Tampereen urat ja jutustelut!

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä AC440, 1/2/07.

  1. Sibbe

    Sibbe Tiimipäällikkö

    Ei pirkkalasta vissiin reittiä mee... Viime talvena ajettiin kaasulinjaa pitkin lempäälään mutta sit sekin kielletiin! tuskin sinne on mitään asiaa tänä vuanna.
    Perä Pirkkalassa siis lentokentän takana joskus näin jotain merkkejä mutta entiä kuka niitä hallinnoi ja onko niitä enään.
    Mahtaako ZNOOD tietää? ???
    Pyhäjärvellä pirkkalan kunnan alueella ei saa kelkalla ajaa. En muista mistä luin mutta varma asiasta olen.
     
  2. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    Ei oo laillisia reittejä Pirkkalassa...
     
  3. znood

    znood Guest

    ei ole nyt metriäkään luvallista, ennen oli pirkkalan kunnalta kaasulinjalle luvat ennenkun siihen pistettiin latu, mutta nykyään ei ole mitään

    jos jossain väkisin haluaa ajaa niin se kaasulinja on niin kauan mahdollinen kunnes siihen tulee se latukoneella ajettu latu.. mitään lupaa siis _EI_ ole enää
     
  4. Sibbe

    Sibbe Tiimipäällikkö

    No mites siä lentokentän takana pirkkalan lempäälän välimaatossa. Siä meni 2 talvee sitten latuja ja merkkejä niin pirusti.
     
  5. znood

    znood Guest

    laduthan sinne tulee nytkin, en ole ikinä rukseja nähnyt
     
  6. VeeÄl

    VeeÄl Well-Known Member

    kiitoksia vaan paljon vastauksista. tuli kausi avattua tänään, mutta ei pirkkalassa ;)
     
  7. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    Tiedoksi muuten, että tänään meni Pirkkalan kaasulinjalla latukone ekaa kertaa tän talven aikana => ei siis asiaa kelkalla sinne!!
     
  8. na$1

    na$1 600rr -09

    Ohan siä ennenkin menny latukoneet ja ns. "epävirallinen" reitti siinä muutaman metrin päässä laduista.
     
  9. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    Niinpä, mutta kun siellä ei ole lunta, että pääsis siinä vieressä ajamaan ;)..
     
  10. na$1

    na$1 600rr -09

    niin jo se pääs unohtumaan ;D tuonne kaasulinjoillekkin tuli kielto sen takia kun joku idootti oli pilannu ladut mönkijällä.
     
  11. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    Kyllä niitä mönkijöitä pörisee siellä edelleenkin :).
     
  12. znood

    znood Guest

    ja erään kuljussa olevan maanomistajan taimikot oli joku talvi kaadettu mönkijällä, mutta ei siitä sen enempää .. ei ole ihme ettei ole uria
     
  13. A_C

    A_C Arctic Cat ZR 500 APV -01

    Noni nyt tuli Lempäälän nesteellä poikettu ekan kerran tälle talvelle. Ei mistää pääse kylläkään varmaa oikein luvanvarasesti. Turkutien sivua pitkin tuli ajettua. Kyllä siellä poliisiautokin tuli mun jälkeen, mutta eipä kiinnittäny huomiota ajeluun kun eivät sanalle tulleet. Ja hääkiven kohdalla mistä on ura lähteny ahtialan järvelle oli ilmestynyt moottoriajoneuvvoilla ajokielletty kyltti. Kyllä sen ohi pellolle lähti kelkan jälet mut tuskin jäälle asti ku ei vissiin kestä viä ajoo.

    Mutta ihan mukavaa oli kun pääsi vihdosta viimein poikkeen kahveelle :)
     
  14. VeeÄl

    VeeÄl Well-Known Member

    "Autoilijat, moottorikelkkailijat ja mönkijäkuskit ovat tuhonneet hiihtolatuja Lempäälässä ja Pirkkalassa. Hiihtolatujen lisäksi kelkoilla ja mönkijöillä on ajettu ilman lupaa myös metsissä." Kirjoittaa Aamulehti tänään. Näin se meidän maine vaan kasvaa. :-\
     
  15. Saren

    Saren 700cc

    Olen tota touhua seurannut jälkiä katsellen, pirkkalan abc:ltä metsään päin, niin ei siinä paljon päätä pakota. Ajetaan asenteella, että voi ajaa kun ei ole latujakaan vielä tehty.. jne.. ei jymmärrä.. no ajelut omalta osin onneksi on 90% muualla kuin koto kunnan alueella. niin ei tarvi itseä syyttää mitä pahaa tuli taas tehtyä.
     
  16. znood

    znood Guest

    Jaa-a, allekirjoittanut ei ole tänä vuonna ajanut metriäkään lempäälässä, paitsi maanomistajien luvilla hiihtosuunnistusuria. Omat henk koht luvatkin on jäänyt käyttämättä lumenpuutteen vuoksi.  Hinkkasellekin soitin jossain välissä että saisiko hoville menevän reitin avata, mutta sen jälkeen onkin ollut taas hiljaisempaa...

    Ei paljoa päätä palella kun latuja ajellaan maasturilla tai kelkalla....  Mikähän siinä on niin vaikeaa pistää kelkka kärryyn ja mennä ajamaan virallisille reiteille esim kuruun.

    Epäilen että latupohjan "pohjustaminen" kelkalla ei ole kenenkään mielestä hirveän rikollista toimintaa, onhan tuohon ennen kunnan latuprojektia ollut kysyttynä lupakin. Hiihtäjänä harmittaa, että se kokolailla luvaton ajaminen jatkuu myös latujen vedon jälkeen.
     
  17. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    No, kohta lähtee taas lumet pois, niin ei tarvi latuja kenenkään pilata... :mad:


    Kelkkoja ei ole tänä talvena näkynyt vielä ajelemassa. Viime talvena pari satunnaista liikkujaa näkyi menevän. Mönkijöitä näkyy ympärivuotisesti harvakseltaan. Kenenkään en ole kyllä nähnyt ajavan luvattomilla reiteillä. Mönkijän jälkiä löytyy tosin kesäaikaan maastosta sellaisista paikoista missä tuskin on lupa ajella.
     
  18. migge

    migge Ski-Doo X-RS

    Epäilen et ei ne luvattomat autoilijat ja kelkkailijat ole kyllä tän saitin asiakkaita mutta valtettavaa on et "suuri" yleisö yleistää kaiken kritiikin kaikkiin kelkkailijoihin..
    ja näin ei ole mahdollisuutta kehittää reitistöä.
    Onneksi ilmat näyttää siltä pirkanmaalla ja muuallakin etelässä et ei tarvi kenenkään enempää pilata kelkkailijoiden mainetta.
     
  19. REVyy

    REVyy MX Z 600 X-RS

    Eiköhän noi rällääjät ole näitä 15 - 18v nöösejä, joilla ei ole autoa, saatikka peräkärryä kuljettaa kelkkaansa virallisille reiteille. Se on aika kova hyppäys, kun kesä ajellaan mopolla ja sit talveks tulee alle 100 heppanen kelkka. Johan siinä pää sekoaa :)

    Ei toi kelkkailijoiden maine todellakaan ole huipussaan, kun työpaikoilla "normaali" ihmisten juttuja kuuntelee. Paree kun maksetaan reittiluvat vaan kiltisti ja ajellaan niillä, niin pysyy tampparikuskikin leivässä ja on lanaamassa ens talvenakin, kun sitä lunta taas toivon mukaan on. Kohta saadaan kiitellä, että on edes joku paikka missä ajella, maksoi mitä maksoi.
     
  20. A_C

    A_C Arctic Cat ZR 500 APV -01

    Tulipas taas suurena yllätyksenä. Se on kyllä joka talvi sama homma :-\ Itekkää ei oo tullu ku nesteelle ajettua ja sit helsingintien ST1:lle vieny kelkan kärryllä ja siitä poikennu uraa pitkin valkeakoskella. Ura on avattu lastusista koskiin ja maakaasulinjaa pääsee ajaa mutta ei lempäälän suuntaan. Muualle ei taidakkaan valkeakoskelta päästä ajaan kun ei oo noita jäitä missää järvessä vielä kunnolla.
     

Suosittele tätä sivua