyttärestä :eek: En kyllä jaksa uskoa että nuo wisekot olisi nyt niin huonot jotteine koneissa kestäis. Tietysti ymmärrän nämä kisapelit jotka ei nuita sisuksiinsa siedä, mutta minun ajoilla varmaan tän talven kestää(kesällä purkuun ja osina maailmalle)jos ei ala toimia ???. Ainakin mitä olen koneen takia soitellu ympäri ämpäri niin ei kukaan ole kyllä tyrmännyt miks tuota wisekoa ei kannattais laittaa, onhan siinä tietysti taas se juoni että laita vaan ja soita lisää osia sitten :'(
     
  16. EaSt SiDe

    EaSt SiDe MXZ 500ss -04

    pakko puuttua täältä pelarus tallin puolelta keskusteluun!! ;D
    kertokaa nyt joku ihmeessä että minkälaiset väljykset KUULUU olla näissä F5 kissoissa, en vaan jaksa uskoa et wisecon muki olisi tehty tarkoituksella väljemmäksi...
    vai oisko lämpölaajenemisella osuutta asiaan? wisecon muki laajenis lämmetessään enemmän ku tuo orkkis??
    Tommiki takas pelarus tiimiin ni ei tarttee sählätä noitten vehkeitten kanssa ;) osatkin löytyy melkein SIWAsta :p
     
  17. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Joo, siihen lämpölaajenemiseen se perustuu just, että kylmänä kalkattaa. Ne laajenee enempi ku normi männät.
    Ja koitappa ettiä tämän vuosituhannen polleen osia siwasta ;D ;D Jos löytyy, niin tilausaika on 112 vuotta... ::)
     
  18. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Joo SIWA olis kyllä liiankin lähellä :D Polariksen osat heti niitten mäyriksien vieressä 8) Kyllä minä olen polarista jo kattellu sillä silmällä :eek:
    Mutta katotaan nytten miten kovin ne wisekot siellä sylinterissä turpoaa vai tuleeko tuolle koneelle oikeasti astma niistä :p
     
  19. A_C

    A_C Arctic Cat ZR 500 APV -01

    kyllä se cädi rupee toimimaan ku uhkailet pollella :)
     
  20. James Pönde

    James Pönde Kelkaton.

    taitaa tuo kilkatus olla korvien väliss' En mä ainakaan miettiny semmosia kun ZR wisecot laitoin ja hyvin pelas ja ilmeisesti pelaa edelleenkin. eikös vehkeistä pidä ääntä lähteäkkin, tuntuu että on kunnossa silloin...
     

Suosittele tätä sivua