Tahkon ja Kuopion alueen ajelut.

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 16/12/05.

  1. Tonni

    Tonni yamaha rx1 warrior

    Kyllä yli pääsee :). pitäis olla jäljet itse ainaki jo monesti siitä yli hurauttanu
     
  2. kapu

    kapu CF8 -07 ja BC570 -11

    no kertokaapa kannattaako tuota kelkkiä vettää autolla kuopioon asti? jos otan mukkaan ni mites ajeleen pääsee helpointen klo 16.00 jälkeen viikolla siis petosesta yhen oppilaitoksen suunnalta? :p
     
  3. REPE

    REPE Switchback 600 cfi

    Jos lähen Itkoniemestä venevälityksen kohdalta ajeleen niin tarviiko pelätä mitään sulia paikkoja? Ja miten sieltä parhaiten pääsis reitille? Mistä löytyy Kuopion alueen reittikartat? Kysely iässä! ;D
     
  4. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Tuoltahanselöytyy....

    Aikasempina talvina pitänyt varoo laivareittiä ja Savon Sellun edessä olevaa "ohuempaa jäätä" = sulaa. Viime talavena eteläänpäin pääs Kuopion Energian voimalaitoksen vierestä kelekkareittiä pitkin ja pohjoseen Itkonniemen jäätiestä muutama kilometri eteenpäin niemen ohi ja oikialle .. Jos muuttuneet tänä talavena niin korjatkaa ...
     
  5. JPI

    JPI Grand Touring 500

    Viralliset reitit voi zoomailla tuolta www.infokartta.fi/psavo.

    Avautuuko teillä toi linkki ihan normaalisti ???
     
  6. urho

    urho Lynx rs

    Ihan normisti aukee :p
     
  7. Tonni

    Tonni yamaha rx1 warrior

    normisti aukee :). tulevana lauantaina ajelemaa ja sitte seuraavana vloppuna leville viikoks pärräämää :p. siilistä kuopioon päin ja liekko tonne kaavi juankoski reittiä ajanu kukaa?
     
  8. laser

    laser Well-Known Member

    Suunnitelma olis lähteä torstaina Tahkolle. Pe-La kelkan selässä ja Su pois. Laittakaapa viime hetken vinkkiä, mihin päin sieltä kannattaisi lähteä ajelemaan? Jäällä ajo ei oikeen kiinnosta, mielummin kunnolla lunta, mäkeä, mutkaa ja vaikka pikku pattiakin!
     
  9. Hansanen

    Hansanen Well-Known Member

    Rautavaaran ja Ylä-Luostan suunnilla oli viikonloppuna hyvässä kunnossa reitit. Oli tasasta, pattia ja mäkkee ja mutkaa. :)
    Lähtö Tahkolta oli jotai kilsoja aika patikolla ja jäätiköllä.
     
  10. hemuli

    hemuli Well-Known Member

    Jees
    Lauantai iltana oli jo paikoitellen rautavaaran urat ruoviteltu rikki. Ilmeisesti kisamiehet käyneet harjoittelemassa kun oli joka mutkassa ja nypyn alastulossa tullut maa esiin. Olipa siellä joku käsivarren vahvuinen mäntykin ajettu poikki reitin vierestä. Normaalia kelkkailijaa meinasi hieman pelottaa että milloin nämä kaaharit sattuvat vastaan pahassa paikassa. Yhdellä vastaantulijalla oli jopa kunkun kisapaita päällä  :eek:

    P.S. Löysin neopreenihanskan muutama kilometri Rautavaaralta metsäkartanolle päin. Jos on hanska hukassa laita yksityisviesti niin voin lähettää hanskan.
     
  11. Hansanen

    Hansanen Well-Known Member

    Pitääpä kysellä, oliko mei porukasta kenelläkään hukassa. Me ajettiin lauantaina ja meit oli, ööö, 11 kelkkaa..
     
  12. laser

    laser Well-Known Member

    Kiitokset vinkeistä! Sille ei kai mitään voi että Tahkon ympärysreitti on melkeen aina turistipatilla, mutta juuri sen takia tarkotus oliskin lähteä ajelemaan esim. juuri Rautavaaran suuntaan.
     
  13. laser

    laser Well-Known Member

    Kaveri joutui työpaineiden (=vaimo ei päästänyt!) takia perumaan reissunsa eli meikäläisestä tuli "lonely rider". Jos joku on ajokaveria vailla niin ilmotelkaa! Tarkoitus olis lähteä Tahkolta ja perjantaina + lauantaina  heittää  n. 150 km/päivä lenkit tai vaikka enemmänkin jos kelit on kohdallaan.
     
  14. himotas

    himotas Well-Known Member

    piiis, viikonloppu häämöttää ja kelkka alkaa taas heräilemään! elikkäs olisko ketään lauantaina menossa karttulan suunnalta kuopioon? ite silloin menossa ja ajo kaverikin voi olla aika jees :-\
     
  15. Tonni

    Tonni yamaha rx1 warrior

    mie oon siilinjärveltä 10-11 tulossa kuopioo kohti ja pitkälahden suunnalla tarkotus pörrätä :). jos tollanen yammu tulee vastaan nii ajellaa. ja muutenki lapanen jokkaiselle vastaan tulijalle pystyssä 8)
     
  16. kama

    kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

    Kantaa ottava t-paita tuli alkuviikosta postissa.. heti tuuppas lisää lunta :)

    Voishan sitä taas vaikka huomenna vakio-lenkin: Pihkis-Rytky-Heinjoki-ABC-Rauhalahti-Kaislastenlahti-Pihkis heittää. kaffi-tankkaus-maggara paussit jossakin välissä. Mihin aikaan startti?


    [​IMG]
     
  17. Homer Simpson

    Homer Simpson Lynx 440 -06

    Huomenna klo 12 olis Koposen (kop-o-nen) kanssa tarkotus tahkolle mennä kahville. Lisää porukkaa vaan matkaan jos löytyy innokkaita :)
     
  18. damaul

    damaul Yamaha ei pamahda??

    EIlen tuli väännettyä semmoiset 193kilsaa tahko ympäri - rautavaara ym. Oli tautisen makeat ja vaihteleva maasto, mut tietty noi turistipatit loisti iltapäivällä olemassaolollaan vaik aamulla oli suht sileätä. Järkyttävän hienot ylämäet! Tänään aamulla lumimyrskyssä tietty aika pehmoiset reitit. Kivaa oli! Kiitokset! ;D ;)
     
  19. himotas

    himotas Well-Known Member

    ite oon joskus klo12 lähössä karttulasta kuopioon päin, kama monelta oot menossa? hitto ko itte en kehtaa kun perus suoraa baanaa kpo-east side karttula välin mennä.. noh, kaippa tuota tapilee foorumilaisia matkalla.. ainiin ja jokainen kyllä melkein tunnistaa ton mun kelkin niin tulukee kele juttusille!!
     
  20. kama

    kama Enduro600r, Lynx40, Terhi10, SV80

    Vois vähä aikasemmin lähtee.. kympiltä jo??
     

Suosittele tätä sivua