Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    varmaan siellä. eipä siellä paljon muita reittejä ole paitsi kolinportilta höytiäiselle. :)
     
  2. biscinen

    biscinen Guest

    Onko kellä tietoo/kokemusta jos haluis mennä Heinäveden puolelle ajelemaan, niin kuinka sinne pääsee järkevästi Liperistä, vai täytyykö kelkit pistää kärriin ja ajella vasta perillä....
     
  3. Hansanen

    Hansanen Well-Known Member

    Höh, eikö täällä oo muita Joensuusta, ku f5cat? Ja sekään ei tienny reiteistä mitään.. Vai onko tieto salaista, ettei ulkopuolisille sitä jaeta ;)
    No, käydään sitte yksin tarkkailee tilannetta maanantaista alkaen ;D
    Ja jos jossai näätte ojassa x-rs:n ja kuskilla Scotin puku, ei tarttee auttaa :p ;D
     
  4. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    kyllä ne reitit ihan ajettavia on jos patikkoa ei lasketa :) ja on tuo tampparikin tainnu aika monet reitit ajaa. penttilästä et taija suoraan reitille päästä joten lähimmät paikat taitaa olla reijola,delta-auto ja ilomantsin tien varsi. parasta reittii en nyt osaa sanoa, ehkä jos deltalta ajat kontiolahen essolle(24km) ja siitä lahet enoon päin niin siellä on ihan mukava linja-pätkä ja urkkalammella laavu jossa voi makkarat paistaa. siellä on tosin yks pieni sula joki mutta ei kai sitä kelkkailija pientä sulaa säikähä ;D
    muut jatkakoot.
     
  5. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Joo kyllähän ne reitit ajettavassa kunnossa on... kuhan vaan lunta tulis ton jään pääle niin ois mukavampi ajella! Mutta kuten tepi sanoi niin taidat joutuu vetään kärrissä kelkan vähän kauemmaks penttilästä... toi deltalta lähtevä reitti on kyllä aika tavalla "höylätty" pätkä, mutta kontiolahdelta etiä päin paranee ja on mukavaa pätkää ajaa! Taitanee olla Joensuun ajetuin pätkä toi deltta- uuro- kontiolahti väli ::)

    Ja kyllähän sitä mukaan mahtuu ajamaan jos vaan saa ajankohdat sattuun kohdalleen kaikille... se on vaan aina se ongelma :-\
    Ja mitä tulee tohon auttamiseen nii ei tietenkään tulla auttaan!! ;D ;D Itehän sinne ojaan oot sitten ajanu nii ite saat tulla sieltä poiskin ;)
     
  6. Hansanen

    Hansanen Well-Known Member

    Eikös tuosta Penttilästä pääse kartan mukaan suoraan Reijolaan jään yli ? Kelkan vien kaverin luo, siihe uudella asuinalueella, aivan rannan tuntumaan.

    http://www.karttatiimi.com/pk/map.html

    Jep, pitää lähtee sit seikkailee jonnekkin päin  ;D
    Mut noi makkara jutut jätän toisille, ajamaanha sinne lähetää, rupee vaan närästää takas tullessa  ;D ja mikä pahinta, savuin haju voi peittää kakstahti öljyn vienon tuoksun ajokamoissa  ;D  ;D
    Makkara reissut sitte heitetään musikoitte kanssa  ;)
     
  7. J.Toivanen

    J.Toivanen Well-Known Member

    pääse tänne reijolaan, taineet jotkut jo ajaa aiemmin. Syväväylästä ei tietoa onko auki vielä.
     
  8. ajp

    ajp Member

    eipä taida reijolasta oikeen eteenpäin päästä.sinuna veisin ilomantsin tienvarteen joen kohalle levarille ja siitä heinävaaraan päin ihan hyvät reitit ja pääsee vaikka honkavaaralle,ilomatsiin ja kiteelle.
     
  9. J.Toivanen

    J.Toivanen Well-Known Member

    sunnuntaina varmaankin heinävaara kiihtelys suuntaan kurvailemaan. jommalle kummalle levikkeelle varmaan pitää auto jättää.

    E: jos ei sitten tule ajettua autolla suoraan heinävaaran seo:lle.
     
  10. jammu02

    jammu02 Yamaha SXViper

    Kokemusta on tältä talvelta yhden kerran verran, enkä voi suositella näillä lumilla. Jos kuitenkin Liperistä haluat ajella, lähtee jääreitti heposelän yli siikasalmen takaa. Vastarannalta pitäsi löytyä pikkuinen poukama, josta reitinpää löytyy (jos ajettu meidän jälkeen). Jos et ole koskaan aiemmin pätkää ajanut niin voi olla, että tähän päättyy ;-) Tarkemmin en osaa kuvata jatkoa.

    Sitten suositukset. Kelkki kärriin ja Varkauden tietä kohden. Sarvikummun risteyksestä vasempaan n. 6 km. Auto parkkiin kyläkaupalle (kannattaa kysyä lupa kauppiaalta) ja eikun menoksi...
     
  11. biscinen

    biscinen Guest

    Niin minä vähän ounastelinkin että ei näillä lumilla vielä kelvollista siirtymätaivalta ole, sikspä päätimmä pistää kelkit kärriin ja ajella Joensuun kaupungin itäisimpään kolkaan, siellä kuulema 50 - 60 cm lunta, paikallisen reittivastaavan mukaan kelit kohillaan ja lapsuuden maisiemissa on tuttavat polut mihin uutta avata. Kiitos kumminkin neuvoista.
     
  12. Kongo

    Kongo Rave RE 600 etec -10

    Onkohan se Eno-Kontiolahti välillä oleva joki missä kunnossa ??? Huomenna oisi tarkoitus lähteä Uimaharjusta ja ajaa joko deltalle tai uuroon, mutta jos se joki on kovinkin sulana, niin taitaa jäädä ajamatta :'(
     
  13. junu

    junu pät poi

    Sula oli vielä toissa päivänä. Oisko joku 5-7m. leveä.
     
  14. Kongo

    Kongo Rave RE 600 etec -10

    Joo, noh suunnitelmat muuttui muutenkin ja lähdetään kahdella kelkalla ilomantsin tien varresta heinävaaraan päin 8)
     
  15. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Onko tullu lähiseuduille lunta tällä viikolla? Jos sunnuntaina kävis jossain kurvailemassa.
     
  16. inoj

    inoj ei kelkkaa

    onko kukaan lähössä ajelemaan
     
  17. x-mies

    x-mies polaris pro-x2 600

    huomenna deltalle???
     
  18. inoj

    inoj ei kelkkaa

    Mihinkä aikaan olette lähdössä.
     
  19. Hiikeri

    Hiikeri - Ei kelkkaa -

    Mulle tuli torstaina vakava kuume johon ei auttanut kuin yksi asia jolla parantaa ko. tauti, ja tässä on tapauksen musta tulos:

    [​IMG]

    Reittinä oli Deltalta Jouhteniseen makkaranpaistoon ja takaisin. Tullessa piipahdettiin vielä K-Lahden Essolla kahveilla. Mukana oli allekirjoittanut Lynxillä, Jussi MXZ:lla, Make MX:llä ja J.Toivanen Pollella.

    Jouhtenisessa pelit parkissa:
    [​IMG]

    [​IMG]

    Eli mitä tästä opimme, Never Say Never!

    Btw, tänään olisi tullut mulla tasan 1 vuosi ilman kelkkaa, 1 päivää vaille tuli oltua kun eilen Lynxin ostin.
     
  20. Hiikeri

    Hiikeri - Ei kelkkaa -

    Aha, ja mä ostin sen duunikaveriltani, joka taas osti ton viime kesänä ja laitto sitä aikasta paljon rahalla. Meikäkin eilen about 6 tuntia nikkaroi tota Jussin kanssa, vielä ensiviikolla kevyttä laittoa niin sit on siinä.

    Vielä yksi kännykkä otos lisää:
    [​IMG]
     

Suosittele tätä sivua