Maton jatkopalat ?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Oltsii, 12/3/08.

  1. Oltsii

    Oltsii Ski-doo summit 800

    Kuinka paljon pitää jatkaa alustan "kiskoja",kun laittaa 307 maton tilalle 345 mittaisen. Ja tarkoitan mittaa joka lähtee vanhan kiskon päästä, johon takimmaisten rullien kolo päättyy ja riittää noin mitta. Kelkka on vm 01 xc sp edge alustalla jos auttaa asiaan.
     
  2. AlEkS1

    AlEkS1 Summit x 165"

    Eiköhän sen pitäisi riittä jos jatkot ovat vähän alle puolen siitä mitasta minkä verran matto jatkuu. Jossaki topicissa täällä oli puhetta tuosta muttei jaksa alkaa nyt etsimään sitä missä se oli.
     
  3. stm

    stm Well-Known Member

    Akselia taaksekäsin 19cm... Näin ainakin länksissä niin miksei tässäkin... Mittaa se 19cm nykyisen uran keskeltä jatkojen uran keskelle. On sitten venymisen varaakin.
     
  4. hamppu23

    hamppu23 Potkukelkka :)

    Itellä kans pyörii päässä koko ajan tuommonen 307->345 pidennys, -01 edgeen!

    Mistä noita valmiita jatkopaloja kannattais kysellä ja mihin hinta haarukkaan ne menee, tietoa kellään?

    Kannattaako tehä ite vai ostaa valmiit, on nimittäin tuo alumeettiki melko hinnoissa jos ei saa jotain jämäpaloja tai tutun kauppaa tms.
     
  5. skspolaris

    skspolaris Well-Known Member

    itse laitoin 19 senttiä kun vaihdoin 307 telan tilalle 345 niin meni kiristys melkeimpä loppuun että olisi pitänyt laittaa jotain 20-21cm..
    en sitten tiedä onko nuo telat ihan just kaikki saman mittaisia mutta 19 senttiä pitäs olla teoriassa just oikea mitta..

    niin ja hommasin nuo jatkot liukurunkoihin että telatunneliin lehtimäeltä ja telan tietenkin mutta jälleen myyjän kautta kun se on vähän niinku tukkuri tietääkseni
    kaikki maksoi yhteensä jotain 600 euroa ehkä vähän alle en muista niin tarkkaa kun ei nuitten kelkkojen pito kustannuksia uskalla edes laskea kun tuo bensakin niin halpaa ;D
     
  6. karpaasi1979

    karpaasi1979 lynx 3900

    Pimeässä tallissa pakkasilla kans laitoin jatkot kiskoihin ( 307...345) Mitatki sain matkaan myyjältä, 19 cm jatka. Ja ku purkkatiukkaan laitoin tieten heti ne, etten kadota alle pantaessa niin telapa se vain jäi vielä maahan löhöttään vaikka kirit oli jo tapissa ja posket puneessa nostin perää ilmaan,Stana. Myyjä kyllä muuten taisi kehaistakin maton pito ominaisuuksia mutta otin sen v..tuiluna!!! Skiitosta piti jatkaa
    21 cm että kirivarat riiitti.
     
  7. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Tuohon jatkon pituuteen vaikuttanee maton kulman muutos ennen ja jälkeen jatkon.. Näin äkkiseltään ajatellen..
     
  8. stm

    stm Well-Known Member

    Joopajoo. Se 19cm sinne jatkojen ovaaliuran keskelle. Yleensä kait niissä jatkoissa on sentti tolkulla kirimisvaraa, mulla ainaki oli. Ite ku teki niin oli kirimisvaraa just sen verta ku halus...
     
  9. Deippa

    Deippa Yamaha Phazer FX -07

    Itse itseäni lainaten:
    http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=12935.msg245108#msg245108

    Lehtimäen jatkotkinhan on tuon 200mm. 190mm voi olla liian lyhyet kuten monelle näkyy käyneen. 
     

Suosittele tätä sivua