Kalamiehen päiväkirja... Kaikki kalastuksesta tänne...

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä THA, 5/6/08.

  1. veltsu91

    veltsu91 Summit 800 -03

    toivotaan niin.. Muuten hyvä paikka se teno muttaku ne perkaleen norjalaiset on niin härskiä porukkaa sielä :( Niinku koko joen omistaisivat.. Mutta nehän saaki tehä sielä melkein mitä vain haluavat :-X Toissa vuonna oltiin isän kans soutamassa ja levajoensuulle tultiin ja siihen sit tuli jotain norskeja huutaan naamapunasena ja met että niillon vissiin verkkoja siinä ??? Siinä oli muistaakseni kaks muutaki soutajaa sillon samassa kohti ja niillekki ne huus samalla lailla.. no met siitä kaikki sivuun että se hakis ne verkkonsa tai mitä sitte tekiski.. NIIN JÄTKÄT ALKO VITTU TROOLAAMAAN SIITÄ LEVAJOENSUUSTA!!! ja repivätki sitä lohta sieltä.. monta yli kymppikilostaki nousi veneeseen :mad:

    No ompahan ens kesäksi perhovapa nii saa onkia missä tahtoo..
     
  2. Mr Cool

    Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

    Eikö se sun isä sanonut mitään niille karjuville norskeille ?? Mun isä ainasi ois karjunu takaisin ;D ;D
     
  3. veltsu91

    veltsu91 Summit 800 -03

    No huusin minäki niille vähäsen ::) ku hoksin että nehän alkaa roolaamaan siinä.. Se on kuulemma norjalaisille ihan laillista :-X
     
  4. wolle

    wolle Speedot '15

    Inarijoella muutamia vuosia sitten kävi norskin kans aika hassu yhteensattuma. Sillä turskan purijalla nimittäin halutti tulla snorkkelin ja räpylöitten kans sukeltelemaan juurikin samaan paikkaan jokea, jossa me olimme kolmestaan jo hyvän tovin pyörittäny rinkiä. Ei oltu sen torpan kohalla etes, vaan alavirran puolella satakunta metriä. Ei myöskään kahlattu norjan penkalle asti, vaan ihan muutamia metrejä suomen rannasta. Heitettiin vähän reiluun keskiveteen.
    Siinä kävi ensin semmonen pojan kloppi talolta nakkomassa muutaman leivän kivellä ja juoksi kotiin. Meni hetki ja isäntämies romus rantaan sukelluskamppeitten kans...katottiin siinä suut auki, että mitähän miehellä mielessä, niin sinne jokeen se pulahti katteleen kutua ::)
    Hetki siinä pyöriteltiin päätä ja siirryttiin jonku matkaa alavirtaan heittelemään. Illalla tuota jo piti naureskella saunassa...hulluja nuo norjalaaset :)

    Tuo olikin ainoa kerta, kun edes jotain kommelluksia niiden kanssa on ollut. Oikeestaan niitä näkee aika harvoin siellä joella, varsinkin jos lähtee Utsjoelta Karikasniemen suuntaan...tai sitten oon vaan osannu kiertää ne jotenkin ;)
     
  5. JPI

    JPI Grand Touring 500

    Löytyyhän sitä foorumilta Näätämön kävijöitä, ite vuodesta -92 joka kesä sinne on vaan tullut mentyä. Suomen puolella olemme olleet Niloskoski, Saarikoski, Onterirniva, Kallokoski suunnalla ja Norjan puolella siltamontussa, Fjelstuvassa soutamassa...ja siinä ympäristössä. 7,8kg suurin kesällä 2001 Rajanivasta, Suomen puolelta (puna-kelt-vihr Joonas). Tulevana suvena taas matkaa...varmaan heinäkuun puolen välin paikkeilla.
     
  6. JariTapani

    JariTapani Guest

    Tiiä vaikka oltas joskus törmättykki tuolla joella. Itellä tuossa niloskosken yläpuolella nilosnivassa vakipaikka siellä toispuol jokkee. Tutun mökillä oleillu aina siinä parin kilsan päässä joesta(harrijärvi) Monia vuosia kulkenu joella ja saalistaki jopa joskus tullu. Vakipaikkoja nilosnivan ohella on Opukasköngäs, Kontinpaistama, onterinniva, kallokoski ja sitten tuolla opukasjärvestä ylöspäin kohti iijärveä joitain paikkoja.
     
  7. JPI

    JPI Grand Touring 500

    Meillä ollut majoitus Niloskoskella ja Onterinnivalla Niilon mökillä, alapuolella ollaan oltu Pirijärven rannalla kaverin mökillä.
     
  8. JariTapani

    JariTapani Guest

    Eli ootte ollu siinä sanilan mökillä? Itekki ollu monesti siinä niilon mökillä ja just niilon veljen mökki on siellä harrijärvellä. Muissa paikoissa teltassa/laavussa sitten.
     
  9. JPI

    JPI Grand Touring 500

    Ollaan oltu Sanilan mökiltä hieman alempana, siinä Onterinivan niskalla olevassa mökissä(verkkovajassa).
     
  10. NikoP

    NikoP M8000 Sp Es 2.6" - 18

    Onkos foorumilaisista kukaan käynyt Kairijoen suunnilla? Olisi tarkoitus tulevana kesänä viikko perhoa vispata noillamain.  ;D
     
  11. veltsu91

    veltsu91 Summit 800 -03

    Meillon mökki siellä.. kesät pyörin sielä ja joskus talvellaki käyn pilkkimässä..
     
  12. XC-

    XC- Rave 600

    Alkas olla kohta taas aika ruveta perhoja vääntämään.. Ollu inspiraatio pikkusen kateissa kesän jälkeen. :p
     
  13. NikoP

    NikoP M8000 Sp Es 2.6" - 18

    Totta puhut. Pitäshän noita jonkulaisia sutturoita ruveta kyhäämään taas kesäksi. :p
     
  14. Napsu

    Napsu Guest

    Onhan tuolla tullut aikoinaan koluttua paljonkin, nykyään ongitan enemmän Kemijoki/Nuortti uomissa. Kalaa saa Kairilta parhaiten kun käyttää pienhköjä pintureita, pupia ja max. #12 koukkuun sidottuja streamereita. Vihertävä(myös fluori)/musta/turkoosi/- seokset toimivat parhaiten. Vältä kahlaamista ja käytä tarpeeksi ohutta peruketta niin saalista tulee!, ehkä?
     
  15. veltsu91

    veltsu91 Summit 800 -03

    nallepuh ja ruskia perusperho jossa punanen perse nii on takuuvarmoja kairijoessa ;)
     
  16. obelix

    obelix Well-Known Member

    Vs: Kalamiehen päiväkirja... Kaikki kalastuksesta tänne...

    Kalastuskausi tuli eilen avattua. Taimen pötköttää nyt uunissa :p
     
  17. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Vs: Kalamiehen päiväkirja... Kaikki kalastuksesta tänne...

    Paljonko se oli tarjoushinta siellä K-marketin tiskillä?? Oliko se sen 5,95€/kg?? Tietäis itekki käyä ostamassa!
     
  18. veltsu91

    veltsu91 Summit 800 -03

    Vs: Kalamiehen päiväkirja... Kaikki kalastuksesta tänne...

    Itekki alotin perjantaina.. Jänkäkoiria kävin nostamassa pois joesta ja kaks jopa sain :)
     
  19. Mara

    Mara Rev life

    Vs: Kalamiehen päiväkirja... Kaikki kalastuksesta tänne...

    kalakausi avattu. kymmenkunta verkkoa veteen komeassa ilta auringossa, makiaa :-*
     
  20. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Kalamiehen päiväkirja... Kaikki kalastuksesta tänne...

    Kaloja on kuulemma ihan hyvin tullu, kevään saldoa: vähä vajaa 4kilonen lohi verkossa, :-* 6kg hauki ja 4,5kg hauki verkossa, 1.2kg harri pilkillä ja 1kg siika verkossa.. :) Sitte abaut 50 n.puolen kilon siikaa, harreja ja jne.. :p itse en ole saanut kun osan, mutta lähisukulainen nuo mökkijärvestä pyytäny.. 8)
     

Suosittele tätä sivua