Hirvijahti

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Puppe, 29/9/06.

  1. Odin

    Odin Well-Known Member

    Melkoista bullshittiä ja jeesustelua. Kaikkihan ne nyt sanovat tsekkaavansa viimisen päälle, kun julkisuudessa vahingosta kerrotaan. Tarkastatko baarista lähdön jälkeen aina että kaverit on selvinneet kotiin? Ai et, entäs jos se kaveri onkin saanut sairaskohtauksen ja heittänyt lusikan nurkkaan yön aikana, oletko sinä syyllistynyt johonkin?

    No mitäs vattua ne jahtipäällikön aseluvat tähän tapaukseen liittyy?? Ei mitenkään...

    Metsästyslaki tuntee metsästyksenjohtajan oikeudet ja velvollisuudet ja siellä ei ainakaan minun lukemisella sanota missään kohtaan että metsätyksen johtaja vastaa lain edessä kaikkien porukkansa miesten kotiutumisista.
    "Metsästyksen johtajan tulee:
    1. Suunnitella käytännön metsästystapahtumat...
    2. Antaa metsästykseen osallistuville tarvittavat määräykset metsästyksestä ja siinä noudatettavista turvallisuustoimenpiteistä...
    3. huolehtia, että pyyntiluvan ehtoja ja metsästystä koskevia säännöksiä noudatetaan..."

    Tuossa ei ole mitään epänormaalia koko tapauksessa, sillä kyllä meilläkin sais metästyksenjohtaja huutaa ja soitella joka ukon perään vaikka koko päivän, sillä kun passiketjuja/pienpyyntiryhmiä voi olla useampia ja ukot 10 kilometrin säteellä ja ovat vielä helevatan nopeita liukenemaan paikalta kun "tilanne ohi"-komento annetaan tai emäntä soittaa maidon hakuun, niin siinä on mahdotonta joka ukkoa vahtia. Ja jos jotakuta vahtia pitää niin kyllä siinä on koko porukka vastuussa. Ja tiedän senkin ettei ole ainoa seura meillä eikä ko. tapauksessakaan jossa tilanne on näin. Toki vanhinta kaartia pidetään silmällä ja passissa muita enemmän etteivät pääse ylikuntoon...
    Ilmeisen innokas metsästäjä siirtyi paremmille metsästysmaille saappaat jalassa, kepeät mullat hänelle ja osanotot omaisille.
     
  2. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    http://www.break.com/pictures/moose-screwing-a-statue586318.html
     
  3. sappe

    sappe lainavehkeet.

    Tais jäähä meän koira mettään tänään,lopullisesti. Haukku jotain elukkaa(karhua?) todella kiivasti,ei taukoa ollu yhtään.Normaalisti on rauhallinen haukku ja pysyy paikoillaan.Nyt kuitenki pyöri ja hyöri koko ajan. Noin puolentunnin haukun jälkeen kuului 5-10 kunnon karjahdusta ja sen jälkeen ei ole kuulunut mitään..Tässä mönkkäri miestä ootellaan ja lähetään porukalla kattomaan mikä on tilanne :-\
    Aika ankarasti ottaa päähän.Ois ees tutka ollu,mutta ei.Piti käydä nopeasti pyörähtään ja nyt kävi näin :-\
     
  4. PG

    PG Bomban tekeleet

    Tosi harmi homma.
    Kerro miten kävi, mikäli haluat.
     
  5. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Eilen illalla kaatu 4+4 ja tänä aamuna 6+4. Mukava oli tallustaa, viimeyönä oli vielä hemmetin komiat Staalon jäljet taivaalla.
     
  6. JariTapani

    JariTapani Guest

    Löytykö koiraa?

    Nuo on jo ihan hyvän kokosia elukoita. Joko hais kuselle pahasti?
    Olipa mahtavaa tänään ku oltii tuolla linnun pyynnissä ja koira käväs pyörimässä kiimakuopassa. Ei päivää mikä haju ja lava-autolla liikkeellä 8)
     
  7. Ismo

    Ismo M1100T Summit800

    Tuommosen elukan ammuin tänään. Piikkejä 6+7
    [​IMG]
    Vielä sais yhden vasan ampua, mutta se lupa käytetään koiran koulutukseen tai jätetään käyttämättä.
     
  8. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    8+8 piikkinen jätettiin tänään ampumatta, samoin vasaton naaras. Prkl, "vaihdetaan 2 vasa lupaa yhteen aikuisen lupaan" ??? :)

    Edith:

    Komea sonni Ippellä.
     
  9. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Ei ne pahasti, alkaa täällä jo kiima olemaan ehtoopuolella. Kuttumalla noista tuli isompi, on se heleppoa ku kävelyttää viereen...
     
  10. polle.

    polle. Ski-doo mxz 600ho sdi -05.

    1 aikunen ja 3 vasaa juoksee vielä. Ite ollu kolome syksyä kaatamatta hirveä. Sillo aikanaa nuorena poikana (12v) kaajoin 4+4piikkisen sonnin mötkäleen paino jotai 280kg mutta jotta ei mee vanahojen muisteluksi niin kaks viimestä syksyä menny jämtlantilaisen reenaamisessa ja pahalta näyttää, haukkuu kyllä vaan ei hirveä olla vielä saatu kaatumaan. Aamusta se pitää taas lähtiä liikenteeseen.
     
  11. jason_20

    jason_20 Well-Known Member

    Jaahans se ois niinku lähtö tuone puistoalueelle, eikä yhtikääs väsytäkkään ::) Saa nähä meneekö koko päivä taas offailuksi :eek:
     
  12. nunavut

    nunavut Guest

    Joo,meijjän seurueessa nainen tyhjensi asettaan puoltuntia onnistuneen laukauksen jälkeen,piipun reikä oli näkemykseni mukaan minua kohti.Kiiretuli huutaa ,elä hvetissä osoittele ihmisiä (kelkkamies hirvijengissä mikään ihminen ole) . ;)
     
  13. nunavut

    nunavut Guest

    Ei ollut tarkoitus tuhota keskustelua.
     
  14. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Kah, kyllä se siitä taas viriää kun on kerrottavaa kaadoista ;)
     
  15. Puppe

    Puppe BackyardKing

    The Beard,
    Palaamme asiaan sunnuntaina.
     
  16. nunavut

    nunavut Guest

    T Cat . Mie olen enemmän tuolla jälkikäsittelypuolella,hirventappovehkeistä en tajua mitään muuta et ei tarvia osoitella toisiaan.
     
  17. mxz

    mxz Member

    olekko sie ampunu tuota suoraan eestä hyvinkö putosi 375 sella
     
  18. änduro

    änduro Rene 600 h.o -03

    Taitaa pistojälki olla tossa eessä ja ihan lavolle ammuttu. ???
     
  19. PG

    PG Bomban tekeleet

    3 isoa ja 3 vasaa, huomenna jatkuu...
     
  20. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Tänään iltahuudolla kaveri kaatoi ensimäisen hirvensä. Vasa kaatui ladosta ammuttuun 7 millin rem. magin luotiin. Nyt otamma negritaa ja viruvalkiaa 80 pros. Hyä homma.
     

Suosittele tätä sivua