1000 -06 renegaden hajoaminen

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tarppitape, 14/4/08.

  1. tarppitape

    tarppitape enään Honda 420fe

    eipä ollut tuommonenkaan kestävää mallia. kaverilla hajos, ja vähän vaikutti että toinen mäntä olis leikannut kiinni, kelkalla ajettu vasta 1900 km, ja takuu loppunut 3 kuukautta sitten...saas nähä mitä maahantuoja sanoo, ja viime kädessä käännytään kuluttaja asiamiehen puoleen...saas nähä miten käy, huomen aamuna kaveri alkaa soitella liikkeeseen mistä osti sen.
     
  2. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    Joo tästähän on ollu juttua, että vaimentimenpuoleinen sylinteri kävis laihalla...
    Näin ainaki ite oon tästä kuullu
     
  3. mstr

    mstr Well-Known Member

    Mimmonen takuuaika tuolla vehkeellä on sit ollut? Ja jos eivät ala korvaamaan mitään, niin kuluttajaneuvojaan vaan yhteyttä, kyllä tuommosen vehkeen luulis kestävän kauemminkin kuin takuuajan verran, varsinkin noilla kilometreillä.
     
  4. Summit-1000

    Summit-1000 AC M1000 153 SP juMi series. niin, ja GLS 3500 -90

    Outoa on kyllä jos ei mee takuuseen? Itellä on myös -06 ja takuu on kyllä edelleen voimassa. Tuntuis kuitenkin, että jos noin vähän kilometrejä, niin luulis tehtaan tulevan vastaan jos senkin takia ::)
     
  5. tarppitape

    tarppitape enään Honda 420fe

    Tuo oli rekisteröity tammikuussa -06, eli eikö siinä ole mennyt n. 3 kuukautta sitten takuu. ku eikö noissa ole vain kahden vuoden takuu???
     
  6. Summit-1000

    Summit-1000 AC M1000 153 SP juMi series. niin, ja GLS 3500 -90

    Joo, pahalta kyllä vaikuttaa ??? kannattee kuitenkin olla aktiivinen, voihan sillä maahantuojalla olla intressiä korjata tuo moottori, koska mittarissa on ei ole tuon enempää kilometrejä. Sieltä voi saada vaikka osat jos korjaa ite. Jos en väärin muista, niin BC-97 kertoi jostain tutusta, joka oli saanut suoraan osat brp:ltä vaikka oli takuu jo ummessa.
     
  7. polle.

    polle. Ski-doo mxz 600ho sdi -05.

    juu itekki muistelen näin että joku sai uuet osat vai oliko se vielä että takuuseen korjautettiin vaikka itse takuu oli loppunut hiljattain ennen koneen leveämistä.
     
  8. tarppitape

    tarppitape enään Honda 420fe

    No nyt on kelkka viety liikkeeseen takaisin, aikovat alkaa tutkimaan että missä vika, ja mahdollisesti ottaa maahantuojaan yhteyttä...mut näillä näkymin ei tarvi itellä maksaa mitään (niinkuin kohtuullista oliskin näin uudessa vehkeessä )...mut ootellaan tuomiota
     
  9. Summit-1000

    Summit-1000 AC M1000 153 SP juMi series. niin, ja GLS 3500 -90

    Hienoa, että homma ratkes parhain päin :)
     
  10. tarppitape

    tarppitape enään Honda 420fe

    eipä nuolaista ennekuin tipahtaa :p odotellaan tuomiota...lupasivat ens viikolla alkaa kattomaan
     
  11. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Selvis Roccon summitin vikaki. Soon löyhä mikä ei kestä. Arvioita vian syyksi? Mie arvelen: laihalla -> nakuttanu -> murtunu mekaanisesta rasituksesta. Ku näkis männän pään, niin ois parempi arvioija... tällä hetkellä ei oo tuon parempaa tietoa. Potilas on polilla ;D
    [​IMG]
     
  12. Summit-1000

    Summit-1000 AC M1000 153 SP juMi series. niin, ja GLS 3500 -90

    Non niin! Alkaa möhkö olla kasassa. Koneesta on vaihettu kaikki muut paitsi kansi :). Ois kuulemma maksanu töineen n.6000€. Onneksi oli takuu voimassa ;D
     
  13. Napsu

    Napsu Guest

    Tottakai takuuseen! ;)
    Tuotevastuu ei pääty vain takuuaikaan, myös oletettu tuotteen kestoikä ratkaisee.
    Eli kelkan kuuluu kestää huomattavasti enemmän kuin 1900 km. Veikkaanpa jälleen näitä, myös allekirjoittaneelle tutuksi tulleita laatupuutteita ja valmistajan toimesta. 
     
  14. terotin1

    terotin1 Well-Known Member

    No kuinka pitkä se kestoikä on noin suurinpiirten kilometreissä\ajassa ???
     
  15. Napsu

    Napsu Guest

    Varmaa on että reilusti enemmän kuin 1900 km, pois lukien kisäkäyttö.
    Eli ei muuta kuin kuluttaja-asiamieheen yhteys jos "nikottelua" (en kuitenkaan usko, selvä takuu tapaus) korjauskustannuksissa. ;)
     
  16. Yamaha enticer

    Yamaha enticer SxViper

    Korjattiinko nyt vain seuraukset, vai myös konerikon syy?
    Ei varmaan paljon naurata, jos se taas narahtaa 2000 km jälkeen.
     
  17. Napsu

    Napsu Guest

    Samanlainen ongelma oli omassa 500ss myllyssä pari kuukautta sitten. 1700 km:n kohdalla kilahti ja jälki em. kaltaista. Tehtaan jäljiltä neulat päin peetä. Hyvin on kestänyt rempan jäljiltä, ajettu jo mittariin 3800km. Syy kyllä varmasti selviää huollossa tässäkin ko.tapauksessa. ;)
     
  18. tarppitape

    tarppitape enään Honda 420fe

    ...ja niinhän se vika löyty, toinen mäntä oli leikannut kiinni, nyt sylinteri on "hoonaajalla" ja se tutkii että pystyykö sylinteriä vielä käyttämään/korjaamaan, vai pitääkö kokonaan uusi sylinteri laittaa...ootellaan jatkotoimen piteitä vielä...
     
  19. Summit-1000

    Summit-1000 AC M1000 153 SP juMi series. niin, ja GLS 3500 -90

    Voikko sen toisen vaihtaa ???, Minulle sanottiin, että ne on yhtä rautaa, eli jos toinen on sökö, niin vaihtuu molemmat. Summa summarum, minulla on nyt uusi kone kannesta alaspäin ;D
     
  20. tarppitape

    tarppitape enään Honda 420fe

    joo niin näkyy räjäytyskuvien perusteella olevan yhtä rautaa vain, ainut vaan että ellei olle mallia putkitettu malli ( en kyllä tiiä), mut luulen että koko p.... pitää uusia, mut saas nyt nähä mitä tekevät.
     

Suosittele tätä sivua