Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!

    Ilmoittelehan missä kunnossa on reitit, jos nyt reittejä pitkin ajelet.
     
  2. ottonen

    ottonen Member

    Reittejä pitkin tietysti.
     
  3. svart

    svart kelkaton

    Juuan kautta ajettiin tahkolle toissa talvena ja reitti oli ainakin silloint hyvä ja nopeaa baanaa vieläpä, perille päästiin suoraan ilman eksymisiä sun muita kommeluksia, ainut on noi pitkät järvi pätkät jotka vaatii hiemen asennoitumista. Toi Kaavin kautta olevaa reittiä ajeltiin vuotta aiemmin ja eksyttiin ja ei mitään opasteita tai muutakaan, reitit hävis vaan taivaan tuuliin yks kaks ja Luikonlahteenkin ajeltiin lopuksi tietäpitkin parikyt kilsaa josta kelkat kärriin ja autolla sitten loppumatka. Mutta noista on jo pari vuotta että tilannehan on voinut muuttua oleellisestikkin.
     
  4. Panzerfx

    Panzerfx Polkupyörä

    Käytiin tossa viikonloppuna vetäsee delta-urkkalampi-delta väli lauantaina kun oli ne himo pakkaset ja sunnuntaina heinävaaran seo-ilomantsi-heinävaaran seo. ;D ;D ;D

    Hyvät oli reitit kaikenkaikkiaan vaikka välissä oli vähän kivikkoakin esillä. :) ::) ;D

    Koitan laittaa vähän kuviakin tossa illemmalla kun saan ne koneelle!

    Toivottavasti kerkeis lähtee ajeleen tulevanakin viikonloppuna sinne, tarkoitus ois sit vedellä mantsista vähän ympäriinsä. 8) 8)
     
  5. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Mitenkäs onnistuis kelkalla ajo Heinävedeltä Polvijärvelle? Heinäveden reitit on tiedossa, mutta p-karjalan reiteillä en ole koskaan ajanut. Ilmeisesti ennen sarvikumpua pitäisi lähteä Liperiin ja sieltä kautta sitten polvijärvelle? Onko ajettava reitti ja paljonka tulee kilometrejä sarvikummun risteyksestä? Toinen reitti olisi kartan mukaan paljon lyhyempi vaihtoehto Polvijärvi- Outokumpu-Kuusjärvi ja siitä selän ylitse Luutsalon saaren kupeesta heinäveden reiteille. Toisessa reitissä on pari pätkää "reitti poikki tai valmisteilla" onko nämä tänä talvena käytössä? Kumpiko reitti on suositeltavampi vaihtoehto vai pääsekö kummastakaan? ::) ;D
     
  6. ottonen

    ottonen Member

    Ylämylly-Huhmari-Kontiolahti reitti ihan ok. Luntahan se tietysti kaipaisi, mutta ihan ajettava.
     
  7. Miksal

    Miksal Well-Known Member

    Valamosta merkattu jälki pitkänlahden venesatamaan--> Outokumpuun--> Polvijärvelle, eli pääsee kyllä. Pitkänlahden ja Outokummun väliä ei ole koneella tehty eli ajakaa varovasti, ja se on vielä epävirallinen ura joten kartassa ei näy.
     
  8. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!

    Jäitä pitkin kontiolahdelle??? Ylämylly-huhmari. Pitääkö ajaa 20km tunnissa?
     
  9. Panzerfx

    Panzerfx Polkupyörä

  10. ottonen

    ottonen Member

    Yllättävän nopeasti tuon välin tommosella "kustomillakin" pääsi. Vieläpä äkkinäinen kuski puikoissa. Kypärä kyllä höyrysi ihan kivasti. Jäitä pitkin pääsee kontiolahdelle. Huhmarin jälkeen eka jäätien risteys oikealle.

    Yamaha Venture XL 500 26l/100km
     
  11. Kapital

    Kapital F5 -05

    Tänään ajelin välin Delta-Uuro-Delta. Ihan ookoo oli päästellä. Vielä vaan lunta kaipaa lisää, kun meinaa kivet paukkua. Muutama sankari tuli vastaankiin. Itse olin liikkeellä oranssilla catilla. Mutta keli oli komee :)
     
  12. KiK

    KiK Guest

    Taisin bongata teidät Koverossa lähellä siltaa, olin silloin kävelylenkillä. Ja tänään kun kävin lenkillä niin olin katsovinani että ois reittiä lanattu Kiihtelyksen suunnasta kohti Ilomantsia - tai toistepäin.
     
  13. Panzerfx

    Panzerfx Polkupyörä

    Hyvinkin mahdollista että bongasit, ei vaan tuu toi paikka mieleen ??? :)
     
  14. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    mitenkä on tuo jääpätkä huhmarilta kolinportille? onko railoja tai muuta huomioitavaa? huomenaamuna ois tarkotus ajella sinnepäin
     
  15. svart

    svart kelkaton

    railoja on mutta kun pysyy merkatulla reitilla niin ei vaaraa, railot on merkattu useiden keppien rykelmillä.
     
  16. panther oku

    panther oku Ilves BD 800 ;), Ogelbo 800 L,80

    Kävisköhän kyseinen kelkkailia täällä baana osiossa. Joku on ajellu pitkän matkaa Outokummussa, Polvijärvi, Kaavi risteyksestä Polvijärven suuntaan tien penkoilla N:7km. Ei oikein järkevää, mut jospa sillä oli joku tarkoitus..
     
  17. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    itse itseäni lainaten niin tuolle pätkälle oli tullu 2 uutta railoo mitä ei oltu merkitty ja molemmat oli huhmarista päin tullessa ennen petäjäsaarta niemen takana muita paikkoja tuolla välillä ei ollukkaan mihin ois tarvinnu hiljentää. Vissiin on ne railot peittyny jo lumeen mitkä oli viitotettu 4 tai 2kepillä? Nuo 2 railoakin ois musta hyvä merkitä niin ei sattus mitään vaikka ei ne nyt mitään järin isoja ole mutta teräviä!
     
  18. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Täysin samaa mieltä. Ketähän tuo on haitannu, jos ajanu tien vartta pitkin ? Tien penger kulunut ? Ite joudun kanssa ajamaan tienvartta pitkin yli kilometrin, että pääsen järven jäälle ja sieltä taas yleisille reiteille. Jos en ajaisi tätä tienvierus pätkää, niin joutuisin roudaamaan kelkan kärrillä 10 km. päähän.

    Mut luntahan tuolla iloisesti viskoo ja hyvä niin. Iloisuutta vaan tänne foorumillekkin :)
     
  19. Miksal

    Miksal Well-Known Member

    Noo eipäs vähätellä meidän uria, onhan noita vajaa 50km ja lisää tulossa, ei se määrä vaan laatu.  ;) Karttaan ei ole päivittyneet kaikki urat.

    Ja noilla Jaguar okun mainisemilla seuduilla kulkee urat melko sopivasti, ei tarvitse miltään suunnalta ajella noin pitkästi tien penkkoja.

    Tieten kyseesä voi olla "villi kelkkailija" joka ei halua uramaksuja maksella ja ajaa siten villisti, no jospa se pikavoitto sieltä joskus sitten napsahtaa.

    Se vain tuommonen ajuri vetää puoleensa niitä sini/valkoisia, lamput katolla autoja, jotka sitten suotta kyttää muita todennäköisesti "laillisia kelkkailijoita".

    Ps. Ja auraamattomia metsäteitä riittää, vain mielikuvitus on rajana, itse en alle 50km reissuille edes vaivaudu lähtemään... Tässä suhteessa olen "villi" ajelija
    itsekkin, lupa kuitenkin maksettuna.
     
  20. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Eihän se penger mahda kulua... Mut kun on paljon näitä kelkkailun vastustajia ja näistähän ne vaan saa lisää intoa, ei minua ainakaan kiinnosta kuunnella vi...ua penkoilla ja jalkakäytävillä ajelusta.
     

Suosittele tätä sivua