Varkauden ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Dragster, 1/11/06.

  1. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    En ehkä ite tolle pätkälle 09 kelkalla lähtis ;D ::).. Juurikin noitte kivien ja kantojen takia..
     
  2. snowpro

    snowpro polaris IQ600rr-09 144" mod


    onhan se vähän onneton olo pujotella noita pohjia kun tuntuu että vois tällä kovemminkin päästä...
     
  3. Tommy T

    Tommy T Polle

    Nonniin. Tuli ajeltua Puurtilasta HAKE:n kodalle makkaranpaistoon. Eipä paljon kehumista, lunta on vieläkin liian vähän noille pohjille.
     
  4. Mikko M

    Mikko M x-trim 600sdi -07

    Ittellä oli tarkotus äsken ajaa Varkaus - Heinävesi, mut just tuon kodan jälkeen kohtapuoleen loppu avattu ura. Ja tuolla kyllä pimeessä eksyy jos ei oo entisiä jälkiä. Tai siis mä eksyn ku en oo ajanu tota väliä kun muutaman kerran.

    Oli vielä aika kesäiset kelit lumimäärän osalta, mutta kyllähän tuolla jo rauhallisesti taivaltaa... 8)
     
  5. Tommy T

    Tommy T Polle

    No kyllähän sen rauhallisesti taivaltaa, mutta V********taa kun joutuu koko ajan varomaan. Eli jos varkautelaisia ootte, niin kannattaa suosiolla hinata ne kelkat Tulenliekkiin ja yrittää sieltä uudestaan, saattaa huomata jotakin eroa baanan pohjissa.
     
  6. TKai

    TKai 600 RE '17 & '15

    Lauantaina raivattiin Janin kanssa ura Varkaudesta Kangaslammin kylälle kaatuneista puista ja pahimmista risukoista. Lunta on kyllä vähänlaisesti, osalla pelto-osuuksista paistaa korret iloisesti.
    Siellä näytti olevan puunajoa meneillään joillakin pätkillä, olkaahan varovaisia.

    [​IMG]
     
  7. Mikko M

    Mikko M x-trim 600sdi -07

    Juu oon kyllä ajanu jo tänä talvena liekistäki heinävedelle ja takas. Kieltämättä oli "vähän" parempi.

    Äsken käväsin Leppävirralla. Olihan kyllä ihan paska reissu. Oikeestaa ainut hyvä puoli oli et mitää ei särkyny ja Teboilin omenapiirakka oli mukavan pehmonen ja maukas.
    Mennessä ajelin mettäreittiä jossa kivet kolis ja lumesta ei ollu tietookaan. Ja tullessa pyyhkäsin jäätä pitkin, mut eipä sekään tuola pimeessä ja plussakelissä niin kovin hienoo ollu.

    Ootellaanhan lisää lunta...
     
  8. Miikaz

    Miikaz Well-Known Member

    Eilen avattiin kodalta ura eteenpäin ja raivattiin pienemmistä risuista. Muutama iso puu on kaatunut reitille, mutta yli pääsee ajamalla. Harjurannan tien ylityksen kohdalla on puomi eli varokaa varsinkin pimeällä. 156mailia tuli ja kyllä tuntu aamulla että olis jotain tehnykkin... ;D
     
  9. JaniU

    JaniU Lynx Enduro Sport '05

    Rumppaakohan sitä puomia sit joku kiinni ja auki, se nimittäin oli kyllä lauantaina ihan auki. Jäljet tosin oli, että aiemmin oli jouduttu kiertämään. Sithän se vasta vaarallinen on jos välillä on auki ja väillä kiinni... Tosin eipähän sit tule liian kovaa tielle Varkaudesta päin :)
    Ei kyllä mulle väliä, ei oo kelkkaa :( (paitsi vanha touringrähjä)
     
  10. Tommy T

    Tommy T Polle

    Perjantaina oli kiinni tuo puomi. Kyllä tuommoset puomit on hengenvaarallisia, jos on vaikka sumua tai sakeeta sadetta. Pois se pitäs minun mielestä ottaa, jos ei kerran saa lukittua auki.
     
  11. TKai

    TKai 600 RE '17 & '15

    Käytiin vähän heilumassa uralla Kangaslammille saakka. Kohdattiin kaikkiaan vissiin 14 eri kelkkaa jo tällä pikku reissulla. Kyllä siellä aikamoinen trafiikki on ja eipä tarvitse ihmetellä kun nämä vähät lumet ei oikein kestä urilla. Jäsentarraa ei näkynyt kuin n. puolessa tuosta määrästä...

    Sain kuulla tänään myös että HaKen kodan liepeillä on ollut jotain porukkaa jotka ovat sanoneet ettei uralla saisi enää ajaa. HaKella on voimassa olevat sopimukset urastolle ja kodan maapläntille, eikä mistään poikkeavista järjestelyistä ole neuvoteltu.
    Jos siellä vielä joku kelkkailija saa tästä asiasta noottia niin sanokaa näille että ovat yhteydessä kerhoon. Kaikilla uraston maanomistajilla on kyllä kerhon yhteystiedot ja näin se kommunikointi on tähänkin asti hoidettu. Ajaminen on siis jäsenille sallittu, kunnes toisin ilmoitetaan.
     
  12. JPI

    JPI Grand Touring 500

    Oliko porukka liikkeellä Varkaus-Sorsakoski-Leppävirta suunnalla? Millaisessa kunnossa reitti?
     
  13. tuovmar

    tuovmar Member

    Ajoin timolasta jäitä pitkin leppävirralle ja sieltä takas metsäreittiä. Aika vähiin oli leppävirran puolela lumet revitelty ja osmajärven takaa reitti kiertää kaatuneen puun, siihe meinasi jumiin jäädä, mut selvittiin kuitenkin. Varkautta kohti tultaessa reitti parani koko ajan ja välillä pysty tulemaan jo melko vaihdikkaasti. Portista kun tullaan timolaan, niin hiihtolatujen jälkeen reitti ihan hyvässä kunossa.
     
  14. Tommy T

    Tommy T Polle

    Eilen tuli ajeltua Timolasta Kangaslammin kautta melkein HAKE: kodalle ja takaisin. Timonselällä laivaväylän ylitys aika röykkyinen, kannattaa löysätä kaasua niillä paikkeilla. Reitti ajokunnossa, vielä kuitenkin lumen vähyydestä johtuen kivet ja kannot kolisee. Noh, lauantaina uusiks.
     
  15. Juti

    Juti Lynx RE 600 E-tec

    Uskaltaakos kumminkii sekä ylä- että alapuolella ajella huoletta laivaväylän yli..? Yläpuolella tarkotan siis jääreittiä Lapinmäestä (Puurtila) Unnukalle ja alapuolella Akonlahden suuntaa jos intoilis joskus jäitä pitkin Kangaslammille. Tän hetken ajelut keskittyny tonne Heinäveden suunnalle kun oon aika varauksella suhtautunu noihin laivaväylien jäätymisiin.

    Mitenkäs, onko kukaan ajanu tänä talvena Lapinniemen jäätien suunnalta Kangaslammin reitille..? Siitä olis hyvä lähtee paahtamaan kun löytäis vaan sinne reitille.
     
  16. Tommy T

    Tommy T Polle

    Yläpuolella Lapinniemestä Yölinnunsalmen kautta Timonselälle tultaessa ainakin uskaltaa väylän yli pyyhkäistä, kannattaa ajella varovasti, on tosiaan aika pahoja jääröykkiöitä siinä väylän kohdalla. Tuosta alapuolesta ei oo mulla tietoa.
     
  17. JaniU

    JaniU Lynx Enduro Sport '05

    Uhpuh, tuli heitettyä tänään tommonen reilu 260km... Kai noi reitit ihan ajettavassa kunnossa, mutta ihan puhkirikkipoikki kyllä meni ukko (eka kerta tänä talvena ja uusouto kelkkakin).

    http://www.janiu.net/kelkka/varkaus-juva.gif

    Tuossa tommonen kartantekele, josta saattas jollekin olla hyötyä ja vastaa pariin jo esitettyyn kysymykseen, mutta huom! KERHOJUTUT KUNTOON! (Varkaus-Akonlahti on HAKEn reitti, mut noista rantasalmi/juva jutuista mulla ei ole niin tarkkaa tietoa) :)

    Tuolla alapuolella näky olevan ihan hervottomat kokkareet laivaväylällä, jopa niin että ei tarviis yli suikkia, mutta ainenkin yhdestä kohtaa on merkattu havuilla ja siitä on vähän tasoteltukin että pääsee turvallisesti yli! (siis tuolla öljysataman lähellä...)
     
  18. getexi

    getexi x-trim 600 e-tec -10

    Tänään tuli ajettu toi öljysatama-kaatopaikka-öljysatama väli. Mettäpohjalla liian vähän lunta. Kivet kolis aika pahasti. Mutta ne mettäautotienpohjat oli mukavia syöttää menemään. Niitä reittejä oli jo käyty lanalla tasottelemassa vissiinkin lauantaina joten nyt lunta lissee ja paljon!
     
  19. JaniU

    JaniU Lynx Enduro Sport '05

    Eilen testailivat telamönkijää siellä niin vähän leveni/parani reitti, mutta luntahan siellä ei liikaa ole mitä lanailla tms.
     
  20. Mikko M

    Mikko M x-trim 600sdi -07


    Useemmasta kohasta oon ajellu väylän yli sekä ylä- että alapuolelta. Ja jo reilu viikko sitten ajovat yläpuolella hiacellaki siitä yli.....

    Soittelehan juti ni lähtää käväsee kankiksella joku ilta. Taikka sitten riuttaniemellä makkaranpaistossa....



    Käväsin tossa perjantaina Varkaudesta Oravissa. Onkos kellään tietoo pääseekö siitä miten nätisti enonkoskelle? Siitähän ois hyvä sitten jatkaa heinäveelle ja kangaslammin kautta takas Varkkilaan. Pelimieshän ei ajele omia jälkiään takas....
     

Suosittele tätä sivua