Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    Juuan suunnalta
     
  2. kahar

    kahar No Stiga löytyy


    Kannattaa hommata semmoset laitteet jolla voi ajaakin...


    Ei tartte aina valittaa...
     
  3. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!

    Kapa on rahamiehiä....
     
  4. panther oku

    panther oku Ilves BD 800 ;), Ogelbo 800 L,80

    TIEDOKSI KAIKILLE JOTKA AJAVAT YLY-HUHMARI siellä on metsähakkuut menossa. en tarkalleen tiedä paikkaa mutta puolivälin kunnasnienpuolella pitäs olla. Ovat taas ajaneet uraa pitkin pitkän matkaa, jos joku sattuu paikalle niin voisiko otaa ylös koneesta omisajan tiedot (jos nyt näkyy) mut pinon päästä näkys varmaan metsävirman nimen. Pitäisi saada maksaja selville jos on urat tuhottu. Minulle vois laitaa yksityisviestinä sit tietoa tekijästä, Kiitos etukäteen..
     
  5. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Kävin maastoradalla kattomassa wintercrossia, ihan ok reitti ainakin mun mielestä oli liperistä sinne. Tuli aamulla otettua kuukauden uralupakin, ei kerenny pitkään olla kun ylämyllyllä poliisit sitä jo kyseli....
     
  6. ottonen

    ottonen Member

    Kyllä siitä kelkalla ihan hyvin pääsi. Puita tai oksia ei ollut reitillä. Reittiä oli joutunut käyttämään pätkän matkaa koneen viennissä. parempi vaan kun siitä ei täysillä ajeta ihan turvallisuudenkin vuoksi. Varoitustaulunkin olivat laittaneet. Turha näistä pikkujutuista on ruveta mitään laskuja laittamaan. Menee vaan välit metsänomistajiin. Onhan sieltä puut korjattava.
     
  7. progrip

    progrip kaksi heppaa!!!

    Samaa mieltä... Onhan Liperi ja Ylämylly välilläkin tehty puun kaatoa... Ja reitillä talsittu... Eikös ne metsän omistajat saa vaikka paskoa omilleen mailleen... Ei luulis hirveesti kelkan käyttäjällä varaa inistä... Ollaan vaan tyytyväisiä et saadaan ajaa heidän metissää. Kun aika monelle maan omistajalle nousee karvat pystyyn kun niitten hankia mennään tallomaan... ;D ;D ;D
     
  8. panther oku

    panther oku Ilves BD 800 ;), Ogelbo 800 L,80

    Asia kunnossa, alkuvaikutelma oli pahempi kyseisesä asiassa, mutta kun tuli tietoa asiasta niin kaikki selvisi.Selvennykseksi kun maanomistaja myy metsää ns:pystykaupalla ei maanomistaja ole vatuussa koneiden aiheuttamasta vahingosta, loppupelissä se joka ostaa puut. Kyseisessä paikassa on urakoitsia laittanut varoitus merkit, ja kertonut hakuusta etukäteen. Hakkuut kestävät kulema n:1viikon..
     
  9. J.Toivanen

    J.Toivanen Well-Known Member

    eipä ollu kummasta pätkään eno-uimaharju (venäjänjärventie-uimaharju) tarkemmin. En lähe toista kertaa enää siihen paukutukseen, etin umpiset ja ajelen siellä. kuten tein viikonlopuna.
     
  10. Kukkoshka

    Kukkoshka Active Member

    Eipä tosiaan ollut. Ajelitko Lieksaan päin Uimaharjusta? Kiinnostaisi tietää jatkuuko samanlaisena koko matkan, vai paraneeko jossain kohtaa?
     
  11. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    tänään vallotettiin ABC Juuka :)

    [​IMG]
     
  12. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    menittekö jäätä vai maata pitkin?
     
  13. J.Toivanen

    J.Toivanen Well-Known Member

    En kehanna ajaa edes uimaharjuun, käännyin takaisin suolla muutama kilsa ennen roinisen peten pihaa. Kai tuo samanlaisena sieltä jatkuu.
     
  14. janppa

    janppa Guest

    Onkos ketään menossa pohjoseen crosseihin tulevana tai sitä seuraavana viikonloppuna? Ite saattaisin melkein raapaista 7-8.3 Tornioon sikäli jos majoituspaikka löytyy..
     
  15. panther oku

    panther oku Ilves BD 800 ;), Ogelbo 800 L,80

    Lauantaina 21.03 olisi Outokummussa ns: safari. Aamupäivästä vois ajella ja iltapäivästä seura tarjois kaikille ruuat Törisevänerän majalla (on uran vieressä Outokumpu-Polvijävi välillä) Sauna lämpiää myös paikalla. Ilmoittelen lisää lähemmin.
     
  16. Biker ~EX~

    Biker ~EX~ RE...

    Honkavaara-Valkeasuo välisellä osuudella siinä mettäpätkällä(kun poiketaan linjalta metsikköön)näyttää olevan harvennus hakkuut käynnissä ja moto/mettätraktori on liikkunu kelkka uraa pitkin.On kyllä varoitus merkit laitettu mut kandee himmata varsinkin jos tulee valkeasuolta päin,en nähny sieltä päin tullessa varoitus merkkejä.
     
  17. Nixu

    Nixu Well-Known Member

    Taitaa lauantaiks tulla iha hyvä sää. ;)
     
  18. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Toivottavasti... Jos aamusta huhmariin ja siitä sit johonkin päin.
     
  19. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    huhmari polvijärvi välisellä reitillä oli ajettu noin 0.5-1km mönkijällä reittii pitkin ja vähä lyhempi matka traktorilla erikohdissa.
     
  20. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Lisäystä safariin..
    Lähtö n.klo 9-9.30 Kolinportilta ja kiertosuunta on Kontiolahti-Uimaharju-Pikkukili-Koli-kolinportti
     

Suosittele tätä sivua