Tahkon ja Kuopion alueen ajelut.

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 16/12/05.

  1. JTV

    JTV Well-Known Member

    Missäs päin Tuusniemiä tää rata on?
     
  2. Rsu

    Rsu kelkaton miäs

    konttimäessä, konttiämäenti.Foorumilta tähän mennessä 4 henkilöä tulossa :) ja muutenkin porukkaa tulossa tähän kelkkatapahtumaan :)
     
  3. kaasu

    kaasu Well-Known Member

    Hei
    jos ens viikolla tulis ajelee kuopioon niin onko jääalueet luotettavia lähinnä nuo syväväylät kiinnostaa ?? En oo ennen ajellut siellä niin pitää vähän kysellä mieluummin kuin hukkua!!. Harmi kun puijonsarvi on jo ti täyteen myyty ....masa ois siellä esiintymässä. No pitää muualta yöpymistä ettii.
    Oisko hyvä reitti kuopio-siilinjärvi-tahko  -  siilinjärvi-maaninka-kuopio ei päivän aikana, jos menee yli 300km.
     
  4. JVRE800

    JVRE800 LYNX RE 800R E-TEC

    Onko kukaan ajellut väliä Kaavi-Kuopio? Liekö reitti auki ja missä kunnossa?
     
  5. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    Syväväylä oli viime viikolnoppuna tönkköjäässä ja muutenkin oli Kallavesi,Jälä ja Juurus hyvässä kunnossa.Ei vettä/sohjoa, mutta muuten jäällä perustylsää  :(
    Reitti Pajulehteen (siitä mentiin kerhon reitille) oli vaihtelevassa kunnossa.Pääosin sopivassa patissa, kuusikoissa lumipuutetta.Muaningan puolelta jatkakoon siellä kolunneet.Itsellä ei kokemusta näille lumille.
     
  6. Rsu

    Rsu kelkaton miäs

    Tänään kävin reittejä ajamassa ja vähän umpista jäihän se kiinni jo tonne ~40 cm hankee 8) jäällä oli kanssa kiva kikkailla hyvä vaan että tuota lunta tuli nyt :)
     
  7. kaasu

    kaasu Well-Known Member

    LA tarkoitus mennä (päivän reissu) tahkolla ja siitä ajella rautavaaran lenkki jos lähtijöitä on niin laittakaapa vähän kellonaikaa niin jos vaikka ajettas porukassa... huomenna varmistuu mun lähtö
     
  8. jorkki79

    jorkki79 mxz tnt E-tec

    Mites on noi reitit pääseekö riistavedeltä-kaavi-juankoski-nilsiä kautta kiertämään olleskaan ois tarkotus lähte lauantai aamusta ajelee ja se tuli mileen yheks reitti vaihto ehdoks! Tai sit toinen jos ois tietoo nii kuopio-karttula-pulkonkoski-maaninka-siilinjärvi?
     
  9. Peki_

    Peki_ Ski-Doo Backcountry 600r -19

    LSMK:n reittivastaavan mukaan Juankoski - Kaavi on ainakin todella huonossa kunnossa, Kaavi - Riistavesi välistä ei ollut hänelläkään tietoa. Kivennapa - Juankoski väli on suljettu koko talveksi.
     
  10. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Lauantaina koluutetaan tahkolla reittejä iltapäivällä/illalla, sellanen oranssi evo koppanen lynx ranger jos sattuu jossain tulemaan vastaan niin nykikää hihasta ;D

    Ja nilsiästä ois tarkotus ihan kylänkupeelta lähtee, tahko, rautavaaralleppäin ja sieltä johonkii ??? ::)
     
  11. Kapital

    Kapital F5 -05

    Kaavi-Juankoski väliä kävin viikko sitten koittamassa. Silloin oli pari todella huonoa kohtaa varmaan puolen välin paikkeilla. Metsäkone on tehnyt välille sellaiset ojat, että aika tekeminen oli. Eipä siellä ajosta nauttinut kuin muutamissa harvoissa paikoissa. Käännyin takaspäin, kun reitti hävisi alta erään tien kohdalla. Enpä suosittele jos ajaa meinaa.
     
  12. Hardza

    Hardza Well-Known Member

    Huomenna lähtee kattomaan tästä varpaisjärven lähettyviltä löytyskö joitaki pätkiä, missä ei oo viel monesti ajettu niin pääsis umpistä vetämään o/


    1.3: huh tulipa ajeltuu n. 60km :) Tahkon ja varpaisjärven väli aika patikolla ainakin varpalan päässä,, sonkajärvelle päin iha jees ja lapinlahdelle päin hyvässä kunnossa, jopa tuolla vanhuksella ajaa ;D 4kelkkaa tuli vastaan vuorisilla päin, liekkö kukaan täältä? ja joku safari porukka tossa kylän reunassa varmaan essolle päin menossa =)
     
  13. Killeri

    Killeri Lynx Re 800 -13

    Oliko foorumilaisia kaavin teboililla lauantaina joskus keskipäivän jälkeen 3 polarista?
     
  14. kaasu

    kaasu Well-Known Member

    jep la ajoin nilsiän st1-tahko-rautavaaran lenkki-st1 n. 190km. Reitti oli kyllä aika patilla koko matkan, mutta eipä tuo haitannu kun iskarit toimii!. Yksin lähin, mutta tahkon kohdalla tuli 4 muuta n.50v "setää" mukaan ja sit mentiin eikä meinattu. No sedät ajoivat kyllä niin reippaasti, että ei tarvinnut kyllä heidän takia jarrutella!! Ilmeisesti olivat kokeneita kelkkailijoita. Heillä oli mm. lyne re  ja yamaha phazer . Yllätys oli miten kovaa yamahalla pääsee vaikka siinä ei oo tehoa hirveesti. Vois harkita itekkin seuraavaksi kelkaksi .
     
  15. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Tulipas tahkolla ajaa rallateltua lauantaina, ensin turrattiin vähän autolla jäällä ja siitä sitten siirtymää takas nilsiää kohti. Pari kertaa kerkesin tahkon lenkin kiertää (kun kerta ei riittäny mihkään ;D) ja ilmeisesti rautavaaralle menevää uraa kävin makustelemassa kans vähän matkaa...
     
  16. Rsu

    Rsu kelkaton miäs

    2 vanhempaa pollea ja sit 1 dragoni?
     
  17. himotas

    himotas Well-Known Member

    tänään pörrättiin koko päivä pitkin kallaveden selkiä ja koetettiin ettiä kivoja umpisen paikkoja mutta aika harvassa olivat. ja hauskaa oli!
     
  18. Killeri

    Killeri Lynx Re 800 -13

    Juu kyllä. Itse käytiin Jnytron kanssa luikonlahden shellillä, ei mitenkään pitkä reissu mutta meno matkaan meni 3h kun virallista reittiä ei enää ollut. Takasin tultiin 25min kaavinkosken kautta ja se oli virallinen reitti :)
     
  19. Peki_

    Peki_ Ski-Doo Backcountry 600r -19

    Osaako kukaan sanoa onko turvallista ajella puutossalmesta, siitä minne virallinen reitti päättyy, kallaveden yli kuopion reiteille? Ettei ole laivaväyliä tai virtapaikkoja? Kartasta katsoen olisi ihan mukava päivälenkki ajaa vehmersalmen kautta puutossalmeen ja siitä suoraan kallaveden yli reitille ja siilinjärvelle. Ja onko kenelläkään tietoa reittien kunnosta tuolla suunnalla? Vai kannattaisiko vaan käydä vaikka riistavedellä kääntymässä mielummin?
     
  20. JPI

    JPI Grand Touring 500

    :) Eilen ABC - Pihkainmäki - ABC, keli oli hieno mutta reitti aika patikolla, ainakin näin aloittelijalle ja touring -kelkalle, mutta kivaa oli...ja jostainhan se on aloitettava.


    Toivottavasti "joensuun mies" pääsit perille jonnekin Airakselan suuntaan mökille.
     

Suosittele tätä sivua