Rotax 377 kiukuttelee.

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä vesku040, 12/2/09.

  1. vesku040

    vesku040 Member

    Rotax pelaa 10-15 min kuin unelma. Sen jälkeen alkaa räpisemään ja tehot katoaa kun antaa kierroksia tyhjäkäynti tasanen ja hyvä. Joskus pelaa alakierroksilla pitempään. Tarkistettu putket tankista kaasarille. Koneesta pensapumpulle ja vaihdettu kalvot. Koneen olen aukassut ja vaihtanut molemmat männät. Kaasari puhdistettu ja pensapintaa nostettu. Tulpat vaihdettu. Pakoputki ei ole tukossa. Koneesta tarkistettu stefat. Mielenkiintoinen pakkaus. Ei vissiin ole muuta kuin sähköpuoli jäljellä. Onko kellään mennyt puolaa näillä oireilla. Että tyhjäkäynti hyvä mutta kun antaa kierroksia vähän aikaa niin hyytyy ja mutta kun löysää kaasua niin taasen ottaa kunnolla kierroksia.
     
  2. vesku040

    vesku040 Member

    Jatkoa. Kaasarinkurkku tarkistettu samoin kaikki tiivisteet ohivuotoa ei pitäisi olla. Primerikin tarkistettu. Taidan ostaa jostain yamahan 340 tai 500 föönikoneen onko kellään tiedossa. Kelkassa todella hyvä runko ja vaihteisto 3900 lts syngro ja uusi tela korkealla harjalla.
     
  3. vipatus

    vipatus Member

    Oletko vaihtanut tulpan hatut?. Kaverilla oli samallainen vika 3900 lynkerössä vika korjaantui kun vaihtoi sytytyspuolan ja tulpan hatut.
     
  4. Hovelinksi

    Hovelinksi Lynx Re

    Eihän tuossa enään jää muuta kuin sähköpuolelle jotain häikkää..eihän cdi boksi tai puola temppuile?!
     
  5. hartti

    hartti ockelbo poro

    joskus taajonu nuitten kakspyörästen kans niin kyllä kuulostais siltä että taipus just tuonne sähköpuolelle. puolaa veikkaan minä
     
  6. kölökki

    kölökki Well-Known Member

    Tuliko vika ennen vai jälkeen männän vaihdon?
    CDI-boxi vois olla se mahdollinen vika
     

Suosittele tätä sivua