Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. 700efi

    700efi joku lossi

    olitko monesti jumissa?
     
  2. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Voisko joku ystävällinen ihminen ottaa kuvia Joensuun reittein patikoista ja reiteistä ylipäätänsä? Vois vähä vertailla Lieksan reitteihin.. Siellä ei muuta ole kuin patikkoa. Jos sitä jo kaudelle 2010 toisi kelkan Joensuuhun, kun säiltytys paikkakin sitten löytyy.
     
  3. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    en ollu kun tuon kerran, yllättävän hyvin tuo umpista menee tolla matolla. variaattori vaan pitää saada säätöihin, ei jaksa oikein ummessa kiertää.
     
  4. giant

    giant Well-Known Member

    Eilen oli tamppari ajellu huhmarista ylämyllyn suuntaan ja tais olla polvijärvellekin päin.
     
  5. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!

    Tamppari tamppaa ja rahaa saa... Hyvä niin... Sitähän sitten pääsee nopeasti Liperistä Huhmariseen kahville... ;D Ja Höytiäiselle auringon ottoon... 8)
     
  6. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    eikös se tamppari 2-viikon välein aja pitäs ainaki? ei oo kyllä tähän mennessä toteutunu mut jospa tänä talvena toteutus ::)
    äsken kävin huhmarissa niin ei kannata sitten kokeilla niitä huippuja siellä vaikka kuinka himottas kun on muutamia ojia mihin ei kannata yli 60km/h tulla ja jyrkkiin mutkiin on jättäny pieniä lumikasoja kun ei oo tamppari kääntyny kerralla.
     
  7. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!

    Kyllähän tuntuu että tamppari ei enää tänä talvena ajele... Eiköhän nuo lumet ole aika pitkälti tässä. Jos vertailee kolmea viime talvea. Toivottavasti tulisi, vaikka teettääkin itselle töitä. Jos en ihan väärin muista vuosi 07 loppu helmikuun alussa työt. Vuos 08 aurasin viimeisen kerran 20 pv helmikuuta... Mutta eihän sitä ikinä tiedä... Toivotaan toivotaan... ::) ::) ::)
     
  8. HuiFan

    HuiFan Guest

    Eilen illalla kävin ajamassa Kovero - Lastujärvi - Loitimo - Linnansuo - Kovero lenkin, joku ( epäilen että oisko ollut Retu 8 ) oli kelkkalanalla vetänyt välin Kovero - Lastujärvi - Loitimo - rautatien risteys ( Kiihtelys - Tupis - Kovero risteys rautatien ylityksen kohdalla) - olipa mukava ajaa lanattua reittiä taas kerran - kiitos hänelle että viitsii nähdä vaivaa meidän muiden eteen. Oli sitten loppumatka siitä risteyksestä Koveroon hieman  ::) erilaista ajaa. 
     
  9. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!

    Juu-u. Kyllä se vaan on muuta toista ajaa lanatulla päällysteellä...
     
  10. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    satohan se viimeki talvena kerralla sen 30cm lunta maaliskuun puolessa välissä ;) ja kyllä sitä lunta vielä tulee ja johan sitä nytki on joka paikassa ainaki se puol metriä..
     
  11. akkki

    akkki Well-Known Member

    Jostain on mulle jäänyt sellainen mielikuva että puolet talven lumimäärästä sataa maaliskuussa, noin keskimäärin. Tiedä sitten oonko unta nähny... ::)
     
  12. jamiva

    jamiva Well-Known Member

    eilen päivällä tamppari ajoi kontiokahdelta enoon päin. Oli mukava lasketella menemään. Tuli ajettua lenkki eno-uimaharju-koli-nurmes-ahmovaara-kontiolahti-eno. Matkalle sopi kaiken näköistä latua  ;D
     
  13. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!


    Ikävä kyllä olet unta nähny. Ja en kyllä ihan tuota allekirjoita et viime vuonna ois tullu maaliskuussa 30cm... Tai on varmaan jossain päin maailmaa vaan ei kyllä Joensuussa... Mut turha lähteä moisella asialla eteenpäin... Tulis vaan...Siis lunta ja paljon naisia... Kukaa lähdössä tänään "radalle"?? Liperin suunnalla....
     
  14. ifreq

    ifreq Yamaha Nytro xtx by McXpress

    Suhmura->gulf asema.aika pomputusta vaan ajoha tuon.Bongattu yks skiiduu revi,xc polaris,ja joku muu polle tais olla,liekkö voorumilaisia? :)
    Liperissä näky olevan huomattavasti paremmassa kunnossa urat ku autolla ohi ajelin äsken.
     
  15. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    missähän kunnossa on reitti jos sunnuntaina lähtis tosta ilomantsintien varresta heinävaaraan päin ajelee?
     
  16. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Huhuh olipa mukava päästellä pitkästä aikaa ihan kunnolla... käytiin äsken sotilaskodissa kahvilla pyörtähtään deltalta käsin! Ura oli kyllä aivan loistavassa kunnossa kerrankin ja kelkkakin toimi kuin sveitsiläinen kello! kyllä kannatti purkaa ja keriä taas vaihteeks telasto! :) Leikkö joku voorumilainen tullu vastaan kontioniemessä? tais olla proxi polle jos en väärin kattonu? ::)
     
  17. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    pakko vielä offia laittaa et katohhan ko. aiheesta sivu 68. Ja kyllä se sillon joensuuhunkin pukkas sen 30cm ja päivä oli 26 maaliskuuta ;)
     
  18. HuiFan

    HuiFan Guest

    Onko kukaan ajanut Reijolasta Ylämyllylle tai päinvastoin Pyhäselän jäätä pitkin? Syväväylä lienee jo jäätynyt umpeen- onko väli jotenkin merkattu vai pitääkö ajaa omia polkuja?
     
  19. Skodillac II

    Skodillac II Lynx Lynx

    Lyhyesti, mutta kauniisti...  :D ja malttia ettei pohjat heti kuralla. :mad:
    Vielä ku pyörähtäs omille nurkille Iiksenjoelta--->Heinävaaraan ja etc. ;)

    http://www.pohjoiskarjalankelkkaurat.fi/ajankohtaista/index.php
     
  20. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!

    Mistä päin puakki on???
     

Suosittele tätä sivua