Snowcross joukkue SM

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä ViRi, 9/9/08.

  1. ViRi

    ViRi Well-Known Member

    Eipä tainnut viime vuonna olla eikä keväällä puhuttukkaan mokomista bileistä, tosin en kyllä näiltä osin varmaan hereillä ollutkaan. Mikä lienee olisi mielenkiinto tämmöiseen häppeninkiin, löytyisiköhän osallistujia? Viime aikojen harrasterossin kiinnostuksen kasvu voisi tuoda uutta ulottuvuutta näihinkin karkeloihin; jos ei kärkimiehillä mielenkiinto mokomaan touhuun riitä niin olisiko muulla kisoja kiertävällä porukalla kiinnostusta tällaiseen hankkeeseen?

    Varikon nurkilla maleksineena ja hitaimpien joukossa päristelleenä pidän sen porukan henkeä varsin hyvänä, joten heitänkin ilmaan ajatuksen tähän touhuun uuden hengen puhaltamisesta :)
     
  2. oo-pee

    oo-pee Active Member

    Joukkue on talven parhaimpia kisoja, joukkue kilpailuissa on täysin erinlainen henki kuin muissa kilpailuissa ja kilpailu varmasti kasvattaa myös kerhon sisäistä henkeä.

    Kerhojoukkuekisa on erittäin hienoa kilpailu ja se tuo mukavaa vaihtelua talveen. Kiitokset vuodelle 2005 SM pronssista Petri Rautionaho ja Tuomas Kraatari.

    Kilpailu on siinäkin mukava että siinä jännittää muiden suoritusta eli oma panos ei ainoastaan vaikuta lopputulokseen.
     
  3. IP

    IP Nytro MTX 162

    Tarttis tehä jotain että kerhojoukkue SM jatkuis. Ite on ollu 2 kertaa EtMK kerhon nimissä ajamassa Ja kun se mestaruus tuli 2006 niin kyllä se mahtavalta tuntui.

    Se on minusta hyvä että siinä ei saa olla kuin yks avoimen luokan peli... Ja pittää olla vähintään yks fööni.
     
  4. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Kuuluisi ehtottomasti tulevaan kauteen!

    Nimim. Kerhojoukkue SM III -96 ja SM II -97
     
  5. ViRi

    ViRi Well-Known Member

    No tässä juuri yritän keskustelua herättää asian tiimoilta. SML:n puolelta alotteita taitaa olla turha odotella. Koskas Zeta oli menossa sinne päättävien elimien kokoontumuseen?


    Tuosta taasen kyllä kannatta keskustella; tuo puhallinpakkko rajaa varmasti porukoita pois kun joka kylässä ei riitä siihen minkään tason harrastajaa. Sen sijaan openin puuttuminen tuskin on mikään ongelma, vakiovehkeillä kyllä nykyään kerkiää openeittenkin seassa.
     
  6. Zeta

    Zeta Well-Known Member

    Tsot tsot! Jo viime vuoden sääntökirjassa on maininta, että kerhojoukkue SM-kisassa kelkka on vapaa! Ei siis tartte olla enää fööniä...

    Näihin kapinoihin ei ole mitään muuta estettä kuin se, ettei kukaan ole muutamaan vuoteen anonut ko. kisaa. Kipittäkääpäs nyt kerhojenne pomojen juttusille ja anokaa joukkuekisat. Varmasti järjestyy vielä jopa ensi kaudeksi, jos oikein tosissaan halutaan. Loppukeväällä olis vielä vapaita viikonloppujakin...

    Ehdottomasti samaa mieltä siitä, että nää on kauden parhaat kapinat, varsinkin kun ne sattuu kauden päätteeksi. Vaikka meidänkin joukkue on, yhtä pronssia lukuunottamatta, ollut yleensä aina siellä viimeinen tai toiseksi viimeinen, niin aina on ollut huisin hauskaa ja kunnon joukkue- ja maaottelumeininkiä...
     
  7. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Kukahan se hoksais nyt ehdotella LaMK:ille että SnouStarin yhteyteen raapaistais tuon Kerho-SM. Olispa aika makia, olis vain!
     
  8. vanhaVetääParemmi!

    vanhaVetääParemmi! Well-Known Member

    Eikös crossi puolella voitais ottaa sama käytäntö kuin enduron puolella on..!? eli kun on henkillö kohtaiset crossi kisat ni samalla ilmoittautuisit myös kerho joukkueiden kapinoihin? Ois järjestävälle seurallekkin helpompi/edullisempi vaihto ehto..?
     
  9. Zeta

    Zeta Well-Known Member

    Lukasepa joukkuecrossin säännöt, ni huomaat, että koko formaatti on aika eri, ku enskan puolella. Ja se tässä joukkuekisassa just onkin niin hyvää, ettei sitä sekoteta mihinkään, vaan se on ihan oma kapina...
     

Suosittele tätä sivua