A-C t660

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä asmike, 28/11/08.

  1. asmike

    asmike 700 srx-01

    Moi Cattimiehet! Olisi kysymys vm-04 t660 touring kissasta,eli siis ei ole turboa.Ajettu 700km ja eka 500km huolto tehty,hintaa olisi 5000€.Onko hinta kohdallaan,ei ole ajettu vähällä lumella ja päällisin puolin ei uutta häpeä.Saako kaukokäynnistintä asennettua jälkeenpäin vai onko vain uudemmissa kissoissa tämä mahdollisuus.Vk Kaikkonen ruovedeltä myi vm-04 jolla ajettu 540km hintaan 6900€.Koneesta olen kuullut että kestää ns:isältä pojalle.Mites noi öljyn vaihdot,onko kerran vuodessa,ja suodatin?Himoittaisi siirtyä 4t aikaan ja ostaa touring nelarina,ja räppäilyyn ois toi 500 sxr jammu.Mitä öljyä näissä nelareissa käytätte? ???
     
  2. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Hieno kampe ajaa, jos ei tarvitse räppäillä! Auton moottori kestää varmasti kelkkojen kilometrit ja bensaa tarvii vain hajun, n. 12L/100 km. Tuota kaukokäynnistintä parempi kampe olisi jalkakaasu ja vakionopeussäädin, tulisi vielä enemmän Caddy tunnelmaa. ;D
    Öljy on normaali auton synteettinen moottoriöljy ja kannattee varmaan vaihtaa kerran vuoteen kilometreistä riippumatta. Se ei vie kattimiestä konkkaan! Niinkauan kuin ajetaan lain sallimia nopeuksia(+30-40) niin tehot riittää mutta ei ole mikään räppäilykelkka!
     
  3. asmike

    asmike 700 srx-01

    Nimenomaan en etsi mitään räppäily kelkkaa siihen on toi 500 jammu.Etsin tollaseen letkeeseen menoon touring kelkkaa.Komean naköinen tuo on ja mukavasti toi 3 mukinen murisee,tulee mieleen vanha v6 taunus noista murinoista. ;D Onko joissain a-c:n kelkoissa ollu joskus jonkinlainen jalkakaasu kun siihen sanaan törmää täällä aika usein.?
     
  4. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Eipä kai niissä jalkakaasua ole ollut mutta kun 2003 kiireellä ajoin uutuutta sisään ennen Jäämeren reissua, niin tuli mieleen että sopisi p..un hyvin tuohon kelkkaan.

    [​IMG]
     
  5. asmike

    asmike 700 srx-01

    Ton catin öljynsuodattimesta sen verran kysyn?Käykö mikään muu suodatin kuin toi catin oma?
     
  6. Hi-Power

    Hi-Power Catin Turbo

    Joo käy se Suzukin suodatin  ;D 

    No oikeesti eiköhän löydy varaosaliikkestä mutta itse en käytä muita kun alkuperäistä suodatinta kun ei ole kovin kallis sekään....
     
  7. asmike

    asmike 700 srx-01

    Catit kesäviä,ja v...t toi t660 kävi huollossa kun puolela kaasulla nyki ja kävi huonosti.Ajettu 750km ja huollot suoritettu,lamdaanturi sökö,haistelee ilman ja bensanmäärän ruiskulle ja ovh:390€,helve..iEli jos jollain toimii ku ajatus ,mut puolella kaasulla alkaa nykimään ja hyytyy,niin valmistautukaa 390€ lisälaskuun muun huollon yhteydessä.
     
  8. Hi-Power

    Hi-Power Catin Turbo

    Jaha eihä se ny mikään kumma oo jos toi menee rikki kysy vaikka bemari miehiltä... :D
    En oo muuten kuullu että muilla ois menny ... kysyikko maahantuojalta ku on noin vähä ajettu että jos ne vähän tulis.....
     
  9. asmike

    asmike 700 srx-01

    Ei ole kysytty,tuskin tulevat vastaan millään lailla,onhan tuo jo 2004
     
  10. znood

    znood Guest

    hyvä ja hiljainen peli peruskelkaksi, mopohan tuo on... lapissa oli vuokralla
     
  11. Housti

    Housti A-C F7

    Ilman turboo on varmaan melkonen pesukone mutta turbon kanssa rupee jo liikahtaa, karkeempaa mattoa vaan alle kaipais..  :p
     
  12. CATT-4

    CATT-4 Guest

    Alkaa olla 10000km mittarissa ja tässä vikalista : ketjukotelon tiiviste,vetoakselin laakeri se kuiva puoli ja alustaan vaidettu huollettavat iskarit. Kerran kauteen vaidettu öljyt+suod. ja normi rasvauset, ei ole viellä tulppia vaidettu. Kyseinen peli on -05, se laama versio. Kesätelakalla ollessa olen käyttänyt käynnissä 1-2 kk välein.
     
  13. asmike

    asmike 700 srx-01

    Eipä suostunu maahantuoja milläänlailla tulemaan vastaan hinnassa.Jos jollain on tollasen kelkan ehjä happi/bensanseos anturi niin ollaan kiinnostuneita ostamaan sellainen.
     
  14. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Oletko kysynyt Suzuki Motors Finland? Ja koska kyseessä auton moottori, niin tarvikeliikkeistäkin saattaa lamda-anturi löytyä. En tiedä vaatiiko jotain kalibrointia mutta autokorjaamot tietää!
     
  15. asmike

    asmike 700 srx-01

    En ole kysynyt,missäköhän autossa toi kone on tai on ollu,ei vissiin suomeen tuotavissa?
     
  16. Leppis

    Leppis Entinen retkikelkkailija

    Ei varmaan Suomessa ole myyty mutta olen löytänyt sen joskus tehtaan listoilta. Mutta eipä kai(?) sillä merkitystä, samanlaista pakokaasua tämä ulos työntää kuin joku muukin 4-tahtimoottori.
    Esim. Biltemalla 4 tyyppiä lambda-antureita, joko 1-, 2-, 3- tai 4 johtoinen, hinta 39,90! ;D Silvuple! ;D
     
  17. asmike

    asmike 700 srx-01

    Onkohan tää ny noin simppeliä,ettei joutus jotenkin ruiskun boksista kalibroimaan ja se ei onnist muualla kuin huollossa.Ja mikä tossa pikku napilla maksaa ton 390€?
     
  18. asmike

    asmike 700 srx-01

    Kajaanista luvattiin kyseinen anturi 325€ 2 päivän toimitusajalla,eli hinta putos jo 65€ laakista.
     
  19. asmike

    asmike 700 srx-01

    Nyt tää paisuu,ku pullataikina,Vk motors kaikkonen ruovedeltä" huom monen vuoden jamaha kauppias ruovedeltä" väittää ,että kajanin liikkeen 325€ anturin hinta on alviton.Soitin ja sain hinnnan alv:n sisältävänä.Eli hinta sisältää ALV:N eli 325€,2 päivän toimitusajallla.Kannattaa ottaa selvää hinnoista,eikä maksattaa viimeistä hintaa osista.T:Asko Kemppainen keikarinkuja 4 c 39 01510 Vantaa.Puh:0504339501.Ja kiitos kaikille cat miehile ja naisille,
     
  20. asmike

    asmike 700 srx-01

    Siis vinkeistä ja kaikesta muusta. ;D
     

Suosittele tätä sivua