A-C t660

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä asmike, 28/11/08.

  1. asmike

    asmike 700 srx-01

    No niin ja taas ongelmia ton 660 kans,eli anturin vaihdon jälkeen pelas vähän aikaa hyvin.Lähtee käyntiin kuin kesällä,pelaa pienillä kierroksilla hyvin,noin puolikaasulla alkaa röpöttään ja meno hyytyy ja ei jaksa käydä. ???Alkaa neuvot oleen vähissä,mikä hitto tota vaivaa?Vetääkö se vesihelmen ruiskun suuttimeen vai missä vika?Bensat vaihettu,laitettu vähän jäänestoa,jos pilkkois veden jos sitä on,ei apua.Onkohan toi joku virtapuolen juttu,vai polttoaine puolella?Hyviä vinkkejä kaivataan.
     
  2. djcarrot

    djcarrot Kelkaton..

    No ompas sulla ropleemia catin kanssa.. Itte oon turannu ihan jonkun verran -04 turbottomalla ja -05 turbollisella eikä vikoja pahemmin ole ollut. 04 ollut pihassa uudesta asti ja ollut todella varma peli. Ketjukotelo vuoti ja toinen hakaneulajousi sanoi poks, mutta molemmat meni takuuseen. Turbollinen malli tosiaan liikahtaa jo ihan kohtuudella, alkaa vaan ajo-ominaisuudet loppua aika pahasti ennen kulkupuolen loppumista :) Turboton kelpaa hienosti letkeisiin makkaranpaistoreissuihin, eilenhän tuolla tuli viimeksi ajeltua.

    Ommuute sikahinta lampaata-anturista.. :-X Eikä takuulla ole sen kummosempi kun autossa käytettävät.

    Toivottavasti saat rassin kuntoon ja pääset ajelemaan. :)

    Ihan kun oisin jostakin lukenu, että Altossa käytetään tuota suzukin kolmemukista 660cc konetta..
     
  3. Rammeri

    Rammeri ÄKSY H.O.r.o

    Kertokaapas viisaat että miten tuosta -05 660 Bearcatista säädetään ketjunkireys. Tiedän että kotelon kyljessä on ruuvi ja se pitää pyörittää sormikireyteen mutta näin kun on tehty niin edelleen variaattorista kun pyörittää niin se tekee lähes varttikierroksen liikkeen ennenkuin vetoakseli liikkuu. Ohjekirja sanoo että kotelossa on kaksi eri kiristintä,eli toinen on jousikuormitteinen ja pitää tyhjät poissa ja toinen tuo manuaalikiristin.

    Omassa ropaliksessa kun kiristää sormilla ketjun niin variaattorista kun pyörittää niin vetoakseli lähtee mukaan välittömästi.

    Onko kyseessä ominaisuus vaiko vika? :)
     
  4. Hi-Power

    Hi-Power Catin Turbo

    Jäänestoa en olis tankiin laittanu ku siitä ei oikeesti mitään hyötyä (veden ja jäänestoaineen seos kun ei pala,se on kokeiltu).Katoppa tulupista että minkä väriset ne on.Eli siitä vois nähä käykö laihalla vai loppuuko kipinä....
     
  5. JoK

    JoK Member

    Vs: Re: A-C t660

    Löytyikös tähän ongelmaan lopulta ratkaisu? Kaverilla on saman tyyppinen ongelma -02 vuosimallin nelari katissa. Käy tosiaan joutokäyntiä ihan normaalisti, mutta ajossa pätkii pahasti. Lähes täysillä, jos laukkuuttaa niin silloin menee parhaiten, tai jos on reki perässä kuormittamassa niin silloikin pätkiminen ei vaivaa niin pahasti.
     

Suosittele tätä sivua